Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Maximal - Březen 2012

Související

Tiskovka k Maximalu na březen

MAXIMAL – březen 2012

Místo:
Klub Perpetuum
Rooseveltova 9
Brno 602 00
www.perpetuum.cz

Line-up:

1. 3.
Ecco Rox, Warphil, Ivka, Scients, Upgrade, Nois

8. 3.
Pete Ripe, Dazy, Alexx, Legato, Upgrade

15. 3.
Orbith, Fawkes, Upgrade, Martin Pop

22. 3.
Kaisersoze, Majkymajk, Pedro, Upgrade, Nois

29. 3.
Tokátko, Marty Fish, Wilda, Ufi DaMan, Nois

Info:
Start: 21:00

Vstupné: do 23:00 za 20 Kč, poté za 40 Kč

Tiskové zprávy k jednotlivým termínům

1. 3.
Maximal – Welcome to the next level

Pravidelné čtvrteční večírky Maximal v klubu Perpetuum slaví své první narozeniny, jež připadají na první čtvrtek měsíce března. V rámci této příležitosti proběhne tento večer maximální oslava, kterou svými sety podpoří nejen rezidentní DJs, ale i jejich pravidelní a zasloužení hosté, jmenovitě Ecco Rox, Ivka, Warphil, Scients a samozřejmě také Nois a Upgrade. Těšte se na tématické dekorace, Maximalové dárky, vesmírné bábovičky, narozeninový dort a pokus o pokoření dosavadního rekordu v Jägerbombingu, jehož aktuální hodnota činí 40 panáků v řadě. Rádi bychom tímto večírkem poděkovali všem DJům, kteří se v rámci uplynulého roku

na našich akcích představili a vstoupili tak do nového roku, který s sebou přináší rozšíření základny rezidentních DJs. Konkrétně se jedná o Kaisersozeho, Hydrophonica a Ecca Roxe, kteří se u nás představí vždy jednou za měsíc. Projekt Maximal však není jen o technu v jeho puristické podobě. Rádi představujeme publiku i odlišné taneční styly, a proto si můžete začátkem každého měsíce užít party v režii DJů Alexxe a Dava Legata alias Miami Bitch crew. Připojte se k nám a vykročme vstříc novým zítřkům na vlně Maximální euforie!


15. 3.
Třetí čtvrtek v měsíci přivítáme stálici české taneční scény – DJe Orbitha – ředitele vesmírně hudebního provozu kolem planety Země. Dalšími účastníky meziplanetárního provozu budou kapitán Fawkes, komandér Martin Pop a intergalagtický poutník Upgrade.


22. 3.
Ve čtvrtek 22. března k nám opět zavítají obvyklí podezřelí , kteří patří mezi ty nejzajímavější a technicky nejpokročilejší Maximalové DJe, které jsme měli možnost v klubu Perpetuum přivítat a slyšet. Kromě našeho přírůstku do Maximalové rodiny Kaisersozeho, uslyšíte i YOUNG STARové pionýry Majkymajka a Pedra. Těšte se na přehlídku moderních prvků DJingu ve všech možných podobách a substancích, které současná doba nabízí. Bude to o technu, o zábavě a o tom, co nás baví. MAXIMAL!


29. 3.
Poslední březnový čtvrtek dorazí do klubu Perpetuum pražská osádka klubu Touster, v čele s party zvířetem jménem Tokátko, který s sebou přiveze kumpány Marty Fishe, Ufi DaMana a Wildu. Těšte se na metropolitní sound, zběsilé taneční kreace a mejdan na Maximum. Víš jak;-)


Obecně o projektu Maximal:

Maximal je projekt, který zastřešuje nejen čtvrtky v klubu Perpetuum, ale celkový techno organismus, který Vás obklopuje a patřičně zapojuje do dění v našem světě, kterému dominuje techno v celé své rozmanitosti!

Za celým projektem stojí dva brněnští DJové – Nois a Upgrade, kteří mají odehráno bezpočet nocí a to jak v rezidentním klubu Perpetuum, tak po celé České republice (např. Apokalypsa). Tito rezidenti tvoří základní pilíře Maximal večírků, na které si budou zvou zajímavé hosty (stálice i nové talenty) z celé ČR, Slovenska i širšího zahraničí.

Aktuální dění ze světa Maximalu sledujte na našem Facebookovém kanálu:

http://www.facebook.com/MaximalMusic

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře