Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Pig Fest Kne`Deep Special - 27.10.2006

DJ RUSH v Plzni! :::::Fotky by Trebble a MP3 záznamy ke stažení:::::

Pig Fest – Vyjádření pořadetelu a setíky ke stažení

Především bychom rádi poděkovali všem návštěvníkům Pig Festu, který se konal 27.října v Plzni. Celkem v hale pod mostem Milénia tančilo a jinak skotačilo přes 3300 prasátek. Atmosféru, kterou jste svojí energií a zápalem vytvořili byla, jak doufáme, zážitkem nejen pro nás.

Zároveň bychom se rádi omluvili za náš prohřešek, kterým byla nezvládnutá organizace u vstupu do haly. Snad byla tato vada na kráse festivalu jediná a zbytek noci jste prožili už jen příjemně. Z naší strany můžeme slíbit, že se pro příště poučíme a nástupní proces urychlíme. Ještě jednou respekt všem zúčastněným a zachovejte nám přízeň.

Jako úplatek vám nyní nabízíme ke stažení live sety z Pig Festu Knee deep special. V sekci download najdete všechny záznamy, které bylo díky souhlasu autorů možno uveřejnit. Love, peace, pig… Pig Crew

" MP3 sety ZDE":http://www.pigsproduction.net/index.php?…

Pig Fest Kne`Deep Special .<>

:::::Fotky by Trebble:::::

LÍSTKY NA PIG FEST BUDOU I NA MÍSTĚ

Dobrou zprávou pro všechny fanoušky DJe Rushe a plzeňského Pig Festu je, že lístky stále ještě jsou! Vstupenku na dnešní prasátkovský mejdan v hale pod mostem Milénia si můžete pořídit přímo na místě. A to za férovou cenu 300,–

Brány pekel se otevřou úderem 20 hodiny večerní a všem, co ještě nemají jízdenku se doporučuje být na místě co nejdřív. Znáte to…..v pekle mají pořád fofr. [i] Pig Crew [/i] PF last info „Už cítím žár“.

Nuž, začněmež pozdravením všech prasáteček, prasátek, prasat, pras, pra, pr, p. A samozřejmě i jiných zvířátek, nevyjímaje lidí, které se těší na žhnoucí peklo pod mostem milénia. Tímto tedy zdravím vás já, Diblík, rarášek, šáša a prase Lookshot.

Já, jakožto obvykle dostal jsem za úkol finální popis pekla prasečího, aneb jak to tedy bude doopravdy vypadat. Předem se přiznám, že i já jsem zůstal chvíli s pusou otevřenou stát, jak vychytaná věc tohle prasopeklo je. Takže nažhavte obvody, tady to je: K vidění budou unikátní světelné efekty a lasery, obrovská plátna s animacemi VJs a tradičně netradiční :) prasátkovské naprosto vytuněné dekorace vyrobené mladými výtvarníky. Kostýmy pro tanečníky, které byly navrženy přední pražskou návrhářkou Jolanou Isbickou, budou předvedeny přímo na tělech go-go`s. Čekají vás tři pekelně zelené lasery (kdo vymyslel, že peklo je černo červený?), ďábelsky obrovitej bar se super obsluhou, navíc koktejl bar, kde vám jistě namíchají i ten nejpekelnější cock-tail, uvidíte barmanskou show (to jsou ti ďáblové, co si pohazujou sem tam s flaškama, a najednou vám podaj hotovej drink), budete moci hrát fotbálek jak posedlí na několika přistavených fotbalových vynálezů zkázy, a protože v pekle bývá (prý) horko, celá hala bude samozřejmě vytápěná. K mání bude rovněž Satana – teda šatna, kde budete moci zanechat svoje svršky (kdo by si chtěl v pekle propálit bundu, že?). Čeká vás i překvapení v podobě zvláštní taneční performance.

Jak se říká, každá hříšná duše se do pekla dostane snadno. I do prasopekla není složité se dostat. Z plzeňského hlavního nádraží trefíte, myslím, i po zvuku, ale pro bytosti s poruchami sluchu: z nádraží doleva pod viadukt, za viaduktem hned doprava, utíkat asi 200 m a po schodech na pravé straně mostu dolů. Tam už to uslyší snad i hluchej. Krom toho se můžete doptat, anebo se řídit přiloženou mapkou. To by bylo asi tak vše. Teda vše co vám můžu říct. Hafo dalších věcí se stane, ukáže či semele na místě, a hlavně – DJs budou hrát všichni pekelnicky, takže se na vás těším, sám už cítím ten žár!

V pátek bus!
[i]Šášoprasorarach Lookshot[/i]

Jízdní řád do pekla aneb PF 9 Line up

Takže, aby jste věděli, jak se budou věci mít i na druhé straně Pig Festu – totiž na pódiu, je teď na mně, abych vám nastínil rozvržení jízdního řádu pekelnických vlaků.

Ve 20:00, hned po začátku pekelného programu, odjíždí do pekla Pig Festu první osobní vlak. Průvodčím je diblík, rarášek a šáša DJ Lookshot. V restauračním voze nabídne pohoštění jemnou i tvrdou zvukomalbou ve velice pestrém setu. Vlak končí na pokraji podsvětí.

Ve 22:00 odjíždí spěšný vlak s opravdu živým čertem Jergenem ze Southeast. Ten ve svém živém představení nabídne melodické zvuky s hutným techno pozadím, a doveze vás až do předsíně Ďáblovy.

Ve 23:00 startuje první rychlík. Vlakvedoucím je ďáblův asistent DJ Agent a výstupní stanice je přímo u Ďáblova trůnu. Vlak jede velice tvrdou cestou s mocnými údery pražců tempem opravdu svižným.

01:00 jede obvykle nejžádanější spoj, jehož strojvůdcem je Ďábel sám – DJ RUSH, jede rovnou do podsvětí a cestující si musí vytvořit svůj vlastní vroucí kotel. Ve vlaku jsou slyšet zvuky vskutku roztodivné – údery pekelných bubnů, zavržené hlasy padlých, i Ďáblův pekelný zpěv.

Ve 03:00 Jede rychlík třetí. Ten je řízen Ďáblovým asistentem jménem DJ Bold. S osobitým stylem jízdy DJe Bolda se také doporučuje seznámit, jako přípitek je zaručena první jakost vroucí lávy.

05:00 odjíždí spěšný vlak na magmatická pole. Tento vlak má dvě lokomotivy – jednu řídí DJ JackR a druhou DJ Malda. Vlak vás proveze všemi kouty podsvětí a předvede vám zvuky všech míst v pekelné zvukové oblasti. Dopravce, který tuto rozmanitou cestu zajišťuje se nazývá Jamal DJs.

06:30 Odjíždí poslední rychlík. Tento rychlík je řízen pekelným drakem jménem DJ Home, jede největší rychlostí a láme pražce. Na své trati nestaví a směřuje přímo do vroucího kotle pekelného. Tam je také jeho konečná stanice, dorazit má v 08:00. ** Takže – ještě jednou ve zkrácené verzi: ** 20:00 – 22:00 Lookshot 22:00 – 23:00 Jergen aka Southeast 23:00 – 01:00 Agent 01:00 – 03:00 RUSH 03:00 – 05:00 Bold 05:00 – 06:30 JackR vs. Malda aka Jamal DJs 06:30 – 08:00 Home.<> A aby nikdo neřekl, že škudlíme, máme pro vás něco málo hudebního jako takový domácí Warm Up:

Za prvé: Protože se nám kvůli technickým problémům dosud nepodařilo poskytnout video z PF8, jako malou náhradu si můžete sosnout promo videíčko pro PF9.

Za druhé: Na našich stránkách si můžete stáhnout set od DJe Rushe z Awakenings!

A za třetí: Ke stažení jest také nový demo mix profesně nejmladšího DJe z PF9, DJe Lookshota 96 kbps.

Takže žhavte stahovačné prográmky!

Těšíme se na vás na PF09!!! – Pigs

Pro Petra(P) a Radka®: Jak to vlastně začalo? Myslím tím, jak přišel ten nápad, začít dělat party a následně založit Pigs Production? P: Začalo to na podzim 2003, kdy jsme seděli s přáteli v Plzeňském DVD clubu, zrovna se objevila informace o krizi taneční scény a zlí jazykové tvrdili, že se v Plzni už žádné velké akce dělat nikdy nebudou… a to byl pro nás prostě šok. Techno milujem a tak jsme se s tím prostě nemohli smířit, mám hromadu kamarádů co na akce chodí, a tak jsme se rozhodli udělat mejdan vlastní. A tak se v Lednu 2004 zrodil první díl Pig Festu, zatím jen jako soukromý mejdan… a dál již to znáte. R: Tohle je spíš otázka pro Petra, ale podle mě je to celý nápad kluka, kterého nebavila úroveň a množství akcí v Plzni a nechtěl o tom prostě jen kecat. A tak si řekl, že všem ukáže, že to jde udělat i jinak, a tak udělal za pomoci několika dalších šikovných lidiček, kteří si mysleli totéž, první Pig Fest (který byl mimochodem jen pro zvané).

Pro Agenta(A): Jak a kdy se stalo, že ses přidal k organizačnímu týmu Pigs Production? Byla to náhoda nebo tomu předcházel nějaký delší vývoj? A: Za sebe mohu říct, že to byl logický vývoj. Po tom co mě pozvali poprvé na hraní jsme se s klukama skamarádili a rozumíme si. Já jsem přinesl do týmu zkušenosti, které mám z osm let pořádání festivalu Svojšice a dalších akcí.

Pro P&R: Jaký byl důvod toho, přijmout mezi organizační tým Agenta? P: Tohle rozhodnutí vyplynulo ze situace. Líbilo se mi Martinovo hraní a tak jsme ho pozvali na PF7, tam jsme pokecali a padli si do oka, od té doby se vídáme často a jsem za to rád. Z Martina se stal nejen spolupořadatel, ale hlavně kamarád. Patří do kategorie lidí, kterým říkám zlaťáci – prostě člověk, který rád pomůže a můžu se na něj spolehnout. R: Martin je supr kolega a i bezvadnej parťák na pivko, navíc je to někdo kdo v tomhle bussinesu dělá už dlouho a dobře a může nás toho hodně naučit. V podstatě je pro nás svým způsobem nepostradatelný. Takže když si tohle všechno spojíte, zjistíte že jsme ho prostě nemohli nechat jen tak jít.**

Pro A: Co Tě přimělo k tomu, co rozhodlo, že ses k Pigs Production přidal? A: To, že kluci jsou báječní lidé, dělají Pigfest pro radost a pro lidi, což je jasně vidět. Nešetří na dekoracích, světlech, zvuku a dalších věcech. Pigfest mě doslova dostal do kolen svou báječnou atmosférou, která je dnes už nevídaná a je to přesně ta energie, která byla u zrodu taneční scény. Je skvělé na Pigfestu s klukama pracovat a užívám si to.

[i]Radek[/i] Pro P&R : Proč zrovna Pig? P: Tak to je prostě úlet… Jeden z mých dobrých kamarádů nás začal zdravit zdar prase a z toho se zrodila prasečí mánie… pak už byli všichni prasata, takže jsme se sem tam pěkně zprasili, a když jsme hledali to správné jméno pro mejdan byl to jednoznačně Pig Fest. R: Protože Petr je prase:) a protože to celé vzniklo jako mejdan pro plzeňská prasátka.

Pro A: Líbí se Ti Pig, nebo bys tam raději dal jiné zvířátko? A: Líbí se mi moc, prasátko neměnit!

Pro P&R: Začínali jste s Pig Festem 1, nebo v historii najdeme před ním i nějaké další záznamy? P: Před prvním Pig Festem jsem pořádal své narozky na zahrádce Plzeňského Domina, měl jsem tam jen gramce a zvuk, ale bohužel si na nás stále stěžovala jedna nespokojená paní. Takže to po třetí návštěvě Policie rozehnala. R: Na počátku byl kromě nějakých drobnějších oslav jen Pig fest.

Pro A: Slibuješ si Ty osobně něco od spolupořádání PF? Pokud ano, co? Pokud ne, proč? A: Skvělou práci, zábavu se skvělými lidmi. To jak široký je Pig team, který pracuje na této akci je neuvěřitelné. Jsou to krásní lidé.

[i]Petr[/i] Pro P&R&A: Jaké jsou vaše konkrétní úkoly, co se týče organizace PF9? P: Do všeho kecám. R: Tím nejkonkrétnějším úkolem je pobavit a ohromit lidi. A: Chceme aby se lidé bavili a přišli zas. Prostě taková prasečí kalba.

Pro P&R: Co se (kromě toho, že je to víc práce a větší akce) konkrétního změnilo na organizaci PF od počátků (PF1), potažmo od prvního dílu v hale pod mostem Milénia (PF6)? P: Od prvního dílu se toho změnilo hodně, Pig Fest stále roste, takže je s ním stále více starostí a zabere prakticky veškerý můj volný čas. Také se nám od prvních dílů rozrostla celá naše pig crew. Jsou to lidicky, bez kterých by Pig Fest nebyl. Ať už pomáhají se stavěním na místě, dekoracemi, výrobou videí či psaní tiskovek. Prostě taková prasečí rodinka :-). Ale největší rozdíl je v možnostech, které teď díky stále stoupající návštěvnosti máme, můžeme si dovolit investovat mnohem víc peněz do techniky i samotných DJs. R: Určitě se toho změnilo hodně. Vzhledem k přibývajícím zkušenostem se samozřejmě mění i přístup k organizaci určitých věcí (např.: řešení vstupu, bary, vzhled interiérů, světla, atd.). Myslím že od prvního dílu jsme dost pokročili…

Pro A: Můžeš porovnat styl organizace PF s nějakou jinou podobnou akcí, kterou jsi pořádal/spolu­pořádal? V čem je PF lepší/horší a proč? A: Pig fest je jedinečný, co se týká dekorací, celé atmosféry festivalu a přístupu lidí kteří na něm pracují. Nikdy jsem nic podobného nezažil.

Pro P&R&A: Má na sobě podle vás styl organizace PF něco vyjímečného, nějakou specialitu, nebo je to stejné jako každá jiná akce? P: Největší rozdíl cítím v tom, že nejsme na pořádání PF finančně závislí, můžeme si tak oproti ostatním pořadatelům dovolit mnohem vetší investice do celé akce a tím vytvořit ten správný prasečí mejdan. R: Pig Fest je dle mého názoru svou organizací naprosto jedinečný. Je to bezva parta, a je radost (a občas až neuvěřitelná sranda) pracovat v kolektivu složeném z kamarádů. Na lidech, co nám pomáhají, je vidět, že jsou pro to nadšeni a že se snaží pomoci jak jen mohou. Chtěl bych jim touto cestou také opět poděkovat za to, co pro Pig Fest dělají, i přesto že by svůj čas mohli trávit jinak. A: Viz předcházející odpověď.

[i]Agent[/i] Pro P&R&A: Na PF bylo tradičně více stageí. Vždy byly minimálně 2 (techno & dnb). Dalo by se tedy říct, že PF9 je specifický také tím, že tentokrát je stage jen jedna. Co o tom rozhodlo? Uvažovali jste vůbec o dvou stageích, nebo je existence „jen“ jedné stage prvoplánová? P: Popravdě mě to kvůli DNB prasátkům moc mrzí, ale jednu stage si vyžaduje situace. Dj Rush přitahuje lidi z celé ČR, a pokud by v hale byly 2 stage, prasátka by se tam všechna nevešla. Ale v budoucnu se s DnB zase počítá!!! R: Ano. Tento PF je tímto jedinečný. Je to hlavně proto, že Rush je opravdu elita a přijede na něj spousta lidí z celé republiky. No a musí se tam přece nějak vejít. A: Kapacita prostoru je max. 3500 lidí a dnes už víme, že bude vyprodáno. Jedna stage proto, že Pig fest má vzestupnou tendenci návštěvnosti. DJe Rushe chce vidět a slyšet strašně moc lidí. Kdybychom udělali stage dvě, techno stage by asi nevydržela nápor a také by se nedostalo na všechny, co by si chtěli zapařit. Co nás rozsekává, je i fakt, že se lístky na Pig fest prodávají i v Ostravě, což je do Plzně cca 500km. Pig fest se tímto dílem stává celorepubliko­vou akcí.

Pro P&R&A: Jak k tomu přijdou například fanoušci dnb? Ti se jistě těšili na PF9, po vystoupení Black Sun Empire na předešlém dílu. Chystá se třeba nějaká menší dnb akce po PF, nebo snad bude PF10 čistě drumnbassový? P: Na to teď nedokážu odpovědět, mám v hlavě jen PF9. R: Další díl je ještě daleko, ale dnb rozhodně zavrhnout nechceme, takže dnb pigs můžou zůstat v klidu, nějakej mazec zase vymyslíme;-)… A: To je ve hvězdách, ale nevylučujeme, že na příštím díle bude zase dnb stage. Dnb máme rádi a určitě zase něco pro prasátka, co milují tento stýlek, v Plzni připravíme.

Pro P&R&A: Teď každý za sebe: Máš Ty osobně na PF přichystané pro prasátka nějakou specialitku, pikantnost či překvapení? P: No jasně, to mě baví nejvíc! Překvapení bude celá akce, opravdu si dáváme záležet, aby to byl mejdan na který Plzeň nezapomene, ale víc prozradit nemůžu (pak by to nebylo překvapení) R: Překvapením budou všechny nové věci, které se nám nepodaří propálit. A: Já osobně ano, velké překvapení, o kterém nevědí ani kluci. Je to překvapení pro všechny. Prozradím také ze Rush si chystá také něco speciálního. Ale víc až na Pig festu.

Za všechny na PF9 těšící se prasátka díky za rozhovor! [i]Pro Pigs Production Lookshot[/i]

###Anketa k Pig Festu

Pořadatelé říjnového Pigfestu připravili krátkou anketu, ve které položili některým osobnostem domácí scény dvě otázky. Dozvíte se názory na DJe Rushe a důvod, který vedl organizátory k tak nezvyklému pojmenování své akce.

1. DJ Rush se objěví 27.10. na plzeňském Pigfestu. Jaký je tvůj názor na tohoto baviče? 2. Festival Pigfest se z malé klubové akce vyvinul na jednu z největších techno indoorových akcí v Čechách. Víš proč dostal festival Pigfest takhle nezvyklé pojmenování?

Agent

  1. Rush je výborný člověk a skvělý dj. Je neuvěřitelné jak skromný je v soukromí. Za gramofonama se v něm vždycky probudí zvíře. Jeho hudba je plná energie, která vychází přímo z něho a on ji s láskou dáva všem lidem.
  2. Myslím si, že jde o nějakou prasárnu. Ale protože jsem u toho nebyl, když tento název vznikl asi mi původ vzniku zůstane navždy utajen.

DJ Boss

1. Super charizmatický člověk.. Komunikuje s floorom a rozdává radost okolo seba. Myslím že jeho vystupenie si treba pozriet. 2. Určitě to bude nějaká prasárna ala agent & company :) lowu zdar !

Ozzby (poslouchej.net)

  1. Živě si ho pomatuju ze Summer of Love 2004. Byla to taková nálož na hlavní stagei, jakou jsem už nikdy na pardubickém závodišti znovu nezažil. Pokud se Rushovi na party líbí, tak se z něho stává obrovský showman a proto je velmi důležité, abychom 27.10. v Plzni společně vytvořili co nejvíc cool atmosféru, protože na party s Rushem se nám to stoprocentně vrátí formou nezapomenutelného zážitku.
  2. Pigfest sleduju už nějakou dobu a klukům co na něm pracujou hodně fandím. Proč si ale vzali do svého názvu prasátka, opravdu netuším. Tipuju že to hlubší důvod to nemá – Pigsproduction zní prostě fajn :-)

Michaela Salačová

1. DJ Rush je pro mě především charismatická osobnost s neuvěřitelnou schopností bavit lidi. Je to také hodný člověk s velmi lidským vnímáním světa. Vážím si ho samozřejmě také jako DJe. 2. Bohužel, o původu názvu „Pigfest“ toho moc nevím, ale ráda se něco víc dozvím:)

Ian (rave.cz)

  1. OK, takže názor na baviče. Hudba, kterou hraje, mě stejně vůbec nebere. Myslím, že Rush je člověk s obrovským charismatem, který umí jedinečným způsobem gradovat atmosféru v klubu. Taky jeho vztah k fanouškům je příkladný, dá se s nimi do řeči, ochotně se jim podepisuje. Neznám ho, ale nevypadá jako DJ, který s jednou znuděnou grimasou odehraje svůj set, sbalí prachy a jede na další štaci.
  2. No mezi největší zatím ještě asi nepatří. Jinak jsem o tom názvu sám přemýšlel, přijde mi vtipný a nápaditý. Proč ho ale party dostala, nevím. To mi ale nebrání, abych se tam případně pořádně zprasil.

Petr Pig (pořadatel Pigfestu)

  1. Pro mě je to obrovská osobnost a pan DJ, člověk který má velké charizma a velké srdce. Osobně mám moc rád tvrdší techno, takže když jsem poprvé slyšel hrát DJ Rushe na SOL byl jsem úplně unešený – naprosto vystihl okamžik – ještě teď když si na to vzpomenu, běhá mi mráz po zádech :-)
  2. No už sem slyšel hodně teorii dokonce prý vypadám jako prase :-( … ale pravda je jinde, jeden z mých dobrých kamarádů nás začal zdravit zdar prase, a z toho se zrodila prasečí mánie … pak už byli všichni prasata takže sme se sem tam pěkně zprasili a když jsme hledali to správné jméno pro mejdan byl to jednoznačně Pig Fest… nebo to bylo jinak ?? Chrocht

Dan Kafka (techno.cz)

  1. Že je to totální šílenec. Ale lidi asi opravdu baví. A že jsem na něj sám celkem zvědavej.
  2. Kvůli těm hezkým prasátkům, co visí na Pigfestu jako dekorace? Nebo že by podle žertovného označení pořadatelů z Pigproduction? Love, peace, pigs…
Pohádka o Pig Festu

Ahoj děti! :-) Budu vám vyprávět pohádku.

Je tomu již pár let, co zrodilo se prasátko. No víte, bylo to vlastně takové normální malé selátko, ale v jistém ohledu bylo jedinečné. Jeho rodiče totiž nebyly svině a vepř. Tohle selátko zrodilo se z lásky několika lidí k taneční hudbě. Od té doby selátko rostlo a teď už je z něj pěkný pašík.

Prasátko se narodilo na podzim roku 2003, a protože prasátkovská léta letí rychleji než člověčí, svoje první narozeniny mělo už 16. ledna 2004. Prasátku hrálo 9 DJů (Jack-R, Malda, Faba, Dark, Bárta, Hesík, Filík a Kontact with Evil) na jedné stagei. Tyto svoje první narozeniny prasátko oslavovalo v klubu DVD a přišlo se tam na jeho první krůčky podívat asi 250 pozvaných kamarádů. Své druhé narozeniny prasátko uspořádalo tamtéž, 26. března. A protože nezlobilo, dostalo od svých rodičů jako povzbuzení místo jedné dvě stage. Na techno stagei mu zahráli Jack-R, Malda, Home, Fox, Fiction, Lookshot, X, Mišák a Dark. Na té nové, druhé drumnbassové stagei ho pobavili Kontact with Evil, Cannon Foundry, Lookshot, a Juan. Celkem bylo tedy gratulantů 14 a na oslavující prasátko se přišlo podívat něco okolo 400 zvířátek. Ani třetí narozeniny na sebe nenechaly dlouho čekat. 11. června byly v klubu DVD pro prasátko a jeho kamarády připraveny opět dvě stage, a aby nebyla nuda, přibyl jeden hudební styl. Na druhé stagei se kromě drumnbassových DJů (Kontact with Evil, Cannon Foundry, Shede) objevil i tekk projekt Vanuatu Sound System. Na velké techno stagei mu pak zahráli DJové EF, Cruiser, Molczik, Chris Diaz, Drex, Vigo, a Dark. Dohromady tedy přišlo opět 14 podivínů s plackami a zapařit s rychle rostoucím prasátkem přišlo skoro 500 ostatních živočichů.

Dvacátého pátého září melo prasátko slavit už svou čtyřku, a protože to je v prasečím věku moc důležité číslo, přijeli mu pogratulovat i hosté z ciziny. Na techno stagei se totiž objevili dva belgičtí kouzelníci, kteří přijeli prasátku k narozeninám ukázat své triky. Jmenovali se Magic Mushroom a Iron Dax a spolu s nimi prasátku pogratulovalo i dalších osm kejklířů. To byli Jack-R, Martin Meise, Malda, Home a Vigo s techno kejklemi a Kontact with Evil a Basswood se svým společným drumnbassovým vystoupením. S prasátkem si k všeobecné spokojenosti zatancovalo více než 550 kamarádů.

18. prosince 2004 prasátko slavilo opět, a to pět. V klubu DVD byly připraveny opět dvě stage, popřát a zahrát přišlo (či přijelo) 14 šumařů, mezi nimi i rybička z Brna. Na techno stagei totiž zahrál Dave Fish, a společně s ním IMEI, Jack-R, Malda, Home, Cruiser a Lookshot. V aréně určené pro drumnbassu a tekknu to rozsvištěli Kontact with Evil, Cannon Foundry a Woitek crew. V DVD (jelikož prasátko mělo narozeniny těsně před vánocemi) dokonce padal sníh a tancoval sám Mikuláš, Santa Claus (neplést s prezidentem), Anděl i Čert! A protože se se stále rostoucím prasátkem přišlo do DVD pobavit dalších bezmála 700 tvorů, řeklo si prasátko, že poprosí rodiče, aby příště pro oslavu našli větší obývák…

Šesté narozeniny mělo prasátko slavit 16. dubna 2005. Víte, ono u prasátek šest je něco jako u lidí patnáct. Když je prasátku šest, stává se dospělým. A tak, jelikož to bylo další významné datum, vrátili se k prasátku zase kamarádi z ciziny. Přijeli kouzelníci Iron Dax i Magic Mushroom, s nimi jejich kolegové Vega a Kenny Loco. Z prasečeska se přidali Džejár, Pavel Krejdl, Damian, Jack-R a Malda. Oslava se poprvé přestěhovala do haly pod mostem Milénia a na prasečí přijetí mezi dospěláky se přišlo podívat skoro půl druhého tisíce zvířátek z blízka i z daleka, a kromě techno stage v hale byla druhá free dnb/tekk stage venku – pro zvířátka, která chtěla třeba chvíli pozorovat i jiné hvězdy, než ty DJské…

Sedmička znamená štěstí. A to jak u lidí, tak i u prasátek. U prasátek ale je sedmička také něco jako u lidí osmnáctka, jedná-li se o narozeniny. A tak se třicátého září konala opravdu velikánská oslava prasečích osmnáctin, opět v hale Milénia, kde i hostů bylo požehnaně. Tentokrát byly obě stage postaveny uvnitř, a hrál se house, techno i drumnbass. Na veliké techno stagei ukazoval své umění německý muzikant Arcane, kamarád Agent, čaroděj Kaisersoze, umělci Laura Level a Rodent, Nika 77, Jack-R, Neuf či Vigo a na druhém pódiu zahrála živě skupina Tamak Kuraj Time, House předvedli Tomy a Sens, a drumnbass zahráli Crash, Kontact with Evil, Cannon Foundry a šáša Lookshot. To bylo dohromady dvacet hostů gratulantů, a na ně (a samozřejmě hlavně na prasátko) se přišlo podívat takových 1800 párů očí, uší, nohou, rukou a kdo ví čeho ještě.

Od té doby se prasátko těšilo na svoje osmé narozeniny. Dočkalo se dvacátého prvního dubna léta páně dva tisíce a šest. Aby prasátko ukázalo, že není rasista, celá hala byla vyzdobená harmonií černé a bílé. Pozvalo si devatenáct hostů a připravilo dvě pódia. Na tom prvním, za říši techna a trance vládl německý šlechtic Marco Zaffarano, dvořany se stali Laydee Jane, Agent, Pavel Krejdl, Home, Jack-R, Malda a Molczik. Na tom druhém, za říši Drumnbassu vládli Black Sun Empire, přiševší z Holandska. Ti měli také své dvořany. Těmi byli Koogi, Kontakt with Evil, Crash, tech-houseový rádce Damian a živě skupina Tamak Kuraj Time. Na tuto velkolepou oslavu vedlo lesem skoro dva a půl tisíce stop, takže se sešel dav skutečně nevídaný.

Tak vidíte, jak ze selátka malého pruhovaného vyrostl pašík mohutný, silný a oblíbený. Teď má tenhle pašík v plánu oslavit svoje deváté narozeniny, a co si do haly přichystal, to už se ví, že? Připravil sice pódium jen jedno, ale protože čeká 3500 zvířátek z lesa, na to druhé už neměl místo. Nechtěl, aby se tam kamarádi pašíci mačkali jako na jatkách, z toho by dobrý pocit neměli. Jako hosty si pozval osm zkušených bavičů. Šášu Lookshota, klauna Homea, artisty Jack-Ra a Maldu alias duo Jamal DJs, muzikanta z kabaretu Southeast, fantóma Agenta, kata Bolda a krále Rushe.

Já vím, taky jsem zaslechl ty zlé jazyky. Zlí jazykové tvrdí, že Rush je řezník. No, víte, v tom mají pravdu. On je dokonce král řezníků, největší řezník na světě. Ale Prasátku ublížit nechce. Jede mu popřát vše nejlepší, a jako král mu zaručil, že řezníci mu neublíží. A slovo krále vždycky platí. Za to ručím vlastní špičatou čepicí!

[i]Šáša Lookshot[/i]

„Přisluhovači Ďábla“

Pig Fest next info: „Přisluhovači Ďábla“

Hned vysvětlím… Následující zpráva má za úkol přilít trochu benzínu do ohně vaší pig-vášně, zopakovat co vás čeká a nemine a seznámit vás s dalšími přisluhovači ďábla Rushe. Musím to říct ještě jednou… 27.10. … Přestože v tomto datu není ani jedna šestka, bude v ten den rozpoutáno v Plzni peklo. A to ne peklo ledajaké, bude to peklo prasečí. S rozdílem od minulých prasečích pekel tohle bude čistě technem hořící, zato však o to velkolepější. V pekle pod mostem milénia, kam se vejde až 3000 hříšných duší, bude tu noc vládnout ďábel DJ Rush, spolu s pekelníky Boldem a Agentem. Ale to už všechno víte, takže co dále…

Je jasné, že Lucifer sám, či jeho zástupci, nemohou zastat v pekle všechnu práci. TO JEST: Potřebují i další pekelníky… Třeba na přitápění pod kotli, mučení hříšných duší, broušení vidlí, a posluhování Luciferovi… A tak se stává, že oni ďábelští pekelníci zaměstnají několik dalších, více či méně zkušených diblíků, čertisek, bazilišků, čertů rohatých, parohatých i bezrohých, pekelníků ohnivých, andělů padlých, ba dokonce i draků samotných. Na pekelnou misi proto bylo přizváno dalších šest pomocníků pekelných, přisluhovačů ďáblových.

A Zde, v následujících řádcích si vy, kdo nebojíte se, můžete přečísti, kdo zkompletuje delegaci ďáblovu.

Ďábel sám a jeho dva nejbližší pomocníci převtělí se do těl DJ Rushe, Bolda a Agenta. To však už řečeno bylo několikráte (a ještě několikráte bude). Nyní k novotám…

Jako další pekelníci se přědstaví:

Jeden člen z pekelná Dvojice Southeast alias Paul Hubiss & Jergen, kteří z Čech pocházejí, spolu již přes 2 roky účinkují, jinak již celé desetiletí hudbě se věnují. Kombinují melodie nebeské i pekelné s beatem technopekelným i technonebeským. A hlavně jako jediní z delegace ďábelské své umění živě prezentují! Jejich práce stává se již světoznámou a jejich zvukomalba jest velice originální. (Více o nich se dočísti na adrese http://www.southeast.cz/bio.html můžete.)

Pro mnohou duši hříšnou technem očarovanou jistě potěšením bude delegace draka pekelného, který se DJ Home nazývá. Asi nejoblíbenější techno pekelník západních Čech se pomalu nezbytnou součástí jakéhokoli většího technopekla na Plzeňsku či v západních Čechách stává. S jeho přeúderným stylem techna snad netřeba již někoho seznamovat… Jeho rychlost pekelná ve všech krajích je pověstná a dunivost jeho bubnů pekelných všem měřítkům se vymyká…

Další dvojice čertovská nazývá se Jamal DJs. Tito dva čerti rohatí mnohé duši též známí jako DJs Jack-R & Malda jsou. Na západočeské pekelné scéně stali se za svých několik ďábelských let také stálicemi. Hříšné duše plzeňské málokdy nechají si jejich vystoupení ujít, ať už se jedná o kotel pro tisíce či desítky duší… Jejich show na 4 zdroje – ať už to jsou 4 gramofony či ať se jedná o kombinaci gramofonů a CD playerů, je všemi mastmi pekelnými mazaná a v kotli pekelném náležitě na teplotě přidává…

Aby počet byl kompletní, s kvalifikací diblík/bazilišek rekrutován DJ Lookshot byl. Tohoto pekelného jezdce je možno potkat především v Plzni či po západních Čechách. Lze jej vidět v akci na různorodých bojištích, jelikož kromě svého melodicky nadupaného techna i zbraněmi drumnbassu či progressive houseu vládne. Na začátku L.P. 2005 stal se kulovým bleskem agentury Pigs Production, proto také bojoval v druhé, páté a sedmé prasečí bitvě. Jeho styl boje je stvořen pro tanec a výborný zážitek, a proslýchá se, že na tuto bitvu jisté překvapení si nachystal.

[i]Za pig crew DJ Lookshot[/i]

První informace k Pig Festu

**27. 10. 2006 **- to je datum, na které se těší už mnoho prasátek i jiných zvířátek či lidí posedlých taneční hudbou a žijících po celém území Česka. Ano, již devátý díl akce, která se z klubovky pro pár desítek příznivců během nedlouhé doby vypracovala díky úsilí Pig Crew a mnoha dalších kamarádů na megaakci pro tisícové davy, se uskuteční právě v tento den na místě, které již hostilo tuto akci třikrát – totiž v hale pod mostem Milénia v Plzni. To, co si prasátko připravilo tentokrát, už je opravdu vrchol! Již podle názvu Knedeep special ti zkušenější poznali, že se bude jednat o nářez nevídaný. Agentura Knedeep totiž dodá tři hlavní hvězdy devátého Pig Festu.

Jako první z nich pozvání na Pig Fest přijal v dnešní době jeden z nejžádanějších (ne-li ten nejžádanější) DJ na světě, a v Čechách obzvláště uctívaný DJ RUSH. Ne, opravdu to není vtip. DJ, který má v ČR nevídané úspěchy (jmenujme například Summer of Love, kde sklidil monstrózní ovace), opravdu zahraje na techno stagei Pig Festu. DJ RUSH, který je známý svým velmi tvrdým podáním techna, ale ještě více možná svými živými vokály, které během svých setů předvádí, se stane po jeden a půl roční absenci v Česku hlavní hvězdou plzeňské mega akce.

Spolu s ním se jako druhý zástupce agentury Kne`deep představí také velmi úspěšný DJ a producent z nejmenšího kontinentu – australský DJ Bold, který sklízí velké úspěchy zatím především mimo naši zemičku. DJ Bold přijede předvést své podání techna, a to rozhodně bude stát za to. Bold hraje po celém světě, v letech 1998 a 1999 vystoupil i na Loveparade a jeho desky hrají světoví DJs, nevyjímaje ani DJe Rushe.

A jelikož prasátko je taky trochu vlastenec, objeví se mezi zástupci Knedeep také člověk nesoucí české barvy. Jako třetí člen tohoto bookingu totiž vystoupí český **DJ Agent**, který již také není žádným nováčkem. DJ Agent je znám svým nekompromisně úderným technem. Nechyběl snad na žádném větším festivalu v ČR, a uspěchy slavil samozřejmě i za hranicemi. DJ Agent jako český zástupce Knedeep, ale také jako člen neoficiálního Pig DJ Crew alias Agent Prase.

Prostor připravený pro splnění deváté prasečí mise bude ovšem také stát za to. Hala pod Mostem Milénia je obrovský (1700 m2 velký) idustriální prostor, který se tradičně za účelem uspořádání Pig Festu proměňuje k nepoznání. Nejinak tomu bude i tentokrát. Hala bude přizpůsobena k pojmutí 3000 tančících i jinak se bavících živočichů. Čeká vás jedna obrovská techno stage, tisíce wattů zvukové síly, tři zelené lasery a obrovské množství osvětlení, několik pláten pro videoprojekci a hlavně přehršel tradičních prasátkovských dekorací, vymazlených ozdůbek i úžasných megaozdob.

A protože hala není nafukovací, kapacita je omezena na již zmíněných 3000 osob, a protože DJ RUSH je jistě velkým magnetem na prasátka, je důrazně doporučeno sehnat si lístky v předprodeji. Ty již probíhají, a to buď online ne www.ticketportal.cz či na jednom z 150 prodejních míst sítě Ticketportal. Dále pak ve stálých předprodejích a to v UNITED BOARD SHOP – Americká 16 / Plzeň // SNOWBITCH – Sedláčkova 12 / Plzeň, SNOWBITCH – Varšavská 6 / Karlovy Vary // MOSKYTO – Kozinova 46 / Domažlice.

A protože každá sranda něco stojí, v předprodeji lístek dostanete za 270 korun a to včetně poplatků, a pokud něco zbyde, tak na místě za rovná tři sta. Seznam prodejních míst je k nalezení na http://ticketportal.cz/pmiesta.asp.

Takže se na vás těšíme, sledujte další info… [i]vaše Prasátko[/i]

Fotky z minulých Pig Festů
Autor:
Pluschen

Komentáře

M.A.s.a.k.R.A Po 11.prosinec 2006 21:10
hardtecher Čt 9.listopad 2006 16:55
to byl makt massakr.moc povedena axsicka:-
Mishka:-) So 28.říjen 2006 14:13
Takze muj prvni Pigfest.. luxusni akce:) vyborny prostory.. jediny vytky k organizaci-byla tma na zachodech (bylo to o hubu:) a potom fronta pred vstupem a na pivko, ale to se da prezit:) lookshot zahral skvele, ke konci prihodil par schranzdesek, cimz nas velmi potesil:)) Agent predvedl skvele energicke techno, Rushe jsem zazila lepsiho i v hrani i v projevu, ale i tak si zaslouzi respect.. opet predvedl, ze je to pan NEKDO:) Bold to ke konci silene rezal, pro me hodne nemelodicky.. Jamal djs vyborny hopsavy techynko:) Fajn atmosfera jeste i v rannich hodinach...Opravdu to stalo za to:-)Diky diky diky
CZScream So 28.říjen 2006 09:53
mno tak a je to zanama. Agent - masaz paradni techynko a snad u nej uz standartni komuinikace s lidma. a dokonce padly od nej i dve hardtechno desky. Rush - umi i lip. me trochu zklamal. BOLD - nestihacka 170 uz je fak moc. zbytek uz sem byl v mdlobach. tak zas priste v plzni aloha
Kitty Po 23.říjen 2006 16:51
Ahojda, nenasel by se nakej plzenak plzenacka s naladau na prividelek za prespani? Sem nenarocnej cistotnej staci mi hadr u topeni :-) Diky
Anonymous Čt 12.říjen 2006 13:27
ja to mam 7 hodin vlakem a vubec to neresim protoze ta cesta zato stoji tesim se na mega kalbu
Lucka Čt 5.říjen 2006 13:11
Ja sebehnu jen kopecek..Uz se tesim..listky mi visi uz 3 mesice na nastence:-)
Mishka:-) St 13.září 2006 09:48
njn.. vypada to, ze jedina akce, ktrerou budu muset prosvihnout kvuli dovce je tahle.. (nejsem z toho nadsena, ale lepsi nez prijit o meeting a Krochera..) Tak snad pan Rush zase brzy dorazi..
Rushmeen Út 29.srpen 2006 17:33
prave jsem si objednal listky...musel bych se nakopat do prdele kdybych propasnul RUSHE,...tak se sejdem v Plzni
Lamerus So 26.srpen 2006 12:02
NO slava,mam to jenom 160KM,nenecham si to ujit!!!
Anonymous Po 11.září 2006 11:14
ja to mam jen 5 zastavek trolejbusem to mbude hroznej masakr parba jako prdel RUSH!!!!!!!!!!!!!!!
AbyssLike Ne 10.září 2006 14:50
Ty to mas jenom 160km pohoda. To ja musim valit skoro 300km z Brna pres Prahu, pak vesele do Plzne a kdyz to pujde dobre tak za 5 hodin to budu rozjizdet! Uz aby to bylo!!!
Hanz Po 11.září 2006 11:16
pod MOSTEM MILENIA je to masakr podzemni garaze narez to bude hukot!!!!
Mishka:-) Út 22.srpen 2006 12:27
no jupiii... konecne zase Rush:)) to bude show... a myslim ze neni na skodu, ze to nebude na Morave..prijemna zmena:)
Philip So 19.srpen 2006 08:45
Beeee.......proc je to tak daleko:((Ja chci zas na Rushe!!!!!!!Ale do Brna bo Olomouceee.........:(
Anonymous Pá 1.září 2006 13:08
vubec v plzni je to nejvic hlavne to mam tak 5 zastavek trolejbusem masakr rush
David Čt 17.srpen 2006 13:15
Jujky...Rushik...ja se asi poseru....To bude narez....chjoo to zas bude super party lidisky....150 Bpm a srancik jako prase. Tesim se na vas smazenky :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. -------------------------------- Zase se z toho cipka vsichni zeserou....Rush je nudar...
petr bende So 19.srpen 2006 19:27
kdotoje toje toje slaby
founiqahh Čt 12.říjen 2006 20:06
petr bende :D:D:D:D------) originalni ;-)