Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Imagination Festival 10/2012

Související

Pražská halovka, jenž rozvíří zatuchlé vody plné smradu ze zdejší halové scény!!!!


.

Pražská halovka, jenž rozvíří zatuchlé vody plné smradu ze zdejší halové scény!!!!

O tom je říjnový Imaginaton Festival 10/2012

Na Českou Republiku udeříme již v říjnu s nevídanou silou! Pokračování velmi úspěšného jarního dvou vydání na sebe nenechalo dlouho čekat. S radostí Vám oznamujeme, že velkolepé pokračování se uskuteční již 19. Října 2012 na pražském Výstavišti v Holešovicích, a to hned ve dvou velkých halách! Imagination Festival se tak stává největším indoorovým drum and bass & harder styles festivalem druhé poloviny roku 2012!

Hlavní novinkou bude právě místo konání v pavilonech Výstaviště a zvětšení akce na dvě stage, z nichž první – Imagination Stage, bude zaměřena prioritně na všechny žánry drum and bassu. Hostit ji bude řada velkých zahraničních jmen a najdete ji v pavilonu B. Druhá – Devastator Stage, pak bude zaměřena na temnou stranu drum and bassu, vycházející z jarního konceptu Therapy Sessions a dále mainstream hardcore techna, crossbreedu a frenchcoru. V rámci Devastator Stage se poprvé v České Republice objeví celosvětově známý projekt Art Of Fighters z celku Hardcore Italia, který se proslavil například hymnou k největšímu a nejslavnějšímu hardcorovému festivalu na světě. Devastator Stage bude hostit řadu známých, tvrdých zahraničních projektů a najdete ji v pavilonu C pražského Výstaviště.

Na Imagination Stagi představujeme první 2 headlinery. Jedním z nich je Technicolour, který se umístil za Camo & Krooked a před High Contrastem či Netskyem v anketě Czech Drum And Bass Awards. Druhým je pak Novozélandské duo The Upbeats, známí především svými kolaboracemi s giganty jako je například Noisia nebo Phace.

.

Devastator Stage představuje jeden z největších hardcorových projektů současnosti. Jsou jím Art Of Fighters, kteří hostili pódia obřích zahraničních festivalů jako je Defqon.1, Emporium, Masters Of Hardcore a mnoha dalších. Zároveň pak vytvořili v posledních dvou letech hymny legendárních akcí jako je Dominator či Thunderdome. Druhým ze zveřejněných headlinerů je u nás již velmi dobře známý projekt Katharsys, známý kolaboracemi se jmény jako je Dj Hidden, Donny, Counterstrike či domácím Forbidden Society.

.

Sledujte pravidelně náš web, s pravidelnými časovými odstupy zde odhalíme další jména z našeho line upu. Předprodej limitovaných edic vstupenek je spuštěn v síti Ticketportal. Jejich cena bude stoupat s vyprodáním každé edice. Prvních sto vstupenek je k dispozici za bezkonkurenčních 399 Kč! KOUPIT VSTUPENKY Praha se na podzim otřese v základech. Buďte u toho, dejte vědět kamarádům, kteří naposled zaváhali a staňte se svědky největší podzimní události, která se v České Republice v posledních letech objevila! Sledujte naší oficiální facebook stránku a staňte se fanoušky: www.facebook.com/…tionfestival

Oficiální událost: https://www.facebook.com/…260227705482

.

Devastator Stage odkrývá třetího headlinera!

Devastator stage Vám představuje jeden z nejvěhlasnějších frenchcorových projektů na světě, duo s masivní historií, pocházející z Itálie! Hrající již přes deset let, sklidilo jejich nové album Prima Opera několik měsíců zpět obrovské ohlasy.

Se zkušenostmi z gigantických akcí jako je pouštní Mongeros ve Španělsku, Masters of Hardcore konající se po celé evropě a mnoho dalších, spolupracemi s největšími projekty jako je Radium, Lenny Dee či Randy z věhlasného labelu R909, se můžete těšit na skutečně netradiční zážitek.

.

Nejdříve tři členové projektu Sick Dj Team v roce 2000, produkujících na obřích labelech jako Traxtorm Records se postupně vyprofilovali do nového žánru, založeného djem Radium z Francie – frenchcoru. Tak vznikl projekt The Sickest Squad, který se po odchodu Siria smrskl na 2 členy, kteří přijedou hostit naší tvrdou stage. Od roku 2004 nastal exponenciální vzestup, kdy The Sickest Squad vydávají jedno EP za druhým, na labelech jako Noistorm, R909, či Strike Records. Více úspěchu znamená více práce a tak se stává rok 2007 zlomovým v jejich kariéře. Jejich 4 nové releasy se Speed Freakem, Randym, či americkým Lennym Dee se dostaly na kompilaci jedné z nejuznávanější rave party na světě – Thunderdome. V roce 2012 pak vydávají album Prima Opera, s kterým jedou škálu koncertů skrze celou Evropu a Vy budete svědky jejich prvního představení s novým albem v České Republice!

.

Doufáme, že jsme potěšili opět další část našich fanoušků!

. .

Předprodej limitovaných edic spuštěn v síti Ticketportal!

Imagination Festival, který se uskuteční 19. Října v Křižíkových pavilonech na pražském Výstavišti, spouští oficiálně svůj předprodej v síti Ticketportal. K dispozici je limitovaná edice vstupenek za bezkonkurenčních 399 Kč! Více uvnitř novinky.

Pro ty nejrychlejší máme připravenou limitovanou edici vstupenek za 399 Kč. Poté cena stoupne do další limitované edice vstupenek za 499 Kč. A co Vám můžeme za tuto cenu, která se proti jaru takřka nezměnila nabídnout? Více jak dvakrát tolik zábavy! Dvě haly, dvě stage, velký prostor Výstaviště a spoustu těch nejlepších zahraničních umělců.

KOUPIT VSTUPENKY

První stage, vychází z jarního konceptu Main Eventu, představuje již teď headlinery jako The Upbeats, či Technicolour. Druhá pak vychází z konceptu Therapy Sessions, tentokrát však spojené s tím nejlepším ze zahraniční scény i dalších tvrdých elektronických stylů! O tom svědčí i fakt, že poprvé v historii České Republiky budete mít tu možnost slyšet giganty zahraniční hardcorové scény Art of Fighters! Jako druhý byl zveřejněn v České Republice fenomenální projekt Katharsys. Každým týdnem zveřejníme další jména z line upu. Tentokrát budete svědky několikanásobně většího Imagination Festivalu, než na jaře. Buďte u toho! 

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se

(CZ/Eilonwy
(CZ/Eilonwy


Komentáře