Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Report z Nature One 2012

Související

Bylo to přísné, bylo to velmi přísné a doufám že příští rok se do toho opět vrhneme po hlavě!


.

Report z N1

Začnu netradičně od konce, Jet na Nature One a „Jet na Nature One s Golpem“ jsou dvě rozdílné akce!

Po tomto víkendu bohužel Golpe nejspíš nebude kandidovat na Prezidenta republiky. Svou Kandidaturu chtěl oznámit na pódiu v Century Cirkusu za hudebního doprovodu Dubfira (doufáme že se objeví nějaké fotky z tohoto setkání) Bohužel pozvaný host – zastupitelka Spolkové republiky Německo – Angela Merkelová se nejspíš zasekla na Thunderdome a tak ochranka hodila Golpeho zas zpět mezi bouřlivě jásající dav. Toť jen střípek z předvolebního programu našeho kandidáta na hlavu státu – nicméně s Belgičany, kteří měli své velvyslanectví v Campu hned vedle našeho, jsme uzavřeli pakt o vzájemné spolupráci a podpoře, Maďarské zastupitelce dali upomínkově sluchátka a kandidátku v podobě Hardtechno-Dupstepu prezentovali na Austria Camp Stagei, obrovský prostor pro diskuzi byl poskytnut na Criminal Campu v BackStagei – řečnění bylo vždy natolik vyčerpávající že po něm musel následovat relax v poloze ležícího střelce.

Campu se toho odehrálo „kurevsky moc“ mnohé věci nejdou ani tak vylíčit a u mnohých si mnozí přejí, aby se na ně zapomnělo. Letmé přiblížení atmosféry najdete ve spartanském fotoreportu z Nature One Camp 2012 – dole na konci článku!

První větší zastávkou byl po vybudování campu Criminal Camp Stage – Zde si Svoje odehráli i všichni přátele- Peterson, Warphil, Withecker, Golpe, Matthew, Sepromatiq, Boris S. atd atd… :) Dobře jsme si v takovém rodinném kruhu zapařili.. :)))

Criminal stage – Boris S + Sepromatiq / 3.8.2012

.

Ale teď zpátky k hlavnímu programu – Tím se stala letos USB Stage. Fungovala snad jako magnet, který mě vždy, když jsem brouzdal areálem přitáhnul. Luxusní hudba, dobrá atmosfér a přátelské prostředí bez mačkanic a dohadů, do toho spousty přátel a ideální místo bylo na světě.

Pátek –

Ihned po vyřízení vstupu a průchodem přes dvojí kontrolu na raketovou základnu jsem obdrželi Partyguide s veškerými informacemi a čosovými lineupy jednotlivých stagei, z 38 stránek jsem udělal hned 6 stránkové torzo toho podstatného – Open Air Floor, Centuri Circus, Abstract, Acid Wars, Thunderdome a USB Páteční program začínal úderem 20. hodiny. V té době nehrál nikdo koho bych chtěl nějak výrazně slyšet a tak to bylo ideální zkouknout celý areál. Opět si dali se vším záležet a vizuálně byl areál hodně povedený! O hudební síle a kvalitě utvrdil masivní zvuk z Century Cirkusu. Po „základní“ prohlídce a vyměně Eur za Bonny jsme zavítali na „odpočinek“ na Crimanal Camp. Zpět do Areálu jsem se vydali až po setmění. Hlavním vizuálním lákadlem byla jako vždy Open Air Floor. Při našem návratu do areálu zrovna hrál Sander van Doorn. Holčiny začali pařit.. :D Já si 20 minut vychutnával efekty poslechl z toho jeden dobrý track a pak holčiny za vlasy vytáhnul ven se slovy „Na diskotéku jsme nemuseli jezdit 650km daleko…“ Pak už jsme ale zamířili tím správným směrem a Abstract hostil Kladii Gawlas. (záznam setu ze soboty 4.8 – Century Circus)

.

Po Klaudii jsme přitvrdili a šli si poslechnout další dívčinu za mixem – DaY-már na Thunderdome. Zde jsme setrvali asi jen čtvrt hodinu – o tom co se hrálo může posloužit toto video.

Pak už ale hodiny ukazovali jednu ránoa nejvyšší čas vyrazit na USB za Janem Fleckem a Gregem Notillem!!! Usměvavý a přátelský Greg hýřil dobrou náladou a bylo fajn s ním prohodit pár slov. Vyloženě se na hraní těšil a výsledek taky stál za to. Greg Notill byl pro mě hlavní hvězdou páteční noci – samo sebou že hned po Vencovi a Tomášovi – pánové dozajista ví … :D
.

.

Po Gregovi jsme to někteří z nás pro pátek zabalili a šli šetřit síly na sobotní den. Některým co si to chtěli užít hned první noc naplnose podařilo dát tomu takový kouř, že ráno minuli naší Camp Area F10 a ztratili se o pár kilometrů dál na F17.. no.. :D :D

Sobota –

Sobotní den byl zahájen rekapitulací včerejška, hledáním ztracených věcí a myšlenek, zpravování polámaných stanů, velkého grilování, hraní na stageích v campu a prozkoumávání o­kolí.

Do Areálu jsme se vydali po 9 večer. Open Air Floor s Lineupem s hvězdami trojnásobku české Transmission v čele s PvD jsem nějak vynechal. Jediné co by mě přišlo po chuti byl Marco V – bohužel v 5:15 bylo pro mě opravdu pozdě z důvodu zodpovědnosti dovézt v neděli 9ti člennou „Bitch and Bastards posádku“ zpět 650km do vlasti. Tak jen záznam zde:

.

Sobota patřila Technu a Hardtechnu – Century Circus a USB – naštěstí tyto dvě stage byly vedle sebe -ideální poloha!
Torsten Kanzler, Klaudia Gawlas, Felix Kröcher – Paráda Mezi tím Sepromatiq na USB a pak už jen HardTechno v podání Arkus P. vs O.B.I. Live a velkolepý ohňostroj, Luxusní prácička Waldhause jehož Live bylo něco neskutečného! A pro mě na závěr Richie Gee – bohužel celé duo Madhouse Brothers nedorazilo.

. . .

Co už jsem z časových důvodů nestihl :

No a teď tedy fotoreporty!!!!

Nature One 2012 – Fotoreport


.

.
Camping Village – Nature One 2012 / Fotoreport


.

_____________­________________________­________________________­_____

Na závěr velké poděkování

Márovi (Dj Peterson) že zařídil jednu z nejdůležitějších věcí – Auto a Přístřešek, Vencovi (Golpe) s Adell za bujarou společnost, Peťulce, Tomášovi (T-mass 17!!!!!), a slovenské trojici Dušánek (Sepromatiq) s Mikinkou a Matthewem jenž nezasunul.. :D – Toť včetně mě Bitch and Bastards posádka. Zdravíme taky kluky z Belgie!!!
Dále druhému autu za to, že: drželi skvělé místo v area F9 :P, polámali stan, ztráceli věci a drtili ohromné krystaly.. :D ve složení Ervin, Warphil – krutý nájezd, Withecker – ztacený baťoh a Broňa – vybitá baterka.. :D Big Fun with us
No a na závěr thx posádce pod vedením Destroyera, Lucce S s Borisem S, Alex Kvitta, Greg Notill – Big THX and See You next Party on the dance Floor !!!!!!

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se

(CZ/Eilonwy
(CZ/Eilonwy
Clubber
Clubber


Komentáře

WarPhil St 8.srpen 2012 19:26
MY DĚKUJEME TOBĚ KRUTÉ FOTKY !!!!! JEŠTĚ TEĎKA SE TŘEPU :-)