Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

REPORT - Syndicate 2012

Související

Fotoreporty a zhodnocení Výpravy

Tak a je po všem! Úspěšně po všem!

Čtvrtletní příprava a organizování výpravy do Dortmundu na Syndicate se vyplatily a přinesly spousty „Legen … počkejte si … dárních“ zážitků!
Cesta z Prahy do Dortmundu ubíhala poměrně rychle v dobré náladě. Ubíhala by rychleji, kdyby nebyly tak časté „čurpauzy“ druhého auta jemuž velem Marcus mokrá bota :P Otázka je zda-li to bylo způsobeno malými močovými měchýři, nebo velkým množstvím vypitých tekutin (osobně se přikláním k tekutinám :)

Cestou jsme se setkali s oběma dalšími expedicemi jenž měli stejný cíl – Expedice Sever – 2 auta a Expedice SHP – jedno auto. Velké finále všech Výprav se uskutečnilo několika skupinovými fotkami před Westfalenhallen v Dortmundu. Tímto se celá jednota skupiny zhroutila a každý si šel po svém hudebním žánru!

Z mého (převážně HT) pohledu řadím letošní Syndicate k jednomu z nejlepších na kterým jsem byl. Underdogz a Greg Notill jednoznačně nejlepší z HT stage! Z MoH jsem si poslechnul Korsakof, která nikterak neohromila – mnohem líbivější dopadla formace Masters Elite ve složení Angerfist / Catscan / Outblast z pozdější výpovědí účastníků byl velice vychvalován Ophidian!!!

Sety jsou ke stažení na tomto odkazu:

http://lsdb.nl/…te-2012.html

A fotoreporty tady !!!

Oficiální Schranz.cz

Syndicate 2012 – Westfalenhallen – Dortmund

(fotky stahujte v „plném rozlišení“ pro lepší kvalitu!!!! )


.
.

Neoficiální by PM Photo
PM Photo – Facebook


.
.

Příští rok (2013) už já osobně Výpravu na Syndicate organizovat nebudu. Není to z důvodu jakéhokoli selhání či nechutě. Pouze už jsem/jsme byli na této akci třikrát po sobě a je čas udělat změnu :) Tímto děkuji všem, jenž se za ty tři roky vydali na tuto akci pod záštitou Výpravy Schranz.cz

Ti, kteří neměli tu možnost se na Syndicate podívat můžou si zlepšit náladu návštěvou Imagination Festivalu – 19.10.2012 na Výstavišti v Pražských Holešovicích. – Více o tomto Eventu se dozvíte na webovkách http://www.imaginationfestival.cz a v pravidelných novinkách na Schranz.cz
.

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se

(CZ/Eilonwy
(CZ/Eilonwy
Clubber
Clubber
Jan Nádvorník
Jan Nádvorník


Komentáře