Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Defqon.1 - Weekend Warriors Festival 2013

Související

Víkendoví bojovníci spojte se! 21-24.6.2013 - NL


.

Víkendoví bojovníci spojte se! Od pátku 21.června až do pondělí 24. června, bude rekreační oblast Biddinghuizen opět patřit festivalu Defqon.1. O tom jak to letos bude probíhat si detailně přečtete v tomto čláku!   
.

V letošním roce jsme se v Q-dance rozhodli hlavním programem naplnit celou festivalovou sobotu a neděli. Kemp nicméně otevřeme již v pátek, takže máte šanci si užít naplno Defqon.1 víkend. Stejně jako v loňském roce, bude v pátek pod vedením The Gathering masivní RED stage

Hned po práci, nebo po škole si běžte vyzvednout svá párty zavazadla a zamiřte do Biddinghuizen, na oficiálním zahájení festivalu! V sobotu bude jako vždy velké zahájení. Budete mít celý den na to prozkoumat celý festivalový park a ochutnat ze všech hudebních kuchyní Defqon.1 festi­valu.Velký objemný bonus bude neděle! Bude to druhý velký den festivalu s „The Closing“ kde RED stage bude hrát až do samotného konce.


.

Defqon.1 oficiálně začíná už v pátek večer v kempu. Příjezdem do našeho 5-hvězdičkového kempu a nalezením ideálního místo pro váš stan. Otevřete pivo, shromáždíte své přátele, užijete si slunce, nakoupíte nějaké potraviny a možná i zavoláte rodičům popřejete jim ať mají stejně dobrý víkend jako vy! V pátek večer všichni víkendoví bojovníci se sejdou na hlavním pódiu na zvláštním spojujícím rituálu The Gathering. O tom jak to loni probíhalo a na co si nachystat smysly uvidíte ve videu zde. .

Sobota je den, v který budete moci si vychutnat Defqon.1 naplno. Spolu se stejně zaměřenými party-people z celého světa, budou barvy Harder Style nás spojovat a povedou nás k vítězství! A samozřejmě, Weekend Warriors v noci nekončí, když jde do tuhého … afterparty budou legendární!

Jak se probudíte v neděli ráno ze svého spánku, můžete se radovat s vědomím, že festival je teprve v půlce. Probojuj se kocovinou jako voják s čerstvě sázeným vejcem a pivem. Ujistěte se, že jste „ready“ před 11. hodinou dopoledne, protože budeme vás čekat ve festivalového areálu. Šest stageí bude otevřeno pro opravdové víkendové bojovníky: BLACK, BLUE, GOLD, UV, WHITE a MAGENTA. Na 20:00 hodin večer, budou všichni připraveni před RED stageí na oficiálním Closing ceremoniálu Defqon.1 Festi­val 2013.

Q-dance vždy chce, aby byl Defqon.1 Festival k dispozici pro každého. Vedle produkce v sobotu a v neděli, jsme také snížili cenu třídenních vstupenek na 95 EUR, místo 140 EUR z předešlého roku. S třídenní vstupenkou budete mít více času na párty za lepší cenu. To zahrnuje 2 plné festivalové dny, 3 večery s Closing show a Q-Dance 5-hvězdičkový kemp.

Víkendové vstupenky budou v prodeji od čtvrtka 6. Dubna od 13:00 (CEST), pouze na Q-dance.com.

Omezený počet vstupenek pouze na sobotu bude k dispozici za 70 eur. Nicméně, tyto vstupenky vám umožní přístup na festival pouze v sobotu od 11:00 hod. do 23:00 hod. (CEST).

Prodej vstupenek na sobotu začne o týden později, od 13. Dubna v 13:00 hodin, na Q-dance.com.

Line-up a hymna bude zveřejněna během několika týdnů (Na Schranz.cz vás budeme informovat). Zatím to držíme v tajnosti ale už nemůžeme mlčet déle. Letošní oficiální Defqon.1 Festival hymna byla vytvořena nikým jiným než Frontlinerem. Zůstaňte naladěni pro více informací!

Festival Facts:

Defqon.1 – Weekend Warriors Festival 2013
21–24.Červen 2013
Poblíž Amsterdamu – Biddinghuizen – NL
Cena – 95 Euro …cca 2400CZK víkend
Line-up – bude teprve zveřejňen.
WEB – http://www.defqon1.nl/
FB událost – https://www.facebook.com/Official.Qdance // https://www.facebook.com/…61639417284/
Youtube – http://www.youtube.com/…/qdancedotnl
Soundcloud – https://soundcloud.com/qdance

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře