Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Monegros Desert Festival 2013

Související

Další jména a hutná upoutávka - DesArt

.

THE BLOODY BEETROOTS LIVE
ADAM BEYER vs JOSEPH CAPRIATI – b2b special techno set
PACO OSUNA (Closing Set Main Stage)
LUCIANO + LOCO DICE + MARCO CAROLA on elrow Stage
BEN KLOCK, LEN FAKI, JORIS VOORN and much much more…

.


.

MONEGROS DESERT FESTIVAL – Tanec od západu do východů a mnohem déle!!!

Vezměte si své diaáře a začněte plánovat léto – 19. ročník Monegros Desert Festivalu se bude konat 20. července 2013. Největší elektronický hudební festival, největší rave event ve Španělsku. Je takřka nemožné popsat tento festival. Pokud jste neměli možnost navštívit ho, byl to určitě životní zážitek! Být na poušti spolu s dalšími 40 000 partypeople, 20hodin non-stop hudby, střídání mezi Electro, Techno, Hip Hop, Drum & Bass & Dubstep – Monegros je jedinečná událost.

A koho si můžete poslechnout?

THE BLOODY BEETROOTS – LIVE
Zavřete oči a představte si, nemanželské dítě Misfits a Daft Punk. Bloody Beetroots je celosvětovým fenoménem, ​​podle kterého producent a dj Sir Bob Cornelius Rifo funguje. The Bloody Beetroots zařadil svou live schow na Monegrosu mezi své dvě exkluzivní vystoupení ve Španělsku v letošním roce.
http://www.thebloodybeetrootsofficial.com/

PACO OSUNA (festival closing set)
Španělský techno DJ a producent, který vydává na tracky na prestižním Plus8 labelu či vlastním labelu Mindshake. Je známý pro jeho dynamické sety a unikátní spojení s publikem. Paco získal mnoho ocenění včetně nejlepší DJ pro DJ Mag Španělsko a Vicious Magazine. Bude mít na starosti obtížný úkole – uzavření festival na hlavním Stagi. Zařadí se tak mezi velikány jako byl v minulých letech Carl Cox či Richie Hawtin.
http://www.pacoosuna.com/

ADAM BEYER VS JOSEPH CAPRIATI (b2b techno set)
Vedle Cari Lekebusche ze Stockholmu, Joel Mullea a Jespera Dahlbacka je Adam Beyer synonymem pro techno zvuky Švédska již od půlky devadesátých let. Šéf Drumcode bude podporovány novou italskou star Josephem Capriatim. Spolu vytvoří speciální techno Back 2 back set. Joseph Capriati může být popsán jako jeden z nových heavyweight na Drumcode, hrál již na festivalech jako je Time Warp či Awakenings.
http://blog.drumcode.se/

LUCIANO, LOCO DICE Y MARCO CAROLA ON ELROW STAGE
Nejvíce pestrá a šílená skupina je zpět v plné akci. Elrow stage bude upravena až pro 15 000 fanoušků, to vše od západu do východu slunce s tancem pod hvězdami na beaty a groovy tří z největších tenorů Luciano, Loco Dice a Marco Carola.

Vstupenky v předprodeji nyní – 65 € + BF!

Až do 1. května, můžete si koupit si lístek za € 65 (+ distribuční náklady) na našich webových stránkách www.monegrosfestival.com. Dne 1. května, vydáme zbytek line-up a cena vstupenky se zvýší na 75 € (+ distribuční náklady)

Vstup na festival zahrnuje: Vstup na festival + Dárek
Nenechte si to ujít! Připojte se k nám 20. července, na největší párty roku!
Zde najdete všechny informace a zakoupit vstupenky na:

www.monegrosfestival.com

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře