Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Už máte místo pro stan na Zodiacu 2013?

Související

Sportovně hudební festival Zodiac 2013 se blíží a s ním i pár praktických rad a informací, které může návštěvník využít.

Už máte místo pro stan na Zodiacu 2013?

Sportovně hudební festival Zodiac 2013 se blíží a s ním i pár praktických rad a informací, které může návštěvník využít.

Za necelé tři týdny se otevřou letní brány na Hlučínském jezeře, kde se pořádá druhý ročník festivalu Zodiac. Návštěvníci mají během svého pobytu v areálu spoustu sportovního vyžití, ale také se mohou zapojit do nezávislého umění. Jak mapa areálu napovídá, sportovní atrakce budou od hudební produkce mírně vzdálené a podobně vzdálené bude i kemp.


.

Sport a obchody

Sportovní atrakce zaštiťuje hned několik významných partnerů. Těšit se můžete například na waterblob. K zapůjčení budou nástroje od Decathlonu, elektrická kola a spoustu jiného. Kdo by volil nenáročné aktivity, může využít vyhlídkových plaveb na Catamaranech, a nebo vyhlídkových letů vrtulníkem.

.

Pro ty, jež rádi pravidelně doplňují pitný režim, bude postaven stan Radegastu, s dalšími atrakcemi, Red Bullu, případně stánky s čajem od Clubu Maté. Připravené budou i stánky s grilem.
Zajímavým zpestřením budou stánky s oblečením od Horsefeathers a kafé zdarma od Starbucks. Už teď jsou známé soutěže, které budou především probíhat na rádiu Helax 93.7, kdy lidé budou moci soutěžit o poukazy na oblečení od Horsefeathers, o vyhlídkové plavby a lety pro svou rodinu, o poukazy na bar, o lekce v pole dance, o skoky na trampolíně a další. A jak to vypadalo minulý rok?

www.zodiac-party.cz
www.ossnu.cz

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře