Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Radiation New Star 2014

Související

Pátek/Friday 21.3.2014 V-club Rýmařov

Radiation New Star 2014

Pátek/Friday 21.3.2014
V-club Rýmařov
Vstup/Entry: 50 czk

Drazí přiznivci tanečni sceny a party people… Je tomu již téměř par roku, kdy se naposledy rozezvučely dunivé beaty v Rýmařově. Velmi oblíbená party Radiation je tu zpět!!Dnes již v novem podaní New Star a v novém a pestrém složení DJ´s .Zapomeňte na to co bylo, teď přišla chvíle pro velkou změnu.Na pátek 21.3.2014 která se uskuteční v nejlepším klubovém prostoru v okrese, www.V-Club.cz

Na této akci si dali dostaveníčko djští killeři nejoblíbenějších stylů na Moravě.

Velmi oblíbený styl DnB beatu bude na této akci reprezentovat již známy killer www.V-Club.cz DJ KOX

Headlinerem této akce bude Dj,PATRICK WATSON… který se představil na ruznych parties.Narodil se v roce 1991 v Olomou­ci.O Elektronic­kou hudbu se zajímá od svých 13 let,kdy poprvé objevil Virtuál dj,kde se učil mixovat hardstyle,po dobu 4 let objevoval nové styly,kterým se do dnes věnuje(House,Tech house,Techno,Pr­ogressive a Electro).V roce 2010 se objevuje poprvé na hudební scéně a to v olomouckém klubu 15 minut Club & Pub,kde odstartovala jeho kariéra.V roce 2012 se final scratch mění na obyčejná cd,nyní se pokouší o svoji produkci a zlepšovat svoje schopnosti.
O support se mu postará Olomoucká sehraná dvojka ČMELDA A METTIK,zakla­datelé www.bassbeat.cz.. dále skvělym Tribal Technem..Dj.. Dacan …a v rannich setech se představy Hardtechno Killeři: Schranz Boy…Ktery své první sólové vystoupení odehrál po boku Djů Witheckera,Yaga,a českého projektu Military of Agresse Na parties" WE ALL SPEAK TECHNO",v Klubu 7 nebe Brno,… Pak známy Killer Brněnske sceny Dj Frey…a v rannim setu vas jistě dostane olomoucky rodák a … .. zakladatel Schranz Machine v klubu Meloun bar Přerov........ Dj .U.L.I.

.

Patrick Watson: www.facebook.com/…trick-Watson
www.idj.cz/patrick-watson

Dacan: www.facebook.com/…N.CHOVANEC87?…

Schranz Boy :www.facebook.com/…anzzboy.amok
www.idj.cz/jalcin/

Frey: www.facebook.com/ivan.f.sramek?…
www.idj.cz/bassbeat/

U.L.I. www.facebook.com/jarda.ulica?…
www.idj.cz/uli666full/

Speciality: výborný zvuk,laser,2×bar,fot­bálek,strobo

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře