Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Report a Fotky z Beats for Love 2014!

Související

Ostravo!! Jsi neskutečná!!!!

Ostravo!! Jsi neskutečná!!!!

Po prvním loňském ročníku se očekával neméně vydařený event, který nabídne světové jména v jedinečném prostoru. A v neděli ve čtyři ráno s ranním rozbřeskem jsme mohli konstatovat „Ano povedlo se! Neskutečná Ostrava!“
Oproti prvnímu ročníku doznal festival drobných změn. Od změny loga a grafiky po uspořádání stage-í v prostoru Dolních Vítkovic. To se ale ne vždy povedlo na 110%.
Pozitivní změnou bylo umístění hlavního vstupu mimo frekventovanou Místeckou, ceny na barech, pevný řád, pořádek a pohodová ochranka. Ne zas tak pozitivní bylo přesunutí DnB stage – vraťte ji zpět pod věž! :))
Druhou ne zas tak pozitivní bylo umístění techno stage – byla docela zastrčená, v noci extrémně tmavá a podklad pravé části (hrubý štěrk, struska) nebyl rozhodně vhodný pro taneční párty.
Poslední věc na které by bylo dobré zapracovat je cena parkovného – Pokud mám Free festival (s ekologickým poplatkem za kelímek 50/100), pohodové ceny na barech tak, Parkovné na den 100 se mi zdá moc.

Mimo to by měl pořadatel pro příští ročník apelovat na mobilní operátory, aby posílili mobilními stanicemi jak klasický signál, tak datové služby. Ale jak známe české operátory, mají nás na háku. Hlavně že Kaktus (převlečený T-Mobile) rozjížděl u vstupu velkou PR, ale blbá esemeska stejného operátora měla i hodinové zpoždění :D

Obrovským pozitivem festivalu byla opět atmosféra – luxusní koktejl kvalitní produkce, industriálního prostředí, pohodoví lidé a žádný konflikt. To jak kdo hrál by bylo na dlouho a navíc jsem stejně lítal jen mezi 2–3 podii a bylo by to velmi subjektivní – kdo byl, ví že to bylo hafo dobré jak cyp!

Fotky z Pátku: ZDE!

Fotky ze Soboty: ZDE!

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře