Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

PRVNÍ INFORMACE K LET IT ROLL OPEN AIR 2015

Související

Nejlevnější vstupenky v předprodeji!

PRVNÍ INFORMACE K LET IT ROLL OPEN AIR 2015

Let It Roll Winter 2015 je úspěšně za námi a jak bývá zvykem, přinášíme vám první informace k festivalu Let It Roll OPEN AIR 2015. Doporučujeme si tento článek pozorně přečíst, najdete zde důležité informace o předprodeji vstupenek a další zajímavosti, které nás v létě čekají. Více v článku…


.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK

INFORMACE PRO REGISTROVANÉ – již se nelze registrovat!

Všichni, kteří využili registrace pro nákup nejlevnějších vstupenek na letní festival Let It Roll Open Air 2015, obdrží v pondělí 2.března e-mail se všemi informacemi, jak postupovat při nákupu nejlevnějších festivalových vstupenek. Součástí e-mailu bude také unikátní kód, díky kterému bude nákup vstupenek možný. Zde přinášíme základní informace, které však najdete i v obdrženém e-mailu.

NEJLEVNĚJŠÍ VSTUPENKA

Po zadání unikátního kódu z tohoto emailu po kliknutí na zakoupení vstupenky, budete mít možnost zakoupit nejlevnější vstupenku na letní festival Let It Roll Open Air 2015! Unikátní kód z tohoto emailu je možné použít na nákup jedné nejlevnější vstupenky.

VSTUPENKA NA SPLÁTKY

Díky registraci na www.letitroll.cz můžete využít přednostní nákup vstupenky na festival na dvě splátky. Po zadání unikátního kódu je možné zaplatit polovinu z celkové ceny vstupenky a to do 31.3.2015. Druhou část bude možné zaplatit od 1. do 31.5.2015. Unikátní kód z tohoto emailu je možné použít na nákup jedné vstupenky na splátky.

DŮLEŽITÉ INFORMACE (NEPŘEHLÉDNĚTE):

Unikátní kód z tohoto emailu se zadává po kliknutí na nákup vstupenky a lze využít 1× na nákup nejlevnější vstupenky, 1× na nákup vstupenky na splátky a 1× na nákup vstupenky Platina na splátky. Nákup těchto vstupenek pomocí kódu je časově omezen, na dobu 14 dní od doručení tohoto e-mailu, tzn. 16. března 2015.

NÁKUP VSTUPENEK V PŘEDPRODEJI BEZ REGISTRACE

Od 2.března bude také spuštěn klasický předprodej vstupenek v síti Ticektportal.cz a to za cenu 1200 Kč + poplatky prodejce. Vstupenky bude možné zakoupit ve formě home ticket (e-ticket) nebo na prodejnách Ticketportal.cz.

1300 // 30.7. – 1.8.2015 / STANDARD VSTUPENKA
5200 // 30.7. – 1.8.2015 / PLATINA VSTUPENKA
335 // 30.7. – 1.8.2015 / CAMP
1100 // 30.7. – 1.8.2015 / TENT INN – 2 OSOBY
335 // 30.7. – 1.8.2015 / PARKING 

Kompletní informace o možnostech nákupu vstupenek, jejich cenách, dostupnosti a schéma vývoje cen vstupenek, budou zveřejněny na webu www.letitroll.cz v sekci Vstupenky v pondělí 2.března 2015. Už teď však můžeme říct, že ceny vstupenek se nebudou výrazně zvyšovat.

NOVINKY A ZAJÍMAVOSTI

Letošní ročník festivalu Let It Roll Open Air 2015 čeká několik novinek, které určitě potěší všechny drum and bassové fanoušky! Jednu z největších novinek zveřejníme již v pondělí 2.března 2015, pokud jste byli na pátečním zimním Let It Rollu měli jste možnost tuto informaci vyčíst z prvních plakátů. Více zatím neprozradíme…

LINE-UP

První informace o headlinerech letního Let It Rollu budou zveřejněny během března. Na jménech letošního Let It Roll Open Airu pracujeme již několik měsíců a už teď můžeme říct, že posune hranice zase o kus výš.

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se

(CZ/Eilonwy
(CZ/Eilonwy
Deamonn
Deamonn


Komentáře