Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

EXPLORATION Festival 2016

Související

Explo mění místo a termín - bude to změna k lepšímu??

EXPLORATION FESTIVAL – OFFICIAL EVENT

V roce 2015 jsme společně založili novou tradici s názvem Exploration. Po neuvěřitelném počtu kladných ohlasů jsme nemohli jednat jinak, než pokračovat a přinést vám druhý ročník festivalu se skvělou rodinnou atmosférou.
Letos se přesouváme o pár kilometrů dále do areálu ve Svojšicích. Důvody jsou podstatné – získat Oplatil alespoň na jeden rok byl pro nás takřka nereálný úkol, který se nakonec povedl. Přilehlé obce si nepřejí u Oplatilu již žádné festivaly a i přesto se nám nakonec povedlo jeden ročník prosadit. Bojovat se starosty přilehlých obcí nebylo nic příjemného a my bychom neradi dělali festival na nepřátelské půdě v prostředí, kde nikdy nevíte, kam až je některá obec schopna zajít. Pokuta od hygieny nás samozřejmě neminula. Věříme, že se vám ve Svojšicích bude v roce 2016 moc líbit a společně si užijeme další skvělý ročník festivalu.
Těšíme se na Vás!

Koupit vstupenky: http://bit.ly/…tion_Tickets
Připojte se k události: http://bit.ly/…ion_OA_Event

PÁTEK A SOBOTA 19.-20.8.2016 – FESTIVALOVÝ AREÁL SVOJŠICE, PARDUBICKÝ KRAJ, CZECH REPUBLIC

AFTERMOVIE 2015:

.

GPS: 49.970511, 15.603503

► LINE UP TO BE ANNOUNCED
Vystupující zveřejníme v průběhu konce zimy / jara 2016, očekávejte to nejlepší z vod drum & bassu, hardstylu, hardcoru či techna a hardtechna!

► VSTUPENKY / TICKETS
Předprodej je spuštěn v síti Ticketportal v rozmezí krásných 400 – 600 Kč na celý víkend! / Presale is launched in Ticketportal network for very friendly price ranging from 16 to 24 euro!

Vstup na festival / Festival Admission:

I. Earlybirds: 400 Kč / 16 euro
II. Limited Edition: 500 Kč / 20 euro
III. Standard Ticket: 600 Kč / 24 euro

Ceny případného kempování s parkováním oznámíme v průběhu jara / Camping and parking tickets will be announced during the spring 2016.

(EN INFO)

Last year we have created a new tradition called Exploration Festival. Incredible hype convinced us to continue in this festival with family atmosphere and make the second edition. This year we are moving few kilometres away to the village called „Svojsice“ – you can find GPS above. Line up will be announced in upcoming months.
We are looking forward to see you there!
Buy earlybird tickets: http://bit.ly/…tion_Tickets
Join to the official event: http://bit.ly/…ion_OA_Event

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře