Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Žižkovská Noc 2016

Související

Pražský festival Žižkovská Noc se zaměřuje více na elektronickou muziku


.

Pražský festival Žižkovská Noc se zaměřuje více na elektronickou­ muziku

V Praze, dne 29. února 2016 – největší český zimní festival přiláká 17. – 19. března již po šesté na Žižkov tisíce fanoušků hudby, divadla a literatury. Nově dává i velký důraz na elektronickou­ hudbu.

Multižánrový festival Žižkovská Noc se poprvé ve své historii rozrůstá na tři dny a noci, kdy nabídne na více než 60 scénách v Žižkovských klubech, divadlech, barech a kavárnách přes 500 interpretů. Za jednotné vstupné si tak budou moci tisíce návštěvníků vychutnat unikátní koktejl české a zahraniční hudby, divadla, literatury, ale také bohatého doprovodného programu.

Hudební část Žižkovské Noci nabízí opět obrovské rozpětí žánrů, kde si vybere opravdu každý. Tento ročník je víc než kdy jindy zaměřen i na Deejeys a jejich elektronickou hudbu. Je připravena velice pestrá paleta rovných a zlámaných beatů od těch nejpovolanějších Deejeys z Čech a zahraničí.

Pozvání na D & B stage přijal legendární DJ OPTIV (SWE), kterého podpoří Volume Plus, Schooler, NEURO:LAB, Wenkowsound aj. U zlámaných beatů zůstaneme a přesuneme se na breakovou stage, které budou dominovat Harakiri Breaks Brothers z Frýdku Místku. Nemůže chybět ani pořádná porce UK bass music, které se zhostí Z-Kat (UK), Honey-T nebo Beats Pm. Můžete se těšit mimo jiné i na Dubstep a Glich Hop od Bounce Bounce!, Them Darned Teenagers, Varunamitra a dalších.


.
. Páteční noc bude patřit i milovníkům rovných beatů, o které se postarají špičky v oboru v čele s DJ Spiriakos, Twin, CZscream. Mezi subžánry “rovné” elektronické hudby nesmí chybět ani Tekno od japonského producenta Tanukichio nebo psytranceová stage v zastoupení Jandy Legendy, Mr Teacher a Zooropix.


.

Výčet Deejeys a subžánrů elektronické hudby bude letos na Žižkovské Noci zastoupen i mnohými dalšími. Večer si užijí i posluchači: Trap, Twerk, Alternative, Electro, Ghetto Funk, Dance Hall, Hip-Hop, Electro Swing, Balkán, Raggae nebo DUB Music.

Žižkovská Noc
17. – 19. března 2016
Celý Žižkov
Vstup: 200/den, 300/celý festival, ve čtvrtek je vstupné dobrovolné

Web:http://zizkovskanoc.net/
Facebook: https://www.facebook.com/zizkovskanoc
Event: https://www.facebook.com/…45506085993/

.
Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře