Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

IMAGINATION Festival 2016

Související

25.11.2016 - Praha / Pravděpodobně opět Expo Holešovice

5 YEARS OF IMAGINATION FESTIVAL

25.11.2016 – PRAGUE, CZECH REPUBLIC
První informace začneme zveřejňovat v průběhu léta

Imagination oslaví svou první pětiletku v listopadovém termínu!
Aktuálně a oficiálně známe jen datum (zákulisně i nějakého toho Djs – počkejte si ;) Místo konání v Praze a s největší pravděpodobností osvědčené Expo v Holešovicích.
Česká taneční scéna není zas tak velká, za to v současnosti hodně nabitá a bylo jen otázkou, kdy se v již tradičně nabitém přelomu podzimu a zimy (Imag, Xmass, slovenský LIR, Apo, sračkojidní Magnetic či mírně degradující TM) střetnou dvě větší halovky. No a na letošní 25. Listopad to bude právě pražský IMAGINATION a brněnská APOKALYPSA. O tom, že to bude mít mírný vliv na účast jedné či druhé halovky (i když APO je v současnosti trochu větší klubovka) je jasná – sám jsem jezdil na oba eventy.
Apokalypsa nabízí jednu plnohodnotnou stage s techno stylem a jednu klubovou Hardtechno – ta v minulosti oplývala nekvalitním zvukem a zázemím (slibují nápravu ale nevyplněné sliby jsou druhým jménem Apokalypsy) Na Imagintion budou 3 plnohodnotné halové stage a i jedna s Hardtechno obsazením :)
To, že Brno už není Mecca Techna v čr nemůže přenést jen pořadatel Apokalypsy – hlavní proud je již jinde – v Praze a akce jako je Polygon jsou toho důkazem. I na Rave.cz (který otočil a leze do zadku Apo – či Apo do zadku rave.cz) vyšel článek/rozhovor, že právě Praha je nabitá kvalitním technem – od brněnského Upgrada :)

Co se týče po technicky zvukové a vizuální stránce je Imag již nějaký ten rok o dvě třídy výš a je srovnatelný se zahraničními eventy a to i obsazením Djs!
Za nás je to jasné! Bude to souboj, který se dá přirovnat k proběhlé hokejové sezóně naší nejvyšší soutěže – Sparta vs Kometa – a kdo je v obraze, tak ví že Sparta byla ve finále a Brno se sotva udrželo nad play out a v celé lize ;)

Počkejte si na obsazení – Bude to stát za to! Uvidíme se 25.11.2016 v Pra­ze!

(Autor je rodilým fanouškem ostravských Vítkovic ;) )

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře