Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Sincronizar - Úlet - Vlašim - 5.11.2005

!!!POZOR!!! Nyní už je napsán slibovaný první report + fotky by Trebble & Sway

[B]Týden s týdnem se nám hezky sešel, čas schranzu právě nadešel!!!! [/B]

Po osmi dnech čekání na nějakou schranzovou akci, mě dosti zajímalo co přinese lepšího malý klub kdesi ve Vlašimi než vyhlášená a známá akce Apokalypsa v Brně. A když jsem byl oficiálně pozván na tuto menší akci s názvem Sincronizar, tak jsem dlouho neváhal, hlavně zvědavost mi nedala a přiznám se, že i absťák po schranzu a prostě po good music mě donutil o tomto návrhu přemýšlet hlouběji. Po všech úvahách pro a proti, hlavně proti byly co si budeme nalhávat peníze, jsem si řekl, žijeme jen jednou, tak se musí trochu riskovat. Snad jsou případní exekutoři stejného názoru.. :o) A přišel den S jako sobota 5.11.2005 a já vyzbrojen fotoaparátem s nový baterkami a prázdnou pamětí v něm, jsem se vydal se svým nejbližším kolektivem na tuto párty bez velkých očekávání. Po cestě jsme sice potkali mlhu, ale ta nám stejnak nezabránila pokračování jízdě a tak jsme něco málo před desátou dorazili na místo, kde se tato akce měla konat. Před vchodem nás akorát upozornila malá osvětlené tabule s názvem klubu. Nic sice neukazovalo, že se uvnitř klubu něco děje,jelikož nikdo nechtěl po nás žádný vstup, což určitě potěšilo nejen mě, ale i ostatní lidi se stejným postižením jako já a to je nedostatek peněz. Po několika minutách rozvahy, jestli se vrhnout do jámy lvové, jsme se vrhli a byli jsme překvapeni, kolik asi podlaží do sklepení ještě půjdem.. :o) Po chvilce jsme se ocitli již uvnitř. Klub malý, takže trošku nezvyk oproti předešlému Boby z předcházejícího týdne, ale zase útulný a zdálo, že tu nuda nebude, i když lidi v tu chvíli nesdíleli asi stejnej názor dle jejich výrazů.

Zrovna v tu dobu hrál Mind. Bohužel jsem ho neslyšel od začátku, ale to co hrál, tak to mi zrovna nepřišlo jako uspokojení mé schranzové dušičky. Okoukl jsem ceny na baru a ty byli pro mě velmi přívětivé oproti tomu na co jsem zvyklej odjinud. Kdyby se něco nevyvedlo nebo music nehrála, tak jak jsem si představoval, tak bar to jistil.. Od 22:30 nastoupil za gramce Plüschen a už bylo co fotit a poslouchat. Kdo jste tam nebyl, tak jste neviděl, jak lidi ožili a zvedli se ze svých míst, která si tak celou dobu úzkostlivě hlídali, aby je nikdo nezasedl a začali pařit. Klub Úlet začínal prožívat pravej „úlet“ této noci. Plüschen hrál dobře, tvrdě, míchal desky jak na běžícím pásu. Až na malé chybičky se tento set povedl a člověk neznalý si toho třebas ani nevšiml. Musím pochválit snahu Plüschena, jelikož nastupoval jako takřka první a nervozita sehrála určo taky nějakou roli, takže Plüschene, máš u mě takové málé bezvýznamné plus.. :o))) Budiž ti také útěchou roztančený klub Úlet ve Vlašimi!!! Po něm nastupoval Skullcrash live a to byla teprve lahůdka pro zarputilé posluchače schranz music. Skullcrash zahrál velmi zdařilý set, plný hezkých tracků a i pár parádiček pro lidi. Ale aby té chváli nebylo na jeden večer dosti, tak má u mě jedno malé mínus a to za to, že sebou neměl Sunshine ve svým remixu. Takže Skullcrashy, doufám, že se do příště polepším a tento nedostatek brzy smažeš! Další následoval plzeňák Home, který dal už takhle rozehřátým lidem chviličku pauzu na oddech, která ovšem netrvala nijak dlouho a tak zase po tracku Born Slippy od Underworld, stál celej klub na nohou a pařil jako to co bylo předtím by ani nebylo. Zde nemám nic konkrétního co bych vytkl. Home potěšil a na tuto akci zapadl a přinesl s sebou i music, kterou jsem rád poslouchal a když jsem koukal kolem sebe, tak jsme nebyl sám, kdo na tom byl podobně ne-li stejně.. Poté následoval Golpe se svojí asi oblíbenou hitovkou Snappi, das kleine Krokodil, kterou pobavil nejednoho pařmena co tam byl. První track, ale neznamenal, že v tomto stylu bude pokračovat a tak do 5-ti minut následovala „rychta“, kterou asi nikdo moc nečekal, kdo ho neznal. Bohužel jsem ho slyšel asi tak půl hoďky a pak mě příroda lépe řečeno postel volala k sobě domů. A tak jsem musel vyrazit i přesto, že se mi nechtělo a tudíž jsem již posledního dje Toshu neslyšel, ale snad bude ještě možnost někdy jindy si jeho set poslechnout, aby bylo co posoudit. Jinak Golpeho chválím, líbilo a nejen mě, ale to sám určitě ví, jelikož publikum mu to dalo najevo. Byl čas loučení a následovala cesta rovnou do Prahy, při které nebyla nuda ani na chvíli. Mlha byla tak hustá, že jsem ani nevěřil, že je něco takového možného, ale všichni jsme dorazilli v pořádku domů a to je hlavní.

Musím pochválit pořadatele, majitele klubu, DJ´s a všechny osůbky, které se na této párty podíleli, ať přímo či nepřímo, jelikož z mého pohledu to stálo za to!!! Music velmi dobrá, zvuk taktéž, ceny výborný a atmosféra velmi přátelská a i když tam nebylo nějak narváno, tak je vidět, že jde dělat akce, kde se lidé pobaví a je už jedno, kde to je, kdo tam hraje (že to nemusí být nějaká Star) a jak je malej či velkej klub.

Takže jedno velký DÍK všem!!!!

S pozdravem Trebble

Foto is here

Autor:
Trebble

Komentáře

Kanec Pá 11.listopad 2005 12:06
jen takova drobnost... u skulla se neda moc mluvit o trackach :)
skullcrash Pá 11.listopad 2005 18:36
konecne to nekdo pochopil hehe :)
Kanec Pá 11.listopad 2005 20:14
napis o tom (=o sobe) nejakej peknej clanecek ;)
Pluschen St 9.listopad 2005 00:18
jako nervozni uz moc nejsem pri hrani, ale v uletu jsem byl nervozni z jednoho jistyho duvodu;)
Golpe Pá 11.listopad 2005 09:23
kazdej by byl s toho duvodu.
Herak Čt 10.listopad 2005 11:08
no z akeho??poxval sa a prezrad :)
Hi-tech Po 7.listopad 2005 19:44
Par fotecek uz i na technu.cz www.techno.cz/party/report/fot…
skullcrash Po 7.listopad 2005 18:06
a budou jeste nejaky dalsi fotky?
Trebble Po 7.listopad 2005 18:16
Zitra to jdu zjistit, jestli budou nejaky pouzitelny fotecky, tak trebas se jich tu jeste par ukaze.. fakt tedka netusim... ale mely byt uz brzy ta videaa.. :o)
skullcrash Út 8.listopad 2005 08:28
no uz se tesim !! deeej :)))
techboy Po 7.listopad 2005 12:01
jo mimochodem naky zaznam z te supeer akce bude ci budou??!!
Kanec Po 7.listopad 2005 12:16
ja tam nebyl, jestli to teda bylo smerovany na me :)
Trebble Po 7.listopad 2005 12:18
Ne.. to bylo asi na me.. ja to mam pod zastitou... :o)
Kanec Po 7.listopad 2005 12:19
aaa tak to potom jo ;)
Trebble Po 7.listopad 2005 12:16
To vis, ze bude, ale musis si jeste chvilicku pockat nez se to sestriha, aby to alespon trochu vypadalo.. :o)
techboy Út 8.listopad 2005 08:07
jasny chlape,uz se tesimm...
skullcrash Po 7.listopad 2005 13:51
ja ci to vydejooo :))))
Mishka:-) Po 7.listopad 2005 10:51
jo, tak to byla fakt dalsi skvela akce... hudebne hodne dobry.. lidi v pohode... klubik taky... :-) byl to mazec!!!diky, diky, diky:)))
techboy Po 7.listopad 2005 08:30
dekuji chlapci za super mazec,bylo to fakt hodne dobry,hlavne Skullcrash,fakt dost dobry!!!!DJ Home byl lepsi nez na Acku!! jinak po hudebni strance to bylo lepsi nez Apokalypse!!!! Dekuji za prijemny poslech a uz se tesim na dalsi schranz and hard techno akce!!!! schranz community love, peace and SCHRANZ
skullcrash Út 8.listopad 2005 08:27
Dyk voe :)
johny Ne 6.listopad 2005 17:23
tak jakej to byl mazec? skoda,ze je vlasim pro me trochu z ruky,jinak bych tam valil taky.nevite nekdo jestli nebude v nejblizsi dobe nejaka akce ve vychod cechach?