Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Summer of Love 2009

Časový LINE UP pro Hlavní stage-e SOL!

Časový LINE UP pro Hlavní stage-e SOL!

We Call it Techno stage 01 16.00 Home aka Torano Taruka 18.00 Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow 20.00 John B in electro set 21.30 Westbam 23.30 Northern Lite live 00.30 Chris Liebing vs Speedy J vs Adam Beyer vs Tommy Four Seven 06.00 Sino live! Technasia & Dosem 08.00 Orbith vs Jerry 10.00 Jamal DJs

Take Control DNB stage 17.00 Bifidus Aktif 18.00 Cenco & Dykman 19.00 Suki vs IM Cyber 20.00 Simon Bassline Smith & Youngman MC 21.30 Lynx & Kemo & MC DRS 23.00 D-Bridge & SP:MC 00.30 Klute 02.00 Roni Size & MC Dynamita 03.30 DJ Fresh 05.00 Bad Company 06.30 Sayko & MC Vaant 07.30 Deadly Viperz

Progression stage 02 17.00 Martin Gredner 19.00 Michael C 20.30 Laydee Jane 22.00 Marcel Woods 00.00 Richard Durand 02.00 Blank & Jones 04.00 Sean Tyas 06.00 Pico vs Fester

Golpe present Hardtechno.cz stage 18:00 – 19:30 – Jay Beck 19:30 – 21:00 – Nois vs. Spiriakos 21:00 – 22:30 – Steen & The Keeper 22:30 – 00:00 – Golpe 00:00 – 01:30 – Alex TB – BRA 01:30 – 03:30 – Viper XXL – DE 03:30 – 05:00 – FL-X – live – DE 05:00 – 06:30 – Sepromatiq 06:30 – 08:30 – CZScream vs DestroyER

Poslední víkend s Warm Upy na Summer Of Love a naposledy levné lístky!

Nejprve levné lístky! Poslední šance je mít jen za 700 Kč!!! V prodeji budou na Hradhouse na stánku Summer Of Love a na Pigfest Open Air na stánku Techno.cz. A pozor! Kdo si koupí více jak 3 lístky, dostane jako dárek mikinu, kalhoty nebo sukni SOL!

Tak už se to blíží a poslední warm upy se hlásí o slovo. DJ Počasí vypadá, že přijede a zahraje dobrý set, takže už nezbává než se opravdu pořádně nažhavit na příští víkend.

V sobotu 8.8. můžete vyrazit hned na trojici warm upů. Ten největší se koná na Hrázi u Mělic a jmenuje se MADDOX OPEN AIR. Zahrají zde Laydee Jane, Ladida, Michael C a další. Začíná se už ve 13.00, do 19.00 je vstup zadarmo a poté za 100 Kč.

Druhý warm up se koná v klubu Event v Hradci Králové a zahrají zde Pete Walk, Miquel a Sense. Začíná se v 21.00 a vstup je zdarma.

Třetí víkendový warm up vás zavede do klubu Level Lounge v Českých Budějovicích. Zde vystoupí Tripmain, John Nike a Jay Beck. Vstupné je 80 kč a začíná se v devět večer.

A co Roxy?! Jasnačka! V pondělí 10.8. se těšte na finální Summer Of Love Warm Up Party. Začíná se od 22.00 a vstupné je klasicky zdarma. Kdo zahraje? Z Berlína přijedou Jonty Skrufff a Fidelity Kastrow, za domácí nastoupí Home, Marwin Shamma, The Storm Brothers a Joe Cross.

Uvidíme se tam!


Sobota 8.8.2009 Hráz na Mělicích u Pardubic Hrají: Laydee Jane, Ladida, Michael C, Electrohands, Marcos, Fanny Start ve 13.00, vstup zdarma do 19.00, poté 100 Kč, info www.maddoxopenair.cz

Sobota 8.8.2009 Event Hradec Králové Hrají: Pete Walk, Miquel, Sense a další Start ve 21.00, vstup zdarma, info www.edenbar.cz

Sobota 8.8.2009 Level Lounge České Budějovice Hrají: Tripmain, John Nike, Jay Beck, etc Start ve 21.00, vstup 80 Kč, info www.levellounge.cz

Pondělí 10.8.2009 FREE MONDAYS, Roxy, Praha Hrají: Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, DJ Home, Marwin Shamma, The Storm Brothers live, Joe Cross Start ve 22.00, vstup ZDARMA, info www.roxy.cz

SUMMER OF LOVE POSILUJE O 7 PÓDIÍ A JEDNU ZÓNU

Původní představa letošního Summer Of Love 2009, byla taková, že budou celkem 4 pódia – Semtex presents WE CALL IT TECHNO main stage, Radio 1 presents TAKE CONTROL DNB stage, Fajn Radio presents DANCE2TRANCE stage a Golpe presents SCHRANZ.CZ stage. Tato počáteční myšlenka se zcela změnila poté, co jsme v červnu v hlavní tiskové zprávě nábidli všem zájemcům možnost vytvořit si vlastní stage. Celkem se sešlo více jak 50 žádostí a minimálně polovina z nich by byla zcela v pohodě zrealizovatelná a zajímavá. Přidat ale 25 pódií by byl tak trochu úlet, takže jsme postupně selektovali a vybírali ty opravdu nejzajímavější a nejlépe připravené. Velký důraz jsme kladli především na to, aby každé pódium, které vybereme, bylo stylově a hudebně originální a tím hodně obohatilo celé Summer Of Love 2009. Do finálního kola postoupilo celkem 14 jednotlivých pódií se kterými jsme začali přímo jednat a domlouvat přesnou představu provedení, vizualizace a line upu. Z množství 14 předvybraných pódiích jsme nakonec museli ještě trochu ubrat a to z několika hledisek, především s ohledem na rušení nočního klidu v přilehlých obcích a samozřejmě také proto, že prostě méně je někdy více. Nakonec si vítězství v soutěži odneslo celkem 7 pódií a jedna speciální taneční zóna. Děkujeme všem, kteří nám poslali žádost a především těm, kteří už na svých pódiích pracovali, ale přesto nebylo možné jejich pódium umístit. Váš zájem nás velice potěšil a je pro nás velkou výzvou.

Pojďme si tedy představit FREESTYLE PÓDIA, která v soutěži vyhrála a setkáte se s nimi přímo na Summer Of Love 2009 v sobotu 15. srpna ve Festivalparku v Hradci Králové. Jak už bylo řečeno, upřednostnili jsme ty pódia, která nabízela to nejoriginálnější pojetí a svou koncepcí tak zásadně rozšíří hudební záběr Summer Of Love. A nevybírali jsme jen z běžných tanečních stylů, svůj prostor tak vedle minimalu, house či progressive dostanou také tekno, freetekno, goa, psytrance, deep electro, hard dnb, gabber, hardcore, psychedelic a další. Každé vybrané pódium je tak hudebně zcela jiné a stylově se nekříží ani z žádným z našich 4 hlavních pódií.

FREESTYLE pódia na Summer Of Love 2009 se představují:

GANEZ & BROKE PRESENTS ELECTRIC FRESH FROGS STAGE Největší a nejzajímavější pódium připravil francouzský DJ a producent Ganez, který se na taneční scéně pohybuje už od začátku 90. let a spolupracoval s takovými jako The Orb, KLF, Laurent Garnier, The Shamen, poté byl silně ovlivněn Spiral Tribe. Electric Fresh Frogs stage má v line upu převážně francouzské DJe a live acty. Pódium bude velmi velké, cca 8 metrů na výšku a 12 metrů na šírku, vybavené vysoce kvalitní soundsystemem Brain Hacker od NSK, svítit budou dva barevné, jeden zelený a jeden červený laser a samozřejmě zajímavá světla. Ostatně vše vidíte na přiloženém obrázku. Kdo tady bude hrát? Hlavní show samozřejmě bude patřit Ganezovi a to hned dvakrát: jako Ganez The Terrible se představí v live actu, a poté jako DJ. Druhým tahákem další francouz Broke aka Zebra, který odehraje djský set. Za Francii a její barvy nastoupí ještě Dark Fork, Daj a 2Vinz, z Německa přijede Micronic, domácí scénu zastoupí B.Unq, Rusty a Marionnette. Pódium bude open air.

KLIKA MINIMAL STAGE Velmi známé a hyperaktivní minimalové duo Subsist & Ala připravili pro Summer Of Love kvalitní minimalovou smršť. Na zvukově a světelně velmi dobře vybaveném pódium v hangáru uslyšíte celou domácí minimalovou špičku. Zahrají tu pochopitelně Subsist a Ala v sólových setech, Petr Wünsch, Molczik, Click Joe, Jazzquick, Carl Exe či Mulli. Live acty odehrají Clara Balair, Newmi, Radioactine Tunes a Foolk vs DJ Lixx. Klika Minimal stage najdete v hangáru.

MUSIC CITY FRESH LABELS NU-RAVE STAGE New rave, nu-rave, heavy mental, shit disco, dance punk, electro… Říkej tomu jak jen chceš, zkoušej to zařadit do jaký složky si umaneš, a ono ti to z ní stejně za chvíli vyskočí, pohltí něco dalšího a celý ti to za tvýho hysterickýho smíchu přeroste přes hlavu. Jeden z nejveselejších stylů totiž neudržíš v jednom šuplíku ani kdybys ho zalepil tou cool pastou z reklamy, co je určená k věšení pánů v kravatách na strop za podrážky. Umí rozesmát i přesto, že nemilosrdně rve struny kytarám, dokáže tě voháknout do pestrobarevných přiléhavých hadrů ze sekáče a rozeskákat na nekompromisní rap řízlej xylofonem cos na něj jamoval ve školce, skrývá v sobě víc energie než cisterna energeťáku s nasraným bejkem na obalu, aniž by to nahánělo steroidem značky BPM… A mezitím co ti to tu popisuju, už se to stejně organicky mění v něco jinýho, ještě zábavnějšího. Každej okamžik je jedinečnou impresí. Stage připravili dMIT.Ry a Hermez. Zahrají zde DJ Tvyks, Tommi Vega, dMIT.RY, Hermez, Electronic Bitches, Feel, Marconi, Piri, Sens a John Mohre. Také toto pódium bude v hangáru.

PARTYPLANET PRESENTS LOKALITA VICTORY! HOUSE STAGE Kvalitní house na Summer Of Love v posledních letech chyběl a už jen proto toto pódium velmi vítáme. Však posuďte sami: DJ NEO (Victory!/Hed Candi/Vendeta/djne­o.cz), BON FINIX (Kick da Night), TRIPMAIN aka Lucardo Parena (Fektive), ADLET (Studio 54), TZÉSAR (Victory!/Party promotion), DESEAN vs. SAMUEL VEGA (Pure Devotion), CARLOSH vs. LUBOSH (Lokalita). Toto pódium bude mít kvalitní sound, stejně jako světla, bude open air a pro Summer Of Love toto pódium připravil DJ Tzésar.

KYBERNETIX TEKNO SPIRIT STAGE Když už jsme mluvili o freeteku, tohle pódium tohle přání splní. Bude pochopitelně open air a zvuk a světla budou držet standardy free akcí. Takže hodně… Headlinerem bude Marwin ze soundsystému Collabse, zbylý čas si rozdělí Paul Caliig, Píca a Mech.A.Nick. A co tu uslyšíte? Acid tekno, freetekno, gaba, hardtek, hardcore, ale třeba taky psytrance a goa. Kybernetix Tekno Spirit Stage pro nás připravil Paul Caliig.

WENKOW HARD DNB STAGE Příznivci drum'n'bassu si tady příjdou zcela na své, hlavně ti, kdo to mají rádi pořádně od podlahy. Velmi aktivní soundsystem Wenkow spojuje lidi, kterým na muzice záleží a rádi objevují nové a zajímavé v oblasti dnb, a podobných stylů. Uslyšíte zde Doox, Do It!, Cannon, Foundry Killa, Cycotron, Big Brother a MC Dany Šárku. Také toto pódium bude samozřejmě open air a připravil ho Tomáš Tůma aka Doox.

PSYCHADELIC COSMIC TRANCE STAGE Goa a psytrance v mnoha zemích světa (Izrael či Brazílie) patří jakožto nejpopulárnější styl na výsluní zájmu. U nás se bohužel zatím moc nedaří, ale třeba se to právě po Summer Of Love změní. Ostré zvuky, dlouhé nájezdy, tepající rytmus a mysl, odlítlá do vesmíru. Chybět nebudou pochopitelně nádherné Planet Blue UV dekorace. Zahrají zde Mettik, Čmelda, Loudspeaker, Frey, Skunkvzemi, Keila, Shpack a Martezo. Jak jinak, také to pódium bude open air a pro Summer Of Love ho připravil Michal Metter.

TECHNO.CZ ‚ÚPLNĚ NAJVIAC PLUGPLAY ZONE‘ A k tomu všemu přibude ještě jedna speciální zóna, na které se bude hrát trochu jinak a to odpoledne a pak v neděli od rána až do večera. Bude to zóna na pohodu a podívejte, kdo tady zahraje. Lucky Lucaso & Uwa, Bon Finix, Tripmain, Macio, Texx, Subgate, Stereoman, 2K & Sweg, Rhys Davies, Dukester, Toky Tokátko, Milo, Lucas Hulan & Schwa, Ufi Daman, 2Decadent a Dokctor Confi. O celé tohle pódium se postarala Scion.

Co na to říkáte? Zajímavé, že? Něco, co ještě v Čechách nikdy nebylo!

Tak a za necelé dva týdny na Summer Of Love!

Uvidíme se tam.

[i]Zpracoval Aleš Bleha / Summer Of Love[/i] www.summeroflove.cz

Videorozhovor s Alešem Blehou k Summer of Love 2009

http://www.vimeo.com/5783176

FESTIVAL PARK SE PŘEDSTAVUJE

První tři ročníky Summer Of Love 1997 až 99 se konaly ve Svojšicích u Pardubic, jeden pak v roce 2000 na pláži Staré splavy na Máchově jezeře a od roku 2001 do roku 2008 bylo místem konání festivalu pardubické Dostihové závodiště, respektive jeho hospodářská část a parkoviště. Každý z těch tří areálů měl svoje kouzlo a tak tisíce lidí dodnes vzpomíná na Svojšice, Mácháč i Závodiště. Třináctý ročník Summer Of Love počtvrté změní svůj domov, novým místem konání festivalu se od letoška stává ekluzivní a pro potřeby festivalu takřka dokonalý Festivalpark na letišti v Hradci Králové. Na jednom místě se tak budou konat hned tři zásadní festivaly české hudební scény, Rock For People, Hip Hop Kemp a Summer Of Love. Kdo již byl v nově dodělaném a upraveném Festivalparku na Rock For People třeba na Underworld, ten už ví o čem je řeč. Pro všechny ostatní, kteří ve Festivalparku ještě nebyli se nyní celý nový areál představuje. A pokud si vše chcete patřičně ošahat osobně, máte šanci už měsíc před Summer Of Love, v pátek 17. července na Warm Upu De Luxe se Space Djz a Johnem B. Co je Festivalpark Dnešní Festivalpark je dřívější vojenské letiště a svou povahou a vzhledem velmi připomíná areál v Pydně, kde se koná německý obří festival Nature One. Během poslední dvou let prošel Festivalpark zásadní rekonstrukcí a modernizací, díky čemuž dnes jde o pro konání festivalů výborně uzpůsobený a nejlépe vybavený areál v České republice. Jeho rozloha je 320 000 metrů čtverečních, což je asi 5× více než bývalé Závodiště. Prostor je hodně členitý, najdete zde 9 hangárů, vzrostlé stromy, malé lesíky, stejně jako velké dokonale rovné travnaté či asfaltované plochy pro velká pódia či desítky pevných a mobilních staveb. Zpevněné asfaltované plochy nebo hangáry oceníte především za deštivého počasí, částečně zastřešené bude také hlavní pódium. Novinkou je třeba restaurace s herní zónou v jednom z hangárů, několika patrová V.I.P. tribuna s výhledem přímo na hlavní pódium nebo přírodní val, sloužící jako tribuna. V bezprostřední blízkosti jsou dva písáky na koupání, dostatečně obrovské parkoviště, nebo třeba velký a kvalitně vybavený kemp. S ohledem na velikost Festivalparku rozšíříme množství pódií. Na naši výzvu z hlavní tiskové zpávy SOL09 ze 1.6. zájemcům o vytvoření vlastní stage na Summer Of Love jsme dostali asi 50 nabídek. Nutno uznat, že je velmi težké z nich vybrat,. protože de facto všechny nabídky jsou na velmi dobré úrovni s kvalitním line upem, technikou a produkcí. Nyní jsme vybrali 15 nejlepších nabídek, které nyní detailně posuzujeme a rozsazujeme po areálu Festivalparku. Z těchto 15 nabídek vybereme v nejbližší době 8 až 10 těch opravdu nejzajímavějším, nejpropracova­nějších a nejlépe produkčně zajištěných. Dvě z nich budou v hangárech, ostatní ve stanech nebo open air. Jedním ze zásadních kritérií pro konečný výběr z došlých nabídek je samozřejmě jejich hudební náplň. Jsme velmi rádi, že díky tomu obohatí hudební nabídku Summer Of Love jinak ne příliš často presentované styly jako goa trance, psy trance, deep electro, nu-rave a bassline, dark drum’n’bass a dubstep, breakbeat, IDM, minimal, tech-house, house nebo dokonce freetekno, acid, hardtek, gabba, či psychedelic. Vybraná pódia a jejich rozmístění premiérově zveřejníme v pátek 17/7 na Warm Upu De Luxe ve Festivalparku a v pondělí 20. července v médiích. Areál je dobře dostupný z celé České republiky, díky své poloze v centrální části státu. Například cesta autem z Prahy po dálnici D11 trvá asi 50 minut. Z Brna dvě hodiny, z Liberce za hodinu a půl a podobně. Velmi důležitá je vzdálenost Festivalparku od obydlených oblastí, což eliminuje možné problémy s hlukem a rušením nočního klidu. To byl jeden ze zásadních důvodů pro odchod ze Závodiště v Pardubicích, které se nacházelo v bezprostřední blízkosti města. Velké parkoviště a vybavený kemp jsou další předností. Zatímco Rock For People využili areál převážně na šířku kolem hlavní komunikace, Summer Of Love postavíme na délku areálu s využitím hangárů a volných prostor kolem nich. Tolik to základní o Festivalparku. Ostatně, podívejte se na fotogalerii nebo fotky z Rock For People. Nyní několik čísel a faktů:

.<> .<> .<> .<>

  • Festivalpark je největším a nejvybavenějším festivalovým areálem v České republice – doposud největším ve Festivalparku konaných festivalem je Rock For People, kde letos bylo téměř 30 000 lidí – celý areál Festivalparku má kapacitu až 50 000 lidí – pro Summer Of Love bude využitá celá část areálu se všemi 9 hangáry s možnou kapacitou až 15 000 lidí – díky obrovské rozloze Festivalparku se počet 4 již oznámených pódií rozšíří o dalších 8 až 10 pódií – 4 pódia budou v hangárech, ostaní pódia včetně hlavního budou open air nebo ve stanech – svahy některých hangárů mohou sloužit jako přírodní tribuny – parkoviště s ostrahou pojme na 10 000 aut a nachází se přímo u areálu – kemp najdete hned vedle areálu a nabízí místo pro až 20 000 stanů, je vybaven toaletami, sprchami a umývárnou – jeden písečný menší rybník pro koupání a vodní sporty je přímo v kempu, druhý velký najdete kousek vedle kempu – kapacita V.I.P. parkoviště je 1000 aut, V.I.P. kemp pojme na 1000 stanů a najdete tu 4 desetikubíkové bazény, kapacita V.I.P. na festivalu je 1500 lidí – ve Festivalparku je celkem 15 pevných15 kamenných budov, 14 hangárů a provozní budova – až 9 hangárů je možno použít pro pódia, bary, restaurace či herní zóny – každý hangár je velký 13×35 metrů – dva hangáry jsou upravené jako kluby, plně vybavené světly, zvukem, dekoracemi, bary či nábytkem – jeden z hangárů je předělán na restauraci se zahrádkou s kapacitou 200 míst a herní zónou, vybavenou pingpondem, elektronickými šipkami, kulečníkem a fotbálky – v restauraci je velká nabídka jídel, od grilovaných kuřat, steaků, kukuřice a klobás, polévek, hotových jídel i minutek – nově postavený 6 metrů vysoký přírodní val se 4 metry vysokou dřevěnou palisádou slouží zároveň jako přírodní tribuna s výhledem na hlavní pódium – přímo na valu je nově postavená 6 metrů vysoká třípatrová V.I.P. tribuna s bary o kapacitě až 300 lidí – velmi kvalitní je produkční zázemí v budově o ploše na 400 metrů čtverečních s 15 plně pro svůj účel vybavenými místnostmi, kanceláří, jídelnou a společenskou místností, koupelnou a několika pokoji pro ubytování produkčního týmu – celým areálem Festivalparku prochází široká asfaltová komunikace – areál Festivalparku se nachází cca 5 km od nádraží v Hradci Králové – z hlavního nádraží v Hradci Králové je Festivalpark dostupný posílenou městskou dopravou – linkou číslo 15, nebo je to asi dvacetiminutová procházka pěšky – do Hradce Králové se snadno dostanete autem, vlakem i autobusem z celé České republiky

Přijeďte se do Festivalparku podívat na Warm Up De Luxe Nový domov Summer Of Love chceme představit našim fanouškům v předstihu, už měsíc před samotným festivalem. A jak jinak než na dobrém mejdanu! V pátek 17. července jsme připravili přímo ve Festivalparku velký Warm Up De Luxe a vy si tak budete moci areál pořádně osahat a prohlédnout, vyzkoušet si jak to za pár týdnů bude vypadat. Předpověď slibuje letní a horké počasí, takže si klidně můžete vzít stan a zůstat třeba až do soboty a vyzkoušet si kemp a koupání v písákách.

Těšíte se? Více info na www.summeroflove.cz a www.festivalpark.cz .............­.............­.............­.............­.............­............ [i]Aleš Bleha / Summer Of Love[/i]

V.I.P. CLASS VSTUPENKY V PRODEJI

Pro mnohé návštěvníky Summer Of Lovese V.I.P. stalo neodmyslitelnou součástí jejich prožitku z festivalu. V novém areálu Festivalparku v Hradci Králové budou všichni ti, kdo to chtějí mít V.I.P., přímo nadšeni z toho, co všechno tento nadstandard obsahuje. A že toho V.I.P. CLASS vstupenka nabízí opravdu hodně!

Areál Festivalparku prošel v posledním roce mnoho zásadními úpravami, z nichž se V.I.P. zóny týká nejedna novinka. Mimo jiné, od letoška se můžete těšit například na zbrusu novou 3 patrovou – V.I.P. tribunu s luxusním výhledem na hlavní stage a kvalitními bary, V.I.P. kemp, hlídané parkoviště anebo 4 bazény na koupání. Celková kapacita V.I.P. zóny je 1500 lidí, v prodeji bude ale pouze omezené množství 1000 V.I.P. CLASS vstupenek.

Co je tedy všechno ve V.I.P. CLASS vstupence obsaženo?

  • V.I.P. vstup zahrnuje vstup na luxusní 3 patrovou dřevěnou V.I.P. tribunu s exkluzivním výhledem na hlavní stage a speciálními bary
  • V.I.P. vstupenka zahrnuje přístup do VIP prostoru za hlavním podiem s VIP barem a stanem

V.I.P. bary budou dobře zásobené a najdete zde nadstandardní nabídku drinků, kupříkladu kvalitní značkový alkohol, coctaily, zajímavé míchané drinky za dobré ceny atd. – ke každé V.I.P. CLASS vstupence je zdarma uvítací drink – ve V.I.P. prostoru najdete zdarma lehké ovocné občerstvení a obložené mísy s lahůdkami

  • V.I.P. samostatné odbavení a samostatný vstup do areálu bez front vlastním V.I.P. vchodem s možností libovolného opuštění a návratu do areálu
  • V.I.P. kemp a parking s posílenou ostrahou (žádné další poplatky za stanování, parkování, sprchy a podobně)
  • V.I.P. kemp zahrnuje i čtyři deseti-kubíkové bazény, které je možné využít pro koupání přímo v areálu, voda se bude měnit každý den brzy ráno- kemp bude kvalitně osvětlen a hlídán větším množstvím security – V.I.P. kemp bude mít 30× pevnou toaletu se splachováním, součástí toalet budou i umyvadla s tekoucí vodou a zrcadla, to vše s non stop servisem
  • V.I.P. kemp bude mít 20× pevné sprchy s teplou vodou a s non stop servisem, součástí sprch budou samozřejmě opět i umyvadla s tekoucí vodou a zrcadla

Předprodej V.I.P. CLASS vstupenek je od 1.7. v sítích TICKETPORTAL a SAZKA TICKET. Cena V.I.P. CLASS vstupenky je 1620 Kč včetně všech poplatků v předprodeji, na místě pak 1999 Kč. Pokud budete mít zájem si k běžné vstupence dokoupit V.I.P. CLASS, je to možné za příplatek 1000 kč na místě. Není to zrovna málo peněz, ale nabídka je to lukrativní a rozhodně se vyplatí.
Potkáme se ve V.I.P. zóně na Summer Of Lover 2009!

[i]Aleš Bleha / Summer Of Love[/i]

První Warm up ve Slovenském, dobře známem Metroklubu!

26.6.2009 JERRY -apokalypsa-CZ GOLPE -schranz.cz-CZ LENZY -muknauk-CZ TORIN – idj.cz/radim-t -CZ ROB2SPEED -speedcore.at PROJECT HELLSEEKERS aka Tronic vs Warhead -techno.sk FUNSMAKER -idj.cz/funsmaker-CZ EXE -extreme djs

doors open from 20:00 vstup: 3 eurá do 21:00 / 4 eurá do 22:00 / 5 eur po 22:00

SUMMER OF LOVE 2009 ODKRÝVÁ LINE UP

Po dlouhém napínání jsou tu konečně všechny zásadní informace o letošním, již 13 ročníku nejpopulárnějšího českého festivalu elektronické taneční hudby, Summer Of Love 2009. . Motto pro letošní ročník ‚We Call It Techno!‘ naznačuje, jakým směrem se festival bude v letošním roce ubírat, tedy zpět k Djskému pojetí festivalu. Vybrali jsme to nejzajímavější a nejlepší, co současná elektronická taneční scéna nabízí a koncentrovali jsme se především na nejzásadnější styly současnosti, tedy na Techno, Drum’n’Bass, Trance, Electro, Progressive či Hard Techno. Pro jistotu ještě připomeneme datum a nové místo konání: v sobotu 15. srpna 2009 ve Festival Parku v Hradci Králové.

Celkem 4 pódia Připravili jsme celkem 4 pódia: Semtex presents We Call It Techno! Main Stage, Radio 1 presents Take Control DnB Stage, Fajn Radio presents Dance2trance Stage a Golpe presents Schranz.cz Stage. Pojďme se tedy seznámit s těmi, kdo nás budou bavit na letošním Summer Of Love 2009 – We Call It Techno!

Připravujeme ještě několik menších pódií našich partnerů. Vzhledem k velikosti areálu Festival Parku nabízíme všem zájemcům možnost udělat si na SOL09 vlastní pódium. V případě zájmu nás kontaktujte na elami alesbleha@summeroflove.cz

Semtex presents We call it Techno! Main Stage Největší pódium letošního Summer Of Love 2009 nabídne to nejzajímavější z aktuálního techno a electro soundu. Střídat se budou legendy, které zná celý svět se současnou generací a o překvapení rozhodně nebude nouze, protože hned několik vystoupení se ponese ve zcela originálním a netradičním pojetí.

Desetiletí labelu CLR zde oslaví světový No1. Techno Dj Chris Liebing, který tuto svou show nazval 10 Years Of Clr Showcase a vymyslel pro nás také motto festivalu ‚We Call It Techno!‘. Tato v Čechách dosud nikdy neviděná show bude trvat celých 6 hodin a Chris si jako své hosty pozval takové pecky, jako švédského techno Boha Adama Beyera, holandského kultovního producenta Speedy J nebo svého nového oblíbence z Berlína jménem Tommy Four Seven. U příležitosti 10 narozenin CLR bude těchto zcela exkluzivních show pouze 10 a kromě Summer Of Love je budete moci zažít na prestižních festivalech po celé planetě.

Po dlouhé době do Čech a vůbec poprvé na Summer Of Love zavítá legenda legend, berlínský maestro, tvůrce Love Parade a Mayday – Westbam.

Nebyl by to Aleš Bleha, kdyby si na SOL neprosadil některého ze svých srdcových oblíbenců. Letos jimi budou Northern Lite, kteří v posílené 4-členné sestavě zahrají nadupaný koncert u příležitosti turné k novému albu ‚Super Black‘. Připravte se na pořádný electro heavy metalový nářez!

Ranní set na SOL vždy patří některé z kultovních osobností světové scény a poté, co se v tomto čase vystřídali jména jako Space Djz, Christian Smith, DJ Rush, Scan X nebo Afrika Islam, padla letos volba na Charlese Sieglinga, který zde představí v české premiéře svůj nový projekt Sino Live!, ve kterém za východu Slunce ve společném setu vystoupí Technasia vs Dosem.

Naopak na start celého festivalu dostali svou příležitost Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow a při západu Slunce se v electro houseovém setu opět po delší době ukáže jinak drum’n’bassový DJ a producent John B.

Českou scénu budou reprezentovat Torano Taruka, dříve známý jako DJ Home, výteční JAMAL DJS a především bratrské duo Dj Orbith vs Dj Jerry. Semtex presents We Call It Techno! stage začne hrát v 16 hodin v sobotu 15.8 a skončí v poledne v neděli 16.8.

Radio 1 presents Take Control DnB Stage Druhým hlavním pódiem bude drum’n’bassová stage a o hudební obsazení se společně postarali Im Cyber, Suki a AB. Troufáme si říct, že letošní DNB stage bude vůbec nejsilnější v celé historii festivalu!

Kdo bude hlavní hvězdou? Bude jich totiž hned několik… Mercury Price a dalšími cenami ověnčený matador Roni Size se svým dvorním MC Dynamite, poprvé v Čechách si pošušňáte na kompletní sestavě zlámaných maestros původních Bad Company. Sice jsou již dlouho rozděleni na několik producentských subjektů, my je na SOL09 ale máme všechny: Bad Company, Dj Fresh a D-Bridge společně s SP:MC. Nestačí? Tak pak je tu třeba Klute nebo legenda z labelu Technique Simon Bassline Smith se svým zpívajícím bratrem Youngman MC v ranním setu s východem Slunce či stále oblíbenější talenti dnb scény Lynx & Kemo, které doprodí MC DRS, jimž bude patřit západ Slunce.

Domácí scénu reprezentují tvůrci Take Control a Let It Roll SUKI a IM Cyber, která vystoupí společně s Nitrousem v doprovodu MC One Two. Vystoupí také No2 DJe české dnb scény Sayko s MC VaanTem, dále Bifidus Aktif ve společném setu s 2K, Deadly Viperz a Cenco & Dykman.

Radio 1 presents Take Control DNB stage začne hrát v 17 hodin v sobotu 15.8 a skončí v 9 hodin v neděli 16.8.

Fajn Radio presents Dance2Trance Stage Již od roku 2001 je trance a progressive pódium nedílnou součástí Summer Of Love, v loňském roce jsme dokonce experimentovali s obřím trance pódiem v holandském stylu. Pro letošek jsme vsadili opět především na hudbu a kvalitu ve spojení s originálním pojetím hangárů ve Festival Parku. A na koho se tedy můžete těšit? Ať už v lednu ve Fabricu nebo v květnu na Pulzaru dokázali Blank & Jones, proč právě oni musí hrát znovu na Summer Of Love. Loni musel Piet Blank na poslední chvíli s manželkou do porodnice, proto zahrál sólo pouze Jaspa Jones a tudíž jsou na vás oba dva letos pořádně nažhavení. Dále následují jména, která si v poslední době zamiloval nejeden tranceový fanoušek. Na vrchol popularity stoupající charismatický Richard Durand, který právě vydává své album ‚Always The Sun‘, nezkrotný a vášnivý Marcel Woods a k tomu hvězda posledních týdnů, velký oblíbenec Armina van Buurena, Sean Tyas. Nestačí? Tak si počkejte na ranní set s východem Slunce v podání slovenských matadorů Pico vs Fester, nebo na Summer Of Love premiéru skutečně hodně oblíbené Laydee Jane, pardubickou hvězdu Michaela C či rezidenta SOL, ostravského Martina Grednera. Fajn Radio presents Dance2Trance stage začne hrát v 17 hodin v sobotu 15.8 a skončí v 9 hodin v neděli 16.8.

Golpe presents Schranz.cz Stage Nebylo třeba dlouho přemýšlet, který styl by měl doplnit 3 hlavní pódia na Summer Of Love 2009. V posledních letech nám přišlo tolik žádostí, abychom toto pódium zařadili do programu, že nás to samotné překvapilo a letos jsme tak na přání našich fanoušků udělali. Hard Techno a Schranz stage, které pro nás připravil obrovsky populární DJ Golpe. Kdo nám to tedy na tomto hodně tvrdém pódiu pořádně nařeže? Co třeba takový Viper Xxl? Nebo brazilský ranař Alex TB? A co třeba německý talent FL-X v koncertní show? Nebo že by slovenský tvrďák Sepromatiq? Anebo raději domácí? Pak tu jsou kromě Golpeho třeba The Steen & Keeper, Jay Beck, CZScream & Destroyer či Nois vs Spiriakos. Může být? Golpe presents Schranz.cz stage začne hrát v 18 hodin v sobotu 15.8 a skončí v 10 hodin v neděli 16.8.

.<> .<>

Tak co, vybrali jste si? Víme, že ano! Festival Park v Hradci Králové nabízí luxusní podmínky pro konání festivalu, včetně rozsáhlého parkoviště, dvou písáků na koupání a mnoho dalších vychytávek. Na 15.6. se připravte na virtuální prohlídku novým areálem našeho festivalu, včetně několika zásadních překvapení a novinek.

Pro případ deště je Festival Park vybaven přímo skvěle, od množství hangárů a dalších krytých prostor, až po drenážované travní prostory, asfaltové cesty napříč areálem atd. Letos ale pršet nebude!

Parkování bude možné na obrovském parkovišti přímo v areálu Festival Parku, cena parkovného je 100 Kč. Kempování nabízíme za 100 Kč za stan v rozlehlém a kvalitně vybaveném kempu přímo v areálu, cca 300 metrů od písečné pláže a jezera s vynikajícím koupáním v čisté vodě. Do kempu můžete přijet již v pátek odpoledne a odjet až v pondělí dopoledne.

Předprodej vstupenek Od pondělí 11.5.2009 odstar­tovaly předprodeje vstupenek! A POZOR! Začali jsme limitovanou edicí 1000 kusů lístků za skvělých 705 Kč včetně poplatků. Už zbývá jen cca dvě stě volných vstupenek za tuto cenu, proto neváhejte, brzy bude limitovaná série vyprodána!

Po vyprodání se cena zvedne na 820 Kč včetně poplatků až do 15.8.2009. Cena vstupenky na místě bude 990 Kč včetně poplatků.

Summer of Love rozjíždí předprodeje!

Tak jste se konečně dočkali a je to tady! Nejpopulárnější český taneční open air festival elektronické taneční hudby Summer Of Love 2009 právě startuje! Za 92 dní se potkáme na již 13 ročníku Summer Of Love 2009, tentokrát s podtitulem WE CALL IT TECHNO! a opět zažije společně jednu parádní noc pod širým nebem s vynikající elektronickou muzikou moha stylů. Jak již samotné motto napovídá, bude to letos nejvíc o technu, ale také o drum n bassu, progressive a trance či hardtechnu až schranzu. V této chvíli jsou potvrzena 4 pódia, hlavní bude Semtex We Call It techno main stage, druhým bude Take Control DNB stage, třetím pódiem bude Dance2Trance stage a zatím posledním potvrzený, čtvrtým pódiem bude Golpe presents Schranz.cz stage. Kdo bude letos na Summer Of Love 2009 hrát si zatím necháme pro sebe a to až do 1.6.2009, kdy zveřejníme úplný line up. Čekání na den D si ale můžete velmi zpříjemnit zajímavou hádankou, kde můžete hádat, kdo tedy bude hrát. Hádanek je celkem 10 a přesně tolik, tedy 10 bude také výherců, kteří vyhrají lístek na SOL09. Vyhrávají ti, kdo se 100% přesně trefí a uhodnou podle zadaných indícií o koho se jedná. Hádanku najdete na stránce www.summeroflove.cz Od pondělí 11.5.2009 odstar­tovaly předprodeje vstupenek! A POZOR! Začínáme limitovanou edicí 1000 kusů lístků za skvělých 705 Kč včetně poplatků. Po vyprodání se cena zvedne na 820 Kč až do 15.8.2009. Ne­váhejte tedy a pokud chcete mít nejlevnější lupen, pospěšte si.

Předprodeje jsou v síti TICKETPORTAL a SAZKA TICKET. Díky Sazka Ticket se vám nabízí možnost koupit si lístek skoro na každé trafice, poště, benzínce atd, což je jistě skvělá zpráva hlavně pro ty, kdo dříve pro lístky museli jezdit kamsi do velkého města. Upozornění: V Sazka Ticket budou vstupenky v prodeji od 25.5.2009. Přímý link na předprodeje v síti TICKETPORTAL Postupně také nabírá na obrátkách nová webová stránka Summer Of Love 2009, kde se dozvíte postupně vše, co o festivalu potřebujete a chcete vědět. Adresa je jako vždy www.summeroflove.cz Uvidíme se na Summer Of Love! Těšíme se…

[i]Váš Summer Of Love team[/i]

Summer of Love rozjíždí předprodeje!

Ve středu 20. května 2009 odstartuje v síti TicketportaL a Sazka Tickets předprodej vstupenek na nejpopulárnější český letní taneční open air festival Summer Of Love 2009, který se koná v sobotu 15. srpna 2009 v novém prostoru Festival Parku v Hradci Králové. Už 13 ročník festivalu letos nese motto: We Call It Techno! První limitovaná startovní edice 1000 kusů vstupenek bude v prodeji za 705 Kč včetně všech poplatků. Po vyprodání první edice bude cena vstupenky 820 Kč až do 14.8.2009, opět včetně všech poplatků. Cena vstupenky na místě bude 990 Kč včetně všech poplatků.

Kompletní line up bude poté zveřejněn v pondělí 1. června 2009 se všemi podrobnými informacemi, představením jednotlivých pódií, nového areálu a dalších potřebných informací. Od čtvrtka 14. května si můžete na stránce www.summeroflove.cz zkusit tipnout, kdo bude letos na Summer Of Love 2009 hrát a to zcela netradičním způsobem – formou hádanek a daných indícií. Kdo uhodne všechny hádanky, bude zařazen do slosování o 10 vstupenek na Summer Of Love 2009.

.<>

Autor:
Golpe

Komentáře

St 19.srpen 2009 11:41
babySharon Po 17.srpen 2009 12:06
Těžkej masakr samr:D!.. Nejvíc se mi líbilo - překvapivě;D - na schranzu:D..Hráli jste vostře všicii ...A Ganez byl mrtě lxsní. A na hlavní se mi líbil mrtě Bayer...Jinak after byl taky supr:D:D...
Ivka Po 17.srpen 2009 20:44
Kdeste byla paní? Já sem kvůli Vám minimálně 4x zabloudila na schranz stage a vy nikde. Aspoň že Ferrariho sem na chvilku potkala :)
babySharon Út 18.srpen 2009 13:11
jeee,aooooj:)!!!Tyyjo, sme byli vlevo vepžedu...to Ti to Ferrari nemohl říct?to je tele... To mě teda mrzí, že sme se nepotkali:((!...Ale říkal Péť,zhe Tě snad dokonce viděl pařit na Ganezově stagei;D!!!Jestli si to teda nevymyslel:D ... A líbilo se na schrumci:)?...Co ste jinak dělali celý večer?
Ivka Čt 20.srpen 2009 21:57
My sme Tě s ním hledali, ale nenašli. On byl trochu mimo :D Co se hrálo na Ganezove stage? Já sem z těch hangárů byla tak trochu zmatená. Přišla sem do jednoho, co sem si myslela, že je to schranz, tak Tě tam hledám a nic. Tak sem šla dál a tam hrál taky schranz :D :D :D Jako já sem fakt nevěděla, co je co :D Většinu času sem byla na mainu.
vilda Ne 16.srpen 2009 21:02
gratuluju k luxusnímu setíku Golpeho!!!
Clubber St 12.srpen 2009 13:31
Dobře ty časy udělali...budu stíhat Noise, Westbama, Alexe TB,FL-Xe, Sepra a Sino LIVE...zbytek je mi ukradenej:-D
Frey Pá 7.srpen 2009 16:46
nejlepší beztak bude psytrance stage ;) :D
Anonymous Čt 6.srpen 2009 20:05
Asi taky oprcám Ganeze a půjdu si zahrát na SOL :-D.
Anonymous Pá 7.srpen 2009 08:17
vsak to je lehke:D nafotit par fotek v plavkach a pojd mi:D
Anonymous Út 18.srpen 2009 14:02
:D
Anonymous Pá 4.září 2009 15:55
hi
Skais St 29.červenec 2009 11:45
JOo bude to dobrej mejdan. Už se nemůžu dočkat. Akorát moc velký mě do rána upadnou nohy :-D
skais So 13.červen 2009 19:34
Proč na sol vystupují 2* jamals djs? Snad tu nemáme tak málo djs.
Golpe So 13.červen 2009 20:38
na strankách SOL doslo k chybam a to nejen u Jamalu:) ale uz by to melo byt v pohode:)
DestroyER So 13.červen 2009 20:15
2x ? Jamalaci jsou na hlavni stagi. Kde je mas podruhe?
skais Čt 18.červen 2009 12:23
Na Golpeho stage byli po druhé
Golpe Čt 18.červen 2009 13:06
chybycka se vloudila:)
kachna Čt 18.červen 2009 15:33
to je koment pro me zj diky))
Golpe Čt 18.červen 2009 16:02
ja jsem si rikal kde si:D
DestroyER Čt 18.červen 2009 15:34
ale copak copak kachna...
DestroyER Čt 18.červen 2009 13:57
Mno budou v backstage.. :D
TheCirkus Pá 5.červen 2009 00:17
Ku*va dop*dele !!! :D sem trefil vsechny az na Beyera, pi*i!!!!!
TheCirkus Pá 5.červen 2009 00:24
jinak muj favorit na tomhle summeru je (omlouvam se vsem nadsencum tohoto serveru) Speedy J a Tommy Four Seven :-P smcynmf :D
vaNA So 6.červen 2009 18:39
speedy j je best!akorat on asi nezahraje dobre!
Anonymous Čt 4.červen 2009 17:54
Pěknej line-up...a schranz stage potěšila!!!hlavně FL-X;)Zajimalo by mě akorát proč tam nehraje aj Lenzy třeba...mohlo byt o jeden setík navíc:-P
skais Čt 4.červen 2009 19:02
Se koukni na line up. Všechno je to jemné Hard Techno. Lenzy by tam udělal moc velkej masakr. Což mě by samozřejmě nevadilo :-)
Anonymous Pá 5.červen 2009 18:51
No newim....třeba FL-X bo Alex TB doukažou zahrat slušny nášupy;)Vidím v tom spiš něco jinyho....
skais Pá 5.červen 2009 19:22
To jo ale já myslel počet bpm. Tihle určo 160 nepřesahujou. Málo kdo chce na festy šupy. Zvlášt tady v čr
babySharon Ne 7.červen 2009 12:36
To je dobře, zhe nepřesahujou 160 :)!...
Michele_Gianni Pá 5.červen 2009 20:02
všechno nad 160bpm kurví hardtechno :)
vaNA St 29.červenec 2009 09:05
ono nikdy nerikej nikdy!ja treba taky nemusim nejake Ht mazce,ale tedka sem stahnul Jasona a docela to memu uchu sedelo a to sem primo odpurce rychlejsiho stylu.peace HARTECHNO...jinak snad uz tady!chybime kde se da!hi all
dj Lenzy Ne 21.červen 2009 12:04
he he...brečím smíchy s některých komentu...fakt schranz inženýři.
Northstein So 15.srpen 2009 10:45
Jojo to já taky.:-)) Schranz inzenyri a kandidati ved.:-)))
Baxik So 6.červen 2009 18:01
Má pravdu ten chlapec:)
Golpe So 6.červen 2009 10:56
Pro me taky, ja uz bych to neprirovnaval vubec k hardtechnu a mel pro to jie slovo...pro me je to zbytecna rychlost...v tracku ztraci urcite zvuky ten pravy naboj, ale vy v tom slysite neco jineo a vnimate to jinak....kazdy to ma rad jinak:)ale toto bych uz asi neprirovnaval k HT...tohle je pro me exaggerated style...
Clubber So 6.červen 2009 11:22
Nooo,ja zas nevidim důvod to do schranzu nezařadit:)Když třeba tomu co hraje Joris Voorn,Sanhaji,Nastic apod. můžou říkat techno (já osobně bych to řadil spiš do minimalu), tak tomu co je třeba okolo 170 Bpm můžem klidně říkat schranz ne??Rychlostí bych to nějak moc neomezoval...do těch 180 Bpm bych to ještě bratl:-D
Northstein So 15.srpen 2009 11:22
Není to o rychlosti,ale o tom jak kdo to ma v srdci a tím to pak hraje a kdo kam chce svou hudbu posunout dal... Treba Moleculez www.youtube.com/watch?v=5j-dZW… nehraje tady mistama az tak rychle,ale presto to ma ten naboj. Dohadovat se tady na to co je schranz a co ne nema myslim tady cenu. Tesme se v zari na Hammonda.
__S0niC__ So 15.srpen 2009 18:40
krásný
Anonymous Pá 19.červen 2009 00:50
Tady je to samej schranzoinženýr.:-)
Anonymous So 6.červen 2009 11:41
do 210
Anonymous Ne 7.červen 2009 00:13
ježiš marja :-).... zase neco proti máte
DestroyER So 6.červen 2009 13:32
Tak bezte na nakej Teknival a nechodte na summer.. Jednoduchy :)
__S0niC__ So 6.červen 2009 09:19
ale prosimte :D
ScHanzz Ne 7.červen 2009 11:44
tak do tech 170 stale schranz, jen se clovek musi divat co hraje za tracky,a by se to dalo poslouchat...jinak tech 150-170 ok...nad uz to dostava jinej naboj, to je fakt
Anonymous Čt 13.srpen 2009 12:46
nejradši rychtim v rozmezí 160 180 pbm ale když mě to čapne tak i 200.to pak je rychta.opčas mám i speedcorové ulety:))))
DestroyER Čt 13.srpen 2009 12:53
cca 120-260 :)
Attack Čt 13.srpen 2009 00:56
Já preferuju 150-158 a to je umě strop co hraju
Michele_Gianni Čt 13.srpen 2009 16:10
ale nedavno jsem slysel Natuse jak skladbu ktera ma v zakladu 160bpm hral 145bpm,to byl humaaaaac :D myslim ze to byl Ritchie Gee :D
Michele_Gianni Čt 13.srpen 2009 16:07
Magické číslo 160bpm patří HT :)
Anonymous So 6.červen 2009 09:13
Kecy,kecy,kecy!!!!
mááááááááraaaaaaaaa St 3.červen 2009 21:23
Yeaaaaaah!!!!To zase bude takovej masakr že nebudu vědět kam dřív skočit!!:-D Každopádně dupat budu :-D Ráno všichni nástup :-D
shaekar St 3.červen 2009 03:29
J Little by se hodil... noo snad se ho dočkám ... 20.08.08 Diesel club HU www.illegalrecords.hu
Anonymous St 3.červen 2009 16:49
v září na Slovensku v Metroklubu
fejmus Čt 4.červen 2009 16:18
njn, ale chtelo by to, aby se taky nekdy ukazal v Česku...
Technaro So 6.červen 2009 07:23
ale bude bude...listopaad to jistiiii
shaekar St 3.červen 2009 03:27
konečně porádná stage ne sol děkuju....
Golpe Út 19.květen 2009 16:52
Tešte se na Warm Up v Perpetu v Červnu, přivíta nás jeden z nej HT producentů z Německa.
Golpe Čt 21.květen 2009 08:28
Tak nic, tak nakonec bude nekdo jinej, kdo me vubec nejak jeho hudbou nepritahuje...
Anonymous Čt 21.květen 2009 17:16
kdo
Anonymous Čt 21.květen 2009 21:31
Richiee Gee.:-)
skais St 20.květen 2009 09:14
třeba jason littel? :-D to asi ne co
Clubber St 20.květen 2009 15:16
Hehe, Jason asi těžko, to už je pro tady ty lidi moooc šupa:D:D by to nezvládli:D:D
__S0niC__ St 20.květen 2009 19:38
jak nezvládli... my sme na to stavění xD :-)... nebo snad tobe nahani strach? :-D
Clubber Čt 21.květen 2009 16:42
Mě určo neee, ja si ho dal minuly rok v 2 hodinove jízdě v Metru v Šali, po něm přes 3 Yhunykx:D Ja sem tady ten poslední kdo by se bál,spíš naopak:)Ale ostatní v téhle republice....pro ně je nářez Ranieri, ne tak Jason....by utekli domu:D:D
babySharon Ne 7.červen 2009 12:32
Jooo - třeba pro mě... Pro mě je NÁŘEZ Ranieri !!! ...
Jerry Út 2.červen 2009 12:04
tak to nesouhlasim. takových lidí by se našlo určitě víc...:) ave schranz ngoht...!!!
__ Čt 21.květen 2009 18:50
jo ja vim xD :).... mno ranieri - toe bouchac :-D
ScHanzz Čt 21.květen 2009 20:21
Ranieri? no zas az takovej reznik to neni teda...
__S0niC__ Pá 22.květen 2009 08:22
já to myslel ironicky :-P
ScHanzz Pá 22.květen 2009 08:48
:-)
__S0niC__ St 20.květen 2009 09:23
monika kruse v H.technu x)
Út 19.květen 2009 13:34
nějaka takova by mela byt ta stage www.poslouchej.net/images/1/20…
Út 19.květen 2009 13:20
ty krávo...schranz.cz má svou stage na summeru...hustý..kluci jen tak dál a svět vám klečí u nohou
vaNA Po 18.květen 2009 11:25
:-)
vanesss Po 18.květen 2009 11:18
Noo že bych začla uvažovat???.... docela překvápko :-) Uvidime.
skais Ne 17.květen 2009 12:51
To místo vypadá líp jak pradubické závodiště.Docela se tam těšim.
johny Ne 17.květen 2009 22:07
jj letiste je lepsi jak pardubky,aspon trochu zasvinime hradec:)
Míša Út 19.květen 2009 22:04
hradec je lepší než pardubice :D..lol, at žije hradec
TheCirkus Pá 5.červen 2009 00:17
Zavodite je zavdiste... tu atmosferu tam nic nenahradi
Mishuge:-) Pá 5.červen 2009 19:21
moje řeč.. pro mě byl Summer prostě dostihové závodiště Pardubice.. to samý jako Cosmic tenkrát Pudlák.. ale třeba to na Summer nebude mít žádnou újmu..)))