Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Warm Up - Summer of Love 2009

Warm up Summer Of Love – Mlejn, Sadová u HK nabídne hned 3x stage

Warm up Summer Of Love – Mlejn, Sadová u HK nabídne hned 3× stage

Jediný warm up, který má hned 3× stage a na kterém si užijete do sytosti přesně tu hudbu, kterou máte nejvíce rádi Vás čeká již za několik málo dní v klubu Mlejn – Sadová u Hradce Králové. Nejoblíbenější hudební styly současnosti jako hard techno, progressive house a drum n bass budou znít po celou noc netradičním a hodně oblíbeným párty prostorem v Královehradeckém kraji. Společně se všichni pořádně nažhavíme už v sobotu 11.7.2009.

Pečlivě jsme vybírali dje, kteří za poslední rok zaznamenaly veliký pokrok ve své kariéře, stejně tak dostali šanci osvědčená jména, která se již na některých našich warm upech objevila. Přispět svojí troškou do mlýna přijedou djs Michael C, Golpe, Reznyk, Hech, Tzésar, Neuronic, Famine a B.unq!

Michael C – působí na taneční scéně od roku 2004 a patří mezi naše nejlepší progressive djs. Nejen že v tomto roce hraje na většině festivalech jako např. Svojšice 2009, Summer Of Love nebo Maddox Open Air, ale také vystoupil za hranicemi naší země na italském festivalu Summer Emotion. V minulosti si zahrál také na party Reflections s Arminem van Buurenem a do podvědomí všech se zapsal svým nezapomenutelným setem na Tiesto Central Eastern European Tour, kde vystupoval před 15 000 lidmi jako jediný český zástupce! Pokud jde o zařazení do hudebního stylu, Michael C nezapomíná na své kořeny v trance music, doplňuje je však jedinečnými aktuálními prvky z jiných stylů. Ve svých setech kombinuje směs trance, electra a techna v jeden zábavný celek, dodávající spousty pozitivní energie.

Gople – patří mezi nejaktivnější djs na poli hard techna. Však také on má na starost celou hard techno stage na letošním festivalu Summer Of Love. Člověk, který si dokázal během krátké chvíle získat neskutečné množství fanoušků hard techna a schranz music, skvělý dj, který ve svém mladém věku zahrál po boku djz jako: Chris Liebing, Valentino Kanzyani, Dj Rush, Boriqa Tribez, Tube tech, Frank Kvitta, Mario Ranieri a spousty dalších. Golpe zajisté předvede to nejdivočejší a nejenergičtější, co jste kdy ve Mlejně slyšeli.

Reznyk – jeden z residentů warm up párties Summer Of Love a zastánce industriálního pojetí techna. Přestože rychlost jeho setů nepřekračuje zběsilé tempo, jeho podání muziky je tvrdé, drsné a neotřelé, díky čemuž patří mezi originální dje a zaslouží si naši pozornost. Nedávno namixoval podcast pro internetový obchod Nula2 a také on si odbyl své vystoupení na samotném festivalu Summer Of Love.

Tzésar – další resident warm up párties Summer Of Love. Hraje od roku 2002 a v současné době od něj uslyšíte nejčastěji pumping house kombinovaný se starým dobrým technem. V letošním roce pořádá Victory párties s nejlepším českým house djem NEO, hraje v Mecce, pořádá párties s djs jako LayDee Jane, Michael Burian a další českou špičkou. V loňském roce si zahrál na festivalu Summer Of Love, kde překvapil svým svižným techno setem.

Dj Hech – jedna z nejvýraznějších postav pardubické klubové scény. Hraní se věnuje od roku 1997, je majitelem shopu Umerkura.cz a postupně od techna se dopracoval ve svém djingu k break beatu a dnb. Každou středu od 21 hodin živě mixoval rádiový pořad Novinky u Merkura na rádiu Life 91.6 jako součást bloku o taneční hudbě ReFresh od roku 2001 do roku 2005. V době největšího boomu taneční hudby si zahrál si na všech významných událostech, Summer Of Love nevyjímaje.

Famine – mladá nadějná djka, která vystupovala na warm upu SOL již v roce 2005. Tehdy předvedla elegantní a tvrdý techno set, za který sklidila spoustu kladných ohlasů. Techno ovšem není její jediná silná stránka a Famine se ubírá také směrem k dnb a jungle music. Ve Mlejně si připraví dnb set a stihne také předvést svoji jemnější stránku na hlavní stagei v electro tech-house setu.

B.unq! – pro všechny ty, kteří to mají rádi tvrdě. Stále více známá a oblíbená pražská hard techno djane zůstává věrná vinylům a v jejich setech uslyšíte zajímavý mix od funky techna po hard. Hudbě se věnuje od raného dětství, kdy navštěvovala uměleckou školu a učila se kromě klasického baletu, stepu a modernímu tanci, také hře na příčnou flétnu. Zahrála si po boku djs jako Mario Ranieri, Space Djz a nabídek na hraní přibývá.

Neuronic – punker za mixem. Do svých 16-ti let ovlivněn punkovými kapelami , později nastává odklon od mainstreamu a poznává i elektronickou scénu, kde však pro něho přichází zásadní zlom.

Blíže se seznamuje s hudebním stylem drum & bass, který mu učaruje natolik, že v roce 2003 nakupuje první vinyly a začíná s prvním hraním. Od té doby si zahrál po boku včech významných českých dnb djs a objevil se na desítce párties různě po republice. Očekávejte svěží dnb vítr do Vašich plachet od nadějného seveřana.

Nebojte se větru ani deště, útulný 3 patrový klub Mlejn Vás ochrání i v tomto nevyzpytatelném létě před čímkoliv. V parnu nabídne příjemný chládek a v dešti maximální pohodu a zázemí pro tanec v „klidu a suchu“.

Ta pravá Summer Of Love warm up euforie začíná ve 21.00 hodin a za příjemných 99 Kč akce potrvá až do brzkých ranních hodin. Ostatně to všichni již dobře znáte. V sobotu 11.7.2009 se uvidíme ve Mlejně!

11.7.2009 Warm Up Summer Of Love – Mlejn, Sadová u Hradce Králové Djs: Michael C, Golpe, Reznyk, Hech, Tzésar, Famine, Neuronic, B.unq! 3× stage: progressive – drum n bass – hard techno

Autor:
Golpe

Komentáře

Anonymous Po 13.červenec 2009 07:38
byla to dobra metalova parba:)