Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

TomorrowLand 2011

Související
X

Akce

Ostatní párty série

Včera je historie, dnes je dar, zítřek je zahalen tajemstvím ...

Tomorrowland je zpět na 3 dny místo 2.

Každý si pamatuje šílenství při loňském vydání Tomorrowland (ten kdo byl :) ). Za pouhých 6 let Tomorrowland vyrostl z dob relativně malého open-air s 10.000 návštěv­níky do jednoho z nejúžasnějších událostí na této planetě, který přivítal v roce 2010 více než 120.000 partypeople z celého světa.

Dostalo se nám mnoha ocenění – ‚Nejlepší Belgický festival léta‘, které posluchači Studio Brussel (Belgie), zvolen ‚Nejlepší Evropský festival‘ čtenáři OnlyforDJs (Francie), nominován na ‚Best Global Festival‘. nyní nastal čas, aby festival postoupil na další úroveň!

Po dohodě s obcí Boom a Rumst, provincie Antverpy a rekreační oblasti De Schorre, je to s velkým potěšením můžeme oznámit, že konečně Tomorrowland se bude konat 3 dny.

Takže to znamená, že Tomorrowland se bude konat v pátek 22., sobotu 23. a neděle 24. července 2011. a festivalová plocha se plně otevřen po všechny tři dny. Stanové městečko bude již otevřena ve čtvrtek 21. července v ranních hodinách .

Začátek předprodeje

Zájem o letošní ročník nikdy nebyly větší. Ti, kteří chtějí navštívit Tomorrowland si musí být vědomi, že tato akce bude vyprodán během několika dní. Loňský ročník byl vyprodán 2 měsíce před akcí, a zdá se, že předprodej v letošním roce půjde mnohem rychleji.
Letošní předprodej začíná v sobotu 2. dubna v 10:00 přes webové stránky a Tomorrowland v obchodech v Belgii.

Line up Avicii, Afrojack, David Guetta, Tiesto, Ferry Corsten, Above & Beyond, Simon Patterson, Fedde Le Grand, Sander van Doorn, Cosmic Gate, Sound Of Stereo, Astrix, Berghain, M.A.N.D.Y, Rush, De Jeugd van Tegenwoordig, Seth Troxler & Bill Patrick, Ben Sims + Frequency 7 + Killa Prouctions, Dixon vs Âme, Pet Duo, GMS, Joachim Garraud, Aly & Fila, Henrik Schwarz, Dubfire, Frank Kvitta, Matthias Tanzmann, Sasha, Carle Cox, Dave Seaman + Satoshi Tomiie and Anthony Pappa, Faithlessa, Adam Beyer, Sven Väth, Tensnake, Chris Tietjen, Miss Djax, Ten Snake, Kerri Chandler & Red D feat Lady Linn, San Soda, Maxim Lany etc.

Táboření

Otevření kempu: Čtvrtek 21 červenec 2011 – 11:00 (check in možné do 22:00 hod.)
Závěrečný kemp: pondělí 25 červenec 2011 – 14:00

Komfortní pokoje

V loňském roce bylo poprvé, kdy jsme poskytli komfortní pokoje a s plným obsazením to byl velký úspěch. Jacuzzi byl na 24/24 a všem hostům byla podává snídaně do postele. V roce 2011 organizace kempu bude dávat ještě větší pozornost k pohodlí pokoje a proměnit je v nezapomenutelný zážitek. Představte si … pohodlné a měkké postele, zařízené pokoje a spoustu bonusů. Všechny informace on-line brzy.

Hotely

Pokud chcete zůstat v blízkosti festival, ale ne na kempu je široká škála **-, ***- a ****- hotelů poblíž letiště nebo nádraží (Thalys a Eurostar), včetně denních svozů z a na festival autobusem. Pro info a rezervace můžete poslat e-mail na info@deboeck-incoming.com.

Ceny vstupenek

3-denní vstupenka combi: 135 eur (ex admin poplatek)
Jednodenní vstupenka (Pá, So nebo Ne): 62,5 eura (ex admin poplatek)
Komfort kombi jízdenka: 198,5 euro (ex admin poplatek)
Pohodlí Jednodenní vstupenka: 98,5 eura (ex admin poplatek)
Camping lístek: 24,5 eura (ex admin poplatek)**
Boozebags: 50 euro

Minimální věk 18
Kempování platí pouze v kombinaci s combi vstupenka ne s 1denní vstupenkou

Festival- otevírací doba:
Pátek 22/07/2011: 14:00 – 01h00
Sobota 23/07/2011: 12:00 – 01h00
Neděle 24/07/2011: 11:00–00h00

Včera je historie, dnes je dar, zítřek je zahalen tajemstvím …

http://www.tomorrowland.be

Poslouchej.net pořádá zájezd !!! http://www.poslouchej.net/…iewtopic.php?…

_
-i- (CZ/Eilonwy

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se

Gabriel Hardstyl Kříž
Gabriel Hardstyl Kříž


Komentáře