Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

HardTechno Provincie ťuká na dveře 22.4.2011

Související

Jako další jsme si na výslech předvolali dvojici, která si nechává říkat Psychodrums

HardTechno Provincie ťuká na dveře 22.4.2011

Jako další jsme si na výslech předvolali dvojici, která si nechává říkat Psychodrums. A dostali jsme z nich naprosto vše.


1. Ahoj Olivere a Veronico aka Psychodrums. Toto je vaše první představení v ČR. Víme, že Oli je původem Belgie a Veronica ze Španělska. Řekněte nám, kdepak jste se potkali? A také jak dlouho tvoříte pár a jak dlouho hrajete hardtechno?

Tak nejdříve bychom chtěli poděkovat HTP za pozvánku na hraní v ČR. Co se týče našeho života, potkali jsme se 16.7.2005 na festivalu Monegros. Pak jsme si volali a posílali smsky. Vero žila ve Valencii a já v Barceloně a po našem setkání v Barceloně 24.9.2005 jsme se do sebe zamilovali a Vero se v listopadu téhož roku přestěhovala ke mě, takže jsme spolu skoro 5 a půl roku. A spolu hrajeme asi 4 roky a náš společný projekt na 4 decky asi 3 roky.

2. Slyšeli jsme, že očekáváte nového člena vaší rodiny. Víte, jestli to je kluk nebo dívka?

Ano, ano. Je to pravda a jsme velmi šťastní. Stále nevíme, jestli to bude kluk nebo holka, ale myslíme si, že do 2 týdnů to už vědět budeme, takže na HTP6 to už bude na jistotu. Vero chce kluka a mě je to vlastně jedno

3. Řekněte nám něco o vaší agentuře 5Minds Booking. Nějaké letošní novinky. A můžete rovnou pokračovat s vaším labelem jménem 5Minds Records.

Mno takže – 5Minds Booking je agentura, kterou jsme založili, ale která v blízké době ukončí svoji činnost. Začneme totiž nový booking projekt s agenturou Criminal Bookings. Takže naživu teď držíme náš label 5Minds Records a umělci jako jsou SveTec, Sepromatiq, Hogar a další už jsou pod křídly Criminal Bookings.

4. Jaký je váš názor na hardtechno scénu v Evropě? Dá se říct, že je to úsvit nebo soumrak hardtechna?

Hardtechno scéna je stále naživu a musíme za to být rádi. Jasně, že už to není takové, jako před pár lety, ale v zemích jako Itálie, Rakousko, Slovensko a ČR se dělají skvělé akce, které tu scénu podporují. Ty akce za ni bojují a tak to má být. Ve Španělsku byl před pár lety také velký boom. Dnes je scéna – dá se říct – stále naživu a za to bychom chtěli poděkovat všem fanouškům z celého světa.

5. Slyšeli jste nějaké reference o HTP od vašich kolegů djs?

Ano, samozřejmě. Od našich přátel něco, také jsme viděli promotion na internetu a tak trošku jsme info hledali sami. HTP dělá velmi dobré parties se spoustou djs, vlastně spoustou velmi rozdílných djs a podle nás to je moc dobře pro všechny partypeople. Jsme rádi, že budeme na HTP hrát, protože tu před námi hrála spousta skvělých jmen a hlavně je to naše „poprvé“ v ČR.

6. Jak dlouho hodláte zůstat v ČR po HTP? Teď už je teplo, takže by byla škoda toho nevyužít a pár dní tu nezůstat.

Chceme tu zůstat aspoň 2 týdny minimálně Ale teď vážně – Vero i já chodíme normálně do práce, takže jsme si vzali dovolenou. Přijedeme v pátek a odjedeme z ČR v neděli. Vždycky jsme chtěli navštívit vaši zemi na prázdniny, takže když přišla nabídka zahrát si na HTP, neodmítli jsme a těch pár dní si tady užijeme.

7. Připravujete si na svůj set nějaké nové tracky z „vaší kuchyně“?

JASNĚ! Právě teď děláme na nový track speciálně pro HTP. Víme, že to tady máte rádi tvrdě, takže teď makáme na spoustě novinkách s umělci jako jsou Instigator, Mortal Sins, SveTec a s dalšími. A všechny uslyšíte na HTP. Také si připravujeme speciální intro. Ale to už bude překvapení.

8. A teď posledních pár slov – pozvěte svoje fanoušky ( a těch je tady v ČR dost) na HTP !

Takže našim českým fanouškům bychom chtěli vzkázat, ať rozhodně tuto noc nepropásnou. Je to naše první hraní u vás, a vždy když někam jedeme poprvé, tak se hrozně těšíme, všechno je pro nás nové a na akci vždy odvedeme výkon na 120%. Pokud chcete zažít skvělou party a slyšet náš dynamický a rychlý set hraný ze 4 playerů spolu se 100% Psychodrums soundem – PŘIJĎTE NA HTP6 !!!!

Autor:
Golpe


Züčastní se

Golpe
Golpe
(CZ/Eilonwy
(CZ/Eilonwy
Peťulka
Peťulka
Clubber
Clubber
spawn.leo
spawn.leo
Franto
Franto
jezekg
jezekg


Komentáře