Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Final info Meltdown club tour 2011

Související

+ Rozhovor Patricka DSP!

Rozhovor Patricka DSP!

Ahoj Patricku, jsi poprvé v ČR, řekni nám o sobě něco zajímavého…

Ahoj Patriku, ano jsem poprvé v ČR. Bude to určitě super. No, nevím, jestli je to zajímavé, ale jsem perfekcionista a workoholik. Řídím Unknown forces rec. a jsem manager labelu Kne Deep Rec. Pocházím z Arménské rodiny, narodil jsem se v Iránu, vyrostl jsem v Kanadě, žil v Brazílii a teď žiju v Berlíně. Miluju cestování a poznávání nových lidí, nových kultur a jejich historie. Miluju jakoukoliv činnost spojenou se zvukem, od hraní, produkce, učení ostatních, učení sebe sama, stavění studií, mastering. Jestli to má co do činění se zvukem, mám to rád a chci s tím udělat něco víc.

Jak by jsi popsal zvuk Patrika DSP?

Já tomu říkám techno, ale to je obecný termín. Pro mě je to agresivnější stránka hudby, groovy, původní a komplexní v jednom. Je toho dost jak pro vaši hlavu, tak pro vaše tělo. Zkouším dělat a hrát muziku tak, abych pokaždé dal posluchačům něco nového. To, co mám rád na technu je, že to může být spousta různých věcí pro spoustu různých lidí. Říkej tomu jak chceš.

Existuje nějaký muzikant, kterého obdivuješ, který tě stále dokáže tak říkajíc „dostat“ ?

Opravdu složitá otázka. V životě mě toho ovlivňuje tolik , že moje odpověď závisí na mojí náladě, nebo dokonce denní době.

Jaký máš pocit z pozice techna na světě v tuto chvíli? A co si myslíš o hedební scéně v Kanadě?

Pozice techna se neustále mění. Někdy je nahoře, někdy je dole. Ale pořád zkouší nové věci k oběvování sebe sama. Někdy to může být dobré, někdy to může být na houby. Ale snaží se něco dělat. V tuto chvíli si myslím, že nadešel čas vzbudit v lidech opět zájem o techno. Stará parta už nechodí na tolik akcí jako dřív, starají se o své auta, domy, děti a kdo ví co ještě. Takže už nebývají tak často na akcích aby si stěžovali, že je to příliš nahlas, nebo příliš repetetivní, jak o mé muzice říkal můj táta, když jsem začínal. A nová krev znovu oběvuje tuto muziku a jsou nadšení,že slyší muziku, která je pro ně zcela nová. Je fajn hrát opět staré tracky a vidět to nadšení na tvářích některých děcek, stejně jako když jsem je poprvé slyšel já.

Co chystáš v nejbližších několika měsících? Nějaké důležité akce, releasy?

Po mém vystoupení v Brně jsem v Salermu, týden na to v Itálii s mým dobrým kamarádem Glennem Wilsonem. Následně mám otevírací noc na mé měsíční akci v Berlíně, kde budu propagovat label „Unknown forces“. Takže jsem nadšený vidinou toho jak to přichází k životu. K releasům, právě jsem dokončil remixy pro Kena Ishiiho, Alana Oldhama ,DJ T-1000, Space DJs, Dave the Drummera, Glenna Wilsona, Adama JAye a Mike Humpriese. Také moje vlastní produkce na Kne Deep rec. Snažím se být činný jak jen můžu, ale pro mě to není práce, je to to, co dělám rád.

Díky za rozhovor a přeju Ti hodně úspěchů do budoucna.

Kdykoliv, je mi vždy potěšením. Ahoj!

Ptal se Spiriakos





LAST INFO

Adresa klubu Favál : FAVAL music circus, Křížkovského 22, Brno 603 00

Doprava: pokud jedete autem, nezapomeňte prosím dbát opatrnosti a to hlavně na cestě domů! Z dálnice D1 sjeďte na exitu Brno-výstaviště. Z autobusového nádraží doporučujeme jet autobusem č. 84 MHD ze zastávky Autobusové nádraží ( je hned u UAN Zvonařka) do zastávky Velodrom, která je asi 50 metrů od Faválu. Z vlakového nádraží jeďte šalinou (tramvají  ) číslo 8 na zastávku Křídlovická, je u haly Rondo a tam přesednete na autobus č.84….

Vstupné: do 22h 250kč, dále 300kč. Po případném naplnění kapacity udané majitelem klubu nebudeme z bezpečnostních důvodů další návštěvníky vpouštět.

Šatna: je zajištěna dostatečná kapacita šatny.
Projekce: svůj um Vám předvede na Brněnsku velmi dobře známý VJ Valentino Hesse.
Zvuk : bude ponechán vlastní aparát klubu Favál o výkonu 8 KW.
Ochranka : bezpečnost zajišťuje 5-ti člená skupina Security. S jakýmkoliv problémem se na ně neváhejte okamžitě obrátit.

Backstage: vstup na podium bude umožněn pouze djs, fotografům a VIP návštěvníkům s páskou příslušné barvy. .. Jeden člen ochranky bude toto nepřetržitě kontolovat.

Brány klubu se otevřou v sobotu 21.5.2011 přesně v 19:30h, hudební produkce začne o půl hodiny později. Info o klubu a ceny na barech najdete na http://www.faval.cz/ Hrát se bude na dvou stageích, na hlavní bude techno/hardtechno a na druhé stagei uslyšíte klidnější, ale přesto určitě ne nudné techno  V průběho večera vystoupí také specialní gogo skupina – Bajkonur performance a svým MC vystoupeníííím nás potěší také MC Igra

Závěrem zbýva dodat snad je to, že v sobotu to bude jistě žhavá noc a určitě ne poslední…

Vždy Vaši latas & bold




Meltdown tour 2011 Brno Lineup

Melt the system stage:

20:00 – 21:00 – Scarpo
21:00 – 22:30 – Steen and Spiriakos
22:30 – 23:30 – Agent
23:30 – 01:00 – Bold /Australie/
01:00 – 02:30 – Patrick DSP / Kanada/
02:30 – 04:30 – PET DUO / Brazilie/

04:30 – ??:?? – Golpe + Destroyer

South Moravia stage :

21:00 – 22:00 – Lapte
22:00 – 23:00 – Ziida
23:00 – 00:30 – MilanK
00:30 – 02:00 – Steen
02:00 – 03:00 – Zoran Aničič /Srbsko/
03:00 – 04:00 – Twips
04:00 – ??:?? – Bazs

Autor:
Golpe


Züčastní se

Golpe
Golpe
spawn.leo
spawn.leo
Filip Šugy Kugler
Filip Šugy Kugler
Tekken
Tekken
latas
latas
syndrom
syndrom


Komentáře