Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

NATTY.LAND - BRNO, 10.6.2006

Robert Natus, Herak vs. Aton,Home .... a další. Pokračování schranz.cz party... Fotky! + omluva za afterparty

-----------------------Fotky (Trebble a Sway)

Fotky Poslouchej.net

Omlouváme se jménem klubu Perpetuum za zrušení nedělní oficiální after party po akci NATTY.LAND konanou na Flédě dne 10.6.2006. Důvodem uzavření klubu byla vážná technická porucha na aparatuře kterou zavinil DJ hrající v pátek. V 5 hodin ráno spálil hlavní zesilovač a přes veškerou snahu se nám nepodařilo zajistit funkční techniku. Vzhledem k nedávné výměně provozovatele klubu došlo k tomu, že jsme nebyli technicky zdatní závadu odstranit. Osoba odpovědná za chod klubu byla v ranních hodinách mimo Brno a nepodařilo se ho kontaktovat aby o tom informoval pořadatele after party tj. Martina Hlocha z CTRL agency a Petra Nekvapila aka DJ Nekvak. Všem kterým jsme zkazily ranní mejdan se omlouváme, stejně tak se omlouváme i pořadatelům NATTY.LAND, SCHRANZ.CZ crew a DJs kteří přišly o předem domluvený honorář. Vzhledem ke vstřícnému postoji ze strany CTRL agency jednáme o náhradní akci pro návštěvníky zdarma, jako slabou kompenzaci za amatérskou chybu provozovatele.

Klub Perpetuum

.<>

Zdravíme všechny tancechtivé a pařbychtivé partypeople, kteří mají rádi pořádnou jízdu od pozdního večera až do rána. Po úspěšném JUPI.LANDu, právě pro vás je připraveno volné pokračování party LAND s názvem NATTY.LAND!

Neuběhl ještě ani měsíc od chvíle, kdy v olomoucké Envelopě utichly i poslední zběsilé beaty rakouského SuperMaria, a už vám servírujeme další lahůdku, pro kterou jsme nemuseli dál než přes jedny hranice, k našim západním sousedům. Jde o osobnost, která vás svým tvrdym pojetím techna zaručeně dostane a jeho tvrdé beaty se povalí do všech koutů brněnské Flédy, osobnost, která se zde v ČR objevuje za celkem krátkou dobu po třetí. Po říjnovém brněnském masakru v podání brazilského páru, po kterém si stoupl za gramce a nekompromisně nenechal nikoho vydechnout. Nyní se představuje jako HEADLINER celé akce – ano vážení, připravte se na „fast and furious“ jízdu, přichází ROBERT NATUS!!!!!!!!

Chcete ještě víc? Pořád je toho málo? Zavzpomínejte tedy na již jednou zmiňovanou říjnovou Apokalypsu a vybavte si, kdo nad ránem roztočil gramce a bavil nás svou bláznivě ďábelsky pomalovanou tváří..??:) Nikdo jiný než sušický řezník či plzeňský Rush, jak se mu na západě našich luhů a hájů dlouho přezdívalo, jinak DJ HOME, čerstvý člen bookingu KneDeep.cz, který svému německému kolegovi nezůstane nic dlužen!!!

Dále se můžete těšit na nově vzniklou slovensko-švédskou formaci Overdosed Pussies v podání DJs HERAKA a ATONA, schranz battle FONIQUE vs CZSCREAM či na stále se zlepšující mladé, nadějné ale ještě víc nekompromisní a talentované pražské schranzmaniaky, jakými jsou PLÜSCHEN a GOLPE.

Dále se představí pražští DJ SPLIT aka Mephisto, NIX FUNGATE, a olomoucký BLASTER CLELLAND. Projekce se chopí VJ Kanec, takže už neztrácejte čas čtením těchto řádků, zaregistrujte se, pro vstup za 160 Kč po celou dobu axe!! Tak 10.6. na Flédě!!!! ;-)

Celá axe, bude zakončena neméně kvalitní AFTERPARTY, kterou sme připravili na žádost, Vás kluberů.Odehraje se v klubu perpeetum, v Brně.Ránem vás provedou, mladí dj`s (Nekvak, Mouse7,Ace,Des­troyer) z brněnského okolí.DJ CZScream a DJ Houkee z Prahy.

Kdo nepaří s námi, paří proti nám!

Sledujte dále schranz.cz a již brzy se dozvíte více…

###ROBERT NATUS / BIO###

Robert Natus

(známý mimo jiné také jako „Pneumatic“ nebo „Brainshaker“) se narodil v severní části Německa. Za svoji kariéru DJe zrealizoval celou řadu zajímavých akcí, ukázal se jako skvělý DJ a velmi zdatný producent. Během několika uplynulých let vždy dokázal své publikum naprosto překvapit, ohromit, ale i šokovat. Při jeho vystoupení vám může běhat mráz po zádech. Jeho unikátní a rozmanitý sound si můžete vychutnat ve zběsile rychlém tempu, a to tak, že vás naprosto pohltí. Robert Natus je rovněž bývalým soundmakerem pro filmové psychotrihlery, což se samozřejmě značně promítlo do jeho hudební interpretace. Médii je proto tento nezvykle technicky zdatný DJ často kritizován za své loopování filmových smyček. On sám svůj styl označuje jako „hranici mezi švédským hutným technem a schranzen“, ve vlnách napětí. Tento temperamentní DJ vás dokáže přesvědčit, že jeho podání techna není stereotypní záležitostí, bez jakýchkoliv změn a překvapení. Naopak, Robertovy sety obsahují mnoho nečekaných zvratů, které tančící dav vždy ocení.

Ještě dříve předtím, než Robert Natus začal hrát v klubech po celém světě, vydával své tracky na mnoha cd kompilacích, čímž si získal své první věrné posluchače. Zakládá také své vlastní labely – Bitshift a Systemcalls, na kterých vyšlo již více než 70 desek, na kterých Mr. Natus spolupracoval mimo jiné i s DJem Rushem, Glennem Wilsonem, the Libeartor Brother, výrazné úspěchy zaznamenal se Svenem Wittekindem a mnoha dalšími.

Dnes už se mu nabídky na hraní jen hrnou a Robert se stává stále více uznávaným DJem. Robert Natus vydal i několik dalších úspěšných desek, které vyšly na mezinárodních labelech – jmenujme např. 4×4, Compound, Planet Rhythm, Highball-Music, Construct Rhythm, Holzplatten… V současné době je tento excelentní DJ také majitelem labelu Planetnatus, kde velmi často spolupracuje se Swenem Wittekindem a v poslední době i s Arcusem P. (se kterým vydal svoji veleúspěšnou desku Hardcore Salse na 4 labelech, a která se dostala až do oficiální německé singlové hitparády). Robert je typicky svým až matematicky čistým mixem, výběrem unikátních desek, má skvělý odhad na publikum, se kterým si dovede pohrávat jako kočka s myší.

Diskografie 4×4 (UK) Robert Natus – Brainwash EP 4×4×20 10 years Drizzly (GER) Various Artists – 10 years Vol.2 Vol.2 Oliver Lieb, Schall & Rauch, Brainshaker Various Artists – 10 years Vol.5 Vol.5 Andrew Wooden, Pneumatik and Alex K. Katz Various Artists – 10 years Vol.10 Vol.10 Me­kaneck, … Blackout Audio (UK) Brainshaker – Draw out your breeches BOA012 incl the Anxious Remix (SOON) Bitshift (GER) Sven Wittekind & Robert Natus – Heroes of the Future BIT001 incl Switchblade aka Leo Laker Remix Various Artists – Bits of the Devil I BIT002 Amok,Wittekind, Switchblade,Mas­sen,Brainshaker Robert Natus – You did survive BIT003 incl. Chris Noise Remix Robert Natus & Arkus P. – Hardcore Salsa BIT005 incl. Frank Kvitta and SEEMA Remix Sven Wittekind & Robert Natus- Heroes of the Future -Part II – BIT007 (OUT NOW) DJ Rush & Robert Natus – tba BIT009 (SOON) Blitzkrieg (GER) Robert Natus – Frontalangriff Blitz01/06 Robert Natus – Widerstand Blitz02/06 Robert Natus – Verluste Blitz03/06 Robert Natus – Blinder Gehorsam Blitz04/06 Robert Natus – Taktische Defensive Blitz05/06 Robert Natus – *** Blitz06/06 (SOON) Brachial (GER) Various Artists – Brachial 2004/03 2004/03 Brainshaker, Brixton Combat Skill (GER) Sven Wittekind & Robert Natus- Bastards on the Move CSK02 incl Carl Max and Tomash Gee Remix Composure (GER) Pneumatik – Amazing COMP09 Pneumatik – Phat Moments COMP11 Pneumatik – G-Force2 COMP16 Pneumatik – Basic Material COMP17 Compound (UK) Robert Natus – Unstoppable COMP29 Construct Rhythm (GER) Pneumatik – Kanalsperre CR12031 Pneumatik – Fox Pafese CR12033 Brainshaker – Vormarsch CR12034 Brainshaker – System Stabil CR12037 Pneumatik – Retro Fever CR12038 DéJ&#224;-Vu Records (CH) Robert Natus – Schranz Desaster DV003 Robert Natus – Reaktionsvermögen 2 DV005 Robert Natus – Life in India DV03SP incl. Remixes by, Andreas Kremer, Tadox, Sven Wittekind Energy Industries (UK) Robert Natus – Brettspiel EP EI12020–6 Fine Audio Rec. (GER) Robert Natus – Pain FA042 Form Recordings (UK) Pneumatik – Zukunft ist jetzt FORM12017 Pneumatik – G-Force FORM10–004 10 inch Pneumatik – Bronze EP FORM12019 only 100 whites are released, a really rar record Pneumatik – We want all FORM12019 form recordings is back !!! Friendly Fire (GER) Robert Natus & Arkus P. – Call by Referenz FF002 Remixes by Frank Kvitta & Pet Duo

SET KE STÁHNUTÍ : Robert Natus live @ hard heroes 3,Italy 19.2.05

###OVERDOSED PUSSIES / BIO###

Dj Herak (SK)

Vlastním jménem Tomáš Herák se hraní věnuje od roku 2003. Zpočátku spolupracoval s jeho dobrým kamarádem Zelom, který mu vysvětlil co a jak a hned se pustil do produkovaní vlastních tracků. Zanedlouho se od komponování odmlčel a začal sa naplno věnovat tomu co ho velmi fascinovalo – djingu. Začínal v legendárním undegroundovém clubu xXx na Slovensku, kde si ho pod svoje křídla vzal Dandy aka dj Trix a stal sa rezidentom tohoto klubu. Ze začátku mu nebylo celkem jasné, v jakém hudebním směru se chce rozvíjet a zdokonalovat, ale po poslechu setu od Tokyho to věděl už celkem přesně. Jeho sety jsou přeplněné tracky z labelů jako: ** skull tunes kne`deep o+j,arms commpressed artillery combat skill fresh grind bitshift a dalších… .<>**

což už naznačuje, že se nedrží a ani nesnaží držet set v jedné línii a za neustáleho střídání zvuků ale i beatů dokáže vytvořit pestrou směs hard techna až schranzu. Jeho kariéra začala velmi rychle, když se už po 2 měsících za gramofóny představil na after-party v dnes už neexistujícím “Arzenal clubu” kde hrál po boku maďarského Dje Budaia a Dje Juliana. V současné době má tento talentovaný dj a producent za sebou hraní s dj’s jako například: ** Henrik B(SWE) Thomas Krome(SWE) Inigo Kennedy(UK) Mario Ranieri(AT) Jay Denham(USA) Christian Wunsch(ESP) Tim Taylor(UK) Marcelo K2 aka THE PUSHER!(BRA) Pedro Delgardo(UK) Gabriel Pallomo(USA) Swiv(UK) Takaaki Itoh(Jap) Sean Porn(USA) Dano(USA) Comfy Rob(UK) Claudius Kantner(GER) Oliver Neufang(GER) Andy Slate(GER) Dawid Bowles(FRA) Toni Llamas(ESP) Pat Heart(FRA) Aton(SWE) Carla Roca(PL) Budai(HU) Sterbinszky(HU) Sin Pro(PL) Chriss(HU) Roland Kadela Ika Sali Toky Dalo Boss Kaisersoze Dave Fish Lucca Ladida Miss Renny Michael Burian Vectif Agent Pavel Krejdl Orbith Jerry Mayla Monoide Dave D Schimek Akin Glaucoma Luho Cosmo Ruas Cara Pietro Rusty Fox Trix A mnoho a mnoho dalších…<>** V součastnosti se věnuje vlastní hard techno produkci, kde už si našel svůj styl i zvuk, který hraje pomocí technologie final scratch a právem ho můžeme označit za guru hard techna na Východním slovensku. Pilně pracuje na spuštění svojí promo web stránky a i svého i-net labelu, kde chce dávat šanci vydat tracky začínajícím producentům a taktéž v blízké budoucnosti by v spolupráci se známými jmény světové hard techno scény rád založil první hard techno label na Slovensku. V České republice spadá pod stále se rozrůstající booking V3D. ** Kluby a party: Radical(KE) xXx(KE) Supalova(KE) Stara Sladovna(supagate 3,5/KE) Arzenal(Haniska pri KE) Cube Club(KE) T-club(KE) Tunel(PO) Vegas Club(HR) Ecler spring(Zempl.Si­rava) Trezor(PP) Club 52(SNV) Legenda(SNV) Moliere(HE) Domasa(pri VT) X-Club(RK) Twister(Moldava n. Bodvou) Terminal(BA) Bee Free 04(BA) Free summer 03,04(KE) Sun Love 04,05(Izra) Paradogs(Praha/CZ)…<>** Dj Aton (SWE)

Občanským jménem Lukáš Puverle se narodil v praze (r.n. 1980), od malička vyrůstal ve švédském městě Malmö. Švédským občanem se stává v roce 1993. Již v ranném mladí byl zaujatý elektronickou hudbou. Mezi jeho hlavní hobby patřilo nakupování desek a cd ze všech oblastí tohoto hudebního žánru. Díky této orientaci se vždy staral o hudební produkci na privátních párty svých přátel.

V 15 letech pronikl poprvé mezi skutečné dje a to na veřejných parties pořádaných v dánské kodani skupinou jeho přátel. Jeho hudební záběr se rozšířil i o styly jako r´n´b, soul a hip-hop. V roce 2000 se přestěhoval zpět do České republiky a získal rezidentní r´n´b´ večírky v klubu Karlovy lazně a klubu Duplex. V té době se však stále více začíná věnovat svému oblíbenému technu a po boku svých švédských kamaradů (Adam Beyer, Cari Lekebusch, Joel Mull), v klubu Karlovy lázně získává svou party ULTRA v klubu paradogs, a dále vystupuje na party Revolution v Olomouci. Mimo jiné se v line upu objevil po boku djs: ** Ben Sims Christian Smith Derrick May Thomas Krome Dave Angel Space djz Gaetano Parisio Percy-x Billy Nasty Toky Ladida Trava Pietro a dalších.<>** mezi jeho oblíbené labely paří: ** Music man Bound Drumcode Clr Lupp Skull tunes Crowbar Compressed Bitshift a další.<>** Tito vznikající dj`s tvoří duo, Overdosed Pussies. Už podle názvu lze pochopit, že jejich společné sety nebudou nudné. V mixu se perfektně doplňují a velmi zkušeně baví publikum. ###DJ HERAK / ROZHOVOR###

Čau Herák, tak předem rozhovoru, zajímalo by mě jak se cítíš? Cau. No citim sa tak ze ok. Hral som u nas v Kosiciach na jednej akcii v Starej Sladovni spolu se Svennem Wittekindem a Atonom ;)

Úvodem by bylo dobré uvést, jak dlouho hraješ a co Tě k hraní schranzu přivedlo? No hraniu tak aktivne sa venujem uz skoro cca 3 roky. Viedlo ma k nemu hlavne cd od tokyho, ktore som si vypocul a na tu dobu sa mi to zdalo extra tvrde aj kde sa nejednalo prave o schranz. Zacinal som ako kazdy iny, kupoval stare vynily od djs v kosicach a neskor som potom kupoval nove a objednaval. K schranzu som sa nedostal nijako postupom casu ako to pisu niektory djs aj u vas, ale od zaciatku som si proste kupoval veci ktore sa mi pacili. Nikdy moje sety aj ked som nehral este hard texno neboli jednotvarne a mohli ste v nix pocut minimalizmus, energiu, break a ku koncu setov som si nikdy nemohol odpustit schranz az hard core :)

Tak a teď na věc, co si myslíš o vytvoření hardové agentury V3D v Čr? Myslim si ze je to uplne skvely napad zastresovat vacsinu hard techno djs v Cr, ale co je hlavni ziadny odpad tam nenajdes :) Paci sa mi to v tom zmysle ze vsetci sa tam dobre poznaju a su spolu proste ako rodina:) pateticke?moz­no…serem nato ale tak to je…

A co Slovensko? Víme, že jsi na Slovensku hrál se spoustou světových dobrých djs? Jak ty plánuješ budoucnost na Slovensku? Slovensko je na tom az na par miest dost biedne. Nebudeme si klamat ale vobec vsetko tu postihol nejaky utlm. Uz asi vsetci boli prezraty hudbou a lá Toky a jeho synovia. Respektujem ich pretoze aj oni si vytvorili svoj vlastny sound a meno ale vsetkeho vela skodi. Furt som sa snazil prineist do Kosic kde som najcastejsie hraval nieco nove a v poslednom case to bol hlavne schranz. Stoja za mnou akcie kde som volal napriklad Ranieriho, Arkusa P, Svena Wittekinda(5.5­.2006) a dalsi este len pridu. Je mi vsak jasne ze bez ludi chodiacich na parties by to nebolo mozne preto som rad ze sa tomuto hlavne na slovensku a v kosiciach vobec novemu stylu otvorili a chodia nan.

Jeké úspěchy máš za sebou? Ako som spominal z hladiska „promoterskeho“ by som povedal asi spoluzorganizovanie velmi uspesnej party backtoUNDERGROUND s Mariom Ranierim kde sa na nom zabavalo asi 1000 ludi v Starej Sladovni. Z hladiska hrania mam este tie vacsie uspechy dufam pred sebou. Zahral som si uz v Cechach v Prahe s Thomasom Kromem, hrania uz v byvalom klube Arzenal, hrania na akciach ako Supa Gate a pod. v starej sladovni (moje najoblubenejsie miesto) a samozrejme hranie pre asi 5000 ludi na open air festivale Free summer. Moje „uspechy“ sa spajaju s vacsimi aj mensimi akciami a tvoria jeden celok.

Co tvoje produkce? Máš nějaké nové tracky? Vacsinu casu momentalne travim nad svojimi rozrobenymi trackmi a dokoncujem ich. Da sa povedat ze momentalne z tych novych veci ktore este ludia nepoculi mam hotovych asi 5–6 a planujem do laseru dokoncit dalsie aspon 3–4 co sa mi dufam podari aby som sa predstavil u vas premierovo s mojim „novym“ soundom :) Samozrejme velmi mi pomoze Final Scratch :)

Dalo by se říci, že každý máme nějaký vzor, v čemkoliv, ale kdo je Tvůj vzor na světové scéně?Respektivě, s kým si rád pokaždé zahraješ? Tazko povedat. Vzor? Tak na ten sa ma nepytaj pretoze ten nemam. Stale strasne rad si zahrajem s „nasim“ kosicanom Rolom Kadelom. Nechapem to ale pri nom som nidky nemal pocit ked hral aby sa mi to nepacilo uz z akehokolvek dovodu. Ked idem niekam hrat nie som jako niekto kto před hranim potrebuje nejaky svoj klud atd. Bavim sa s ostatnymi djs na akcii, zoznamujem sa, dame si nejake drinky, proste pohoda a potom sa sledujeme a na svoje sety sa zabavame. To sa mi paci.

Máš nějaké plány do budoucna? Vyšší cíle, kterých by jsi tady v SK chtěl dosáhnout? Hm…urcite by som chcel, ked uz som s tym zacal, vniest do party listov ci uz v kosiciach alebo niekde inde kde by mi dali moznost nieco robit, pravidelne hard techno noci a volat na nich uznavanych svetovych djs co sa mi uz ciastocne dari ale vždy a myslim si ze to pozname vsetci sme obmedzovany urcitymi vecami jako financie, priestor a v neposlednom rade strach o to co ked sa akcia nevydari, co ked bude malo ludi, proste furt co ked. A tento pocit proste nemam rad. Chcem vytvorit pre ludi tradiciu a chut po takychto typoch akcii..

Doslechl jsem se, že plánuješ založení labelu, jak si postoupil s tímto projektem? Ano je to pravda. S timto projektom da sa povedat postupujem kazdym dnom po kusku do predu tym ze si vlastne vytvaram svoje tracky a v buducnosti by som ich aj chcel vydat. Neplanujem ich zasielat inym vydavatelstvam ale pokusit sa aj na poli strednej europy vybudovat konkurencie schopny label, ktory by sa postupne mohol aj predavat. Nemyslim to však z hladiska financii ale skor z hladiska nepodlahnut takemu svojmu chceniu v sebe vydavat tracky na svetoznamych labeloch a skor by som bol spokojny ak by sa darilo mojmu vlastnemu labelu a viem ze je moj. Ci na slovensku alebo v cechach poznam dost dobrych producentov na to aby mohyli vydavat na velmi vysokej urovni tak nevidim dovod preco to neuskutocnit. Pripravte sa zaciatkom roku 2007 vas zasiahne nova vlna :D:D:D

Zkus v 5ti větách charakterizovat svůj styl. Uz som tam vyssie pisal ze je dost pestry ale ok:) Je to proste hard herak techno ;))))))))))

Na závěr tohoto mini rozhoboru, co by jsi chtěl vzkázat lidem ať už tady v Čechách, nebo na Slovensku? Urcite sa este uvidime ;)

Měj se a těšíme se na Tvůj výkon. Ja sa tesim viac na vas. ###DJ HOME / BIO###

Pro někoho blázen, pro někoho génius. V případě tohoto Dje se clubbeři opravdu dělí na dvě skupiny. Na ty, co jeho „nářez“ neunášejí a předem odmítají a ty, co tento velmi tvrdý druh techna milují a na Homa nedají dopustit.

Málokdo ovšem také ví, že Home umí třeba i trance, elektro či lehčí groovy techno až techhouse, i když opravdu jen příležitostně. Ale postupně.

Psal se rok 1999, když si Home domů přinesl první pár gramofonů. Za několik měsíců už pořádal ve své rodné Sušici (60 km od Plzně) pravidelné parties Technoaction a později i VinylBeats, kde si zahrál s kompletní českou djskou špičkou. Netrvalo dlouho a Home se začal ukazovat i v Plzni, především v klubu DVD, kde jsme ho mohli často vídat ve společnosti: Molczik, E-man. Následovala nabídka Futurebeat bookingu a Home si postupně zahrál snad ve všech plzeňských a většině západočeských klubů. Stal se residentem akcí Future2Beat, Discotheca a dnes se s ním často setkáváme na oblíbené plzeňské party Pig-Fest či na některých akcích Technanalitic production. Po zrušení FB bookingu se ovšem trio Molczik-Home-Eman nerozpadá, ba naopak posiluje a zakládá EAE DJ team (Extended Audio Entertainment). Na podzim 2005 se představil na Apokalypse. V dnešní době je DJ Home zastupován v Plzni velmi úspěšnou agenturou Techanalitic Production.

Home se nikdy netajil svojí zálibou v tvrdém technu. Přes experimenty birminghamskou produkcí se dostal v dnešní době až hard and schranz technu od producentů jako Rush, Wittekind, Amok, Seema, O.B.I., … Šestiletý, každodenní, několikahodinový trénink se na Homovi podepsal natolik, že během jeho setů je jen málo okamžiků, kdy nehrají 2 desky současně nebo kdy se prostě něco „neděje“. Vše proloženo scratchingem, backspinnigem, beat shufflingem a především neuvěřitelnou prací s „publikem“, díky které se stal DJ Home naprostou hvězdou západočeských techno parties. Zaměříme-li se na amatérské DJs, tak pouze v jeho případě jsme byli svědky davu fanynek na party žádající jeho podpis, zamilované emaily a smsky apod.

Ovšem jak již bylo zmíněno, Home dokáže pobavit i klidnější hudbou groovy techna, přes elektro až po techhouse, výjimkou nejsou ani jeho společné sety s dnes většinou už techtrancovým DJem Molczikem. Nicméně kdykoliv uvidíte Homeův namaskovaný obličej, držte si klobouky, protože Vás čeká ta nejenergičtější techno jízda, která mezi drtivou většinou českých DJů nemá obdoby ani konkurenci. A to bez pardónu.

###Fotky Dj`s###

goLPe

Fonique

CZScream Fonique vs. Czscream  

Plüschen

Nix Fungate

DJ Split aka Mephisto

Autor:
Fonique

Komentáře

Amocek Út 27.červen 2006 17:28
to schranz.cz : Caute - no na Natty Landu sem bohuzel nebyl :( ale Jupi Land v Envelope byl naprosto uzasnej - neplanujete nakou dalsi akcicku v Envelope v rytmu schranzu ?
Kanec Út 27.červen 2006 20:20
planuje se (velmi narychlo) neco trosku vetsiho pred envelopou - ale nikomu ani muk :)
Pluschen Út 27.červen 2006 17:43
planuje se dalsi velka akce Land...a podle vseho by snad mela smerovat i do olomouce;)
Ivka Čt 6.červenec 2006 17:31
A kdyz uz bude nejaka Land party??? Nemuzu se dockat! Hlavne, at je v Olomouci a neni ten vikend, jak bude SOL!!!
dj nekvak Čt 22.červen 2006 23:56
Sakra nechapu proc mi nejde stahnout ten zaznam HOMA z Natty :(
AbyssLike Út 25.červenec 2006 11:50
To by ses mel snazit, protoze ten set je THE BEST!!!
Kanec Pá 23.červen 2006 12:01
tak to jako taky nechapu - ted jsem zkousel a v pohode :)
M.A.s.a.k.R.A Pá 23.červen 2006 17:00
Davali jste nekam i sety z Jupi.Landu? Mozna jsem to jenom nezaregistroval. Dik
Kanec Pá 23.červen 2006 19:02
za sety z jupilandu se jeste jednou moc omlouvam - podarilo se mi koupit poskozenej disk (je to tak jeden z tisice) kdybych to z toho chtel dostat, tak je to asi na 15hod prace a stejne by ten vysledek stal celkem zaprd :(
M.A.s.a.k.R.A Pá 23.červen 2006 22:21
V pohode. Asi jsem to fakt nezaregistroval. Dik za snahu
Knedlar Ne 25.červen 2006 01:22
Me taky nesly ty sety stahnout v Mozzile Firefox....aale normalne v Exploreru jo...tak to je hlavni=)
DJ.LuSsZy Ne 25.červen 2006 02:08
Kdyby vsichni pouzivali Operu..tak by ste ted nemlely.. x))
Kanec Ne 25.červen 2006 11:26
no ty mi mluvis uplne z duse !! opera rulez :D btw jestli to v necem stahnout jde a v necem ne, tak je to jen a jen chyba strane prijemce :) ...no ale tak se ted koukam - i fox to stahuje, jen se to rovnou snazi otevrit (takze vypada, ze nestahuje,ale opak je pravdou;)
DJ.LuSsZy Po 26.červen 2006 00:57
jojo ..zkousela sem :)) na internetu exploreru se to musi bud prvni otevrit bo ulozit.. podobny jak na foxiku :)) z opery si pekne stahnu minutku ... a nez se mi to dotahne tak si to pekne zpustim a neresim :D =))
Dejv Pá 16.červen 2006 16:12
cusec schranzmaniaci....na clubber jsou ty slibeny fotecky od dejva :-)
Kanec Út 13.červen 2006 22:53
ty jo, ja se taky obcas pekne pobleju na akci ... ale az do ted sem si myslel, ze to je kombinaci slivovice+vodka+pivo ... a von mi tam porad nekdo cpe nejaky sracky ;)
fly-fleda Út 13.červen 2006 23:44
ja se taky poblil v nonstopu rano, kde sme aftrovali.,..ale to asi nebylo nicim "zavadnym" v piti:))
Kanec Út 13.červen 2006 23:59
kurva a me tam nahoru nikdo nic nedonesl :( btw se prej poblila skoro cela crew :) - akce jak ma byt! :D
Mishka:-) St 14.červen 2006 10:58
jako mozna na tom neco bude... Mne snad nikdy po akci blbe nebylo ... a tedka mi nebylo blbe na akci,ale po akci jsem blila az do odpoledne:(
ondra.ace Út 13.červen 2006 22:57
kanec:vis co ale tohle neni prdel no :))
Kanec Út 13.červen 2006 23:12
tim si prave nejsem jistej, ze to neni prdel
ondra.ace Út 13.červen 2006 23:27
ja uz verim vsemu..sam sem se tam potkal s debilkama kteri potrebovali dostat,takze proc ne ,)))
Pluschen Út 13.červen 2006 23:10
ja myslim ze si to nekdo dela prdel tady...ze to neni pravda...
ondra.ace Út 13.červen 2006 20:43
to je drsny teda!!co to chodi za lidi??bylo tam par blaznu,ale tohle je moc!
Anonymous Út 13.červen 2006 20:28
tyjo kt. cupka mi dala co do piti problila sem pulku axe omg ...tohle muze udelat jen ubozak
dr.hegel Út 13.červen 2006 20:27
neznamy pachatel daval mladistvym do piti psychotropni latky...nekolik uchazecu teto party si stezovali na nevolnost a zvraceni!!davejte si pozor!!!
bublina Út 13.červen 2006 20:29
to jako fakt??? a me nedali kurvy jedny:-D
Pluschen Út 13.červen 2006 20:44
hegel - bublina - anonym: rad si povidas sam/a se sebou?
goldie18 Út 13.červen 2006 20:12
zdareq lidicky, natty.land se mi moc libil, hudba byla fakt vyborna, moc sem si to uzila, jen me docela nasralo, ze mi nekdo ukradl skoro dva litry primo z penezenky=(( nastesti sem to zjistila az rano...
Pluschen St 14.červen 2006 00:19
to je husty... jen jestli jsi je neztratila...nebo neprokalila:)
goldie18 St 14.červen 2006 18:23
no prave ze ani jedno z toho... jen sem rano na vlakaci zjistila, ze nemam penezenku, tak sem pro ni valila zpatky do fledy a pak v ni nic nebylo=(( ale teda moc si toho nepamatuju:o))
Kanec St 14.červen 2006 19:11
jejda, no to je blby, ale svine jsou vsude no :-
kachna Po 12.červen 2006 20:34
btw:pravopis alespon v komentarich by neuskodil, nektere hrubky jsou pokoukanicko...)
dj nekvak Po 12.červen 2006 18:16
To Fonique : Hele,nevim proc se nam do toho seres,kdyz si to vyrizujem mi !!!Jako zitra to jdeme osobne za tim provoznim vyresit ,takze omluva z Perpeta bude !! ja ti nic sepisovat nebudu!!!! a ty mi nebudes narizovat jen tak podle tve vykurvene nalady co budu delat !!! .... x
Fonique Po 12.červen 2006 18:31
Tak si dej bacha aby si na moji vykurvenou naladu nedojel ty tlamo!
Martin H CTRL agency Po 12.červen 2006 19:03
zdarec pane ...uz toho zacinam mit dost ,jestli chces tak me zavolej a neres tu nekvaka uz sem to tu psal 1 a pisu to naposled DJ NEKVAK zarizoval Djs a ja sem ten ktery resil petuum tak nevim o co ti jde? nekvak vse splnil a ja se tu dal NEHODLAM omlouvat za neco co sem nezpusobyl navic myslim ze sme se s nekvakem uz naomlovali dost a pritom sme vubec nemusely!!!! jediny kdo se tu ma omluvit je Provozni peta! toje clovek co to posral tak si nekvaka prestan brat do huby a chovej se slusne a res veci v klidu jako normalni dospely clovek!Dik Martin Hloch CTRL agency -- kontakt na me najdes na ctrl.wz.cz :)
dj nekvak Po 12.červen 2006 18:41
co si o sobe myslis ?! ze mi budes vyhrozovat a nadavat ?!hele,ja ti nic neudelal a na problemu,ktery nastal ze strany klubu Perpetuum pracuju,tak toho laskave nech a starej se vo svi!!!!
HOUKEE Po 12.červen 2006 18:44
Ty voe, roztrhejte si obcanky a nechte toho. holt se to stane a priste si to pojistime. chybama se clovek uci:-)
dj nekvak Po 12.červen 2006 18:51
ja na tom pracuju,aby se to vyresilo a Fonique me tu napada slovne a dela jak kdyby ten after byl jeho !!!Zitra jdeme osobne resit do zminovaneho klubu Perpetuum a z toho vznikne vysledek!Tak nestojim o to aby mi zrovna on narizoval co mam delat!!
Fonique Út 13.červen 2006 20:17
No je 13.6. a kde je ten vysledek?
dj nekvak Út 13.červen 2006 22:53
:-D
Lancra St 14.červen 2006 00:10
ouka, sorrac ;-)
Fonique St 14.červen 2006 23:39
Sry, to sem byl ja, akorat od mlady....
Alinka Po 12.červen 2006 16:45
Sice nebyl ten furt zminovanej After, ale to vubec nevadi. Byla to fakt hruba akce, v pohode, jen tak dal!!! Mazec! Hlavne udelejte dalsi party v Brne! Mejte se!
Mishka:-) Po 12.červen 2006 14:12
Tak decka..a mame to za sebou..:) Mame za sebou tu super akci,kterou kluci navazali na uspesny prvni dil Jupland...co bychom si bez vas my Milovnici schranzu pocali?:) Dobry prostory, kvalitni naslapla hudba a jeste lepsi lidicky;) co vic si prat?Snad aby priste prislo vic lidi a zaplatily se aspon naklady:(myslim ze takova akce jako tahla si to urcite zaslouzi;)) Diky moc vsem..Byli jste skvely!!! vzpominky jeste dlouho zustanou:-*
Anonymous Út 13.červen 2006 20:33
hmm to mozna ale ze bylo slusnym lidem s neslusnych veci blbe je zajimavy ...priste si odpuste neco davat do piti ci nekam jinam nebo jak ste to udelaly tohle neni prdel
Mishka:-) St 14.červen 2006 11:10
cozeee??? No jasne,my schranzeri a cela schranz.cz crew mame urcite zapotrebi davat neco lidem do piti!! To jsi na spatny adrese anonyme..ja mezi myma znamyma nemam jedinou "smazku".. ba naopak:)) takze klidek!!!!!!!!!!!
kachna St 14.červen 2006 11:48
aha aha,hmmmm,jo taaakhle....dobrej claanek)))ne,ja jen sem od mistra kance dostala tuhle uuuzasnou kachniicku,tak jsem ji chtela jen hned vyzkouset:)
Kanec St 14.červen 2006 11:53
no neni uuuuzasna? ;)
Mishka:-) St 14.červen 2006 12:32
je bajecna:-)))
Pluschen St 14.červen 2006 12:18
kachna z windows?:)
kachna St 14.červen 2006 13:18
tyvoee,takhle ji nerikej!!musis dycky vsechno zkazit!!:D
chuckin Po 12.červen 2006 11:46
Joo a mozna priste by neskodilo vylepit nejake plakaty po morave... Tolik lidi o teto akci nevedelo!!! A rozhodne navstevnost by byla dvakrat vetsi ;)
kachna St 14.červen 2006 10:43
ty kraavo,chuckine,co to ma znamenat ta hromadka? to much man,to much...
chuckin Ne 18.červen 2006 14:26
to je hromadka modre skalice, akorat je trocha vybelena:D no kuaaa schranzers lets go!!! apo, loveparade, kashmir;)
Ivka Út 20.červen 2006 12:52
Takze je to bila skalice (Heptahydrat siranu zinecnateho). A jeste existuje zelena skalice (Heptahydrat siranu zeleznateho). Modra skalice je pentahydrat siranu mednateho. Takze tak:)
chuckin Út 20.červen 2006 19:09
hehe... no to je hustyy... to jsem se ucil na zakladce nebo nekde taam:D kazdopadne je to skalice;) DUDELAND!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivka Út 20.červen 2006 20:26
Tak na zakladce se takovy vzorecky neuci, to spis az na stredni. Ale ja tam tu Tvou hromadku nevidim. Jakto? Kam se podela?:)
kachna Út 20.červen 2006 17:05
no pozoor,intolerante,mame tady nejakou zpriznenou chemicku;)))
Pluschen Út 20.červen 2006 13:04
Ne to ne, to neni cukr...
Ivka St 14.červen 2006 13:56
Jed na krysy???:)))
kachna St 14.červen 2006 19:21
zabijacky to vypada no...:)))
Kanec St 14.červen 2006 19:51
to je ale praci prasek, jako aby ukazal, ze neni prase ;)
chuckin Po 12.červen 2006 11:43
Nooo zdaareek:) Tak chci rict, ze akce to byla hudebne velice podarena!!! Vlastne nejtvrdsi, na ktere jsem kdy byl! Kdyz to takhle bude vypadat priste, tak se vubec zlobit nebudu. Nejvice se mi libili tito DJs - Robert Natus - zahral opravdu massacre setik a nevojebal to jak Ranieri na Jupi.Landu; Home - jeho zivotni vystoupeni (prekvapil me) - fakt dobre; Herak vs. Aton - no to byl slapot; GolPe - jen tak dal, slo ti to vynikajicne! Ostatnim samozrejme taky dik! Skoda afteru, ten mi chybel, ale muzou za to zasr***ani Perpetaci, takze priste radsi Ramirez;) LET S SCHRANZ:D
kachna Po 12.červen 2006 13:18
to chuckin : absolutni souhlas s ohodnocenim:)
chuckin Po 12.červen 2006 17:07
THANX!!! :-*
Anonymous Út 13.červen 2006 20:32
kurvy devky kamosku odvezli do nemocnice nefetuje a bylo co ste ji to tam dali fetny zajebabane
chuckin St 14.červen 2006 07:46
kazdej si stezuje... tak to neberte, kdyz je vam potom blbe! a pochybuju, ze by ji to tam nekdo daval zadarmo do piti:D maslaa
goldie18 Čt 15.červen 2006 20:52
me bylo taky dost blbe, ale byla to moje blbost, ptze sem to vsechno hrozne michala.. taky si myslim, ze to fakt nehrozi, aby nekdo daval nekomu neco zadarmo do piti.. jo a btw, hustej obrazek=))
chuckin Ne 18.červen 2006 14:20
no goldie pusenko bylo ti moc spatne... mi te zachranili :-* priste mene alkoholu ;) mucky zlatiii
kachna Po 12.červen 2006 09:55
Nirthy pyka rekla bych:)jj,nejprve si o tom neco zjistim a pak posuzuji ze?)myslim ze museli byt nadmiru spokojeni vsichni prichozi, kteri prisli za poslechem a tancem, takze jen tak dal hosi!!Tesime se na dalsi vydani, podari-li se...nechapu proc nedorazilo vic lidi.Setri na Apo?jen aby nedopadla jako Sunstorm, hodne znamych jmen, bohuzel uz mene zabavy(snad spatna konstalace ten den?:)...kazdopadne jak Jupik tak Natty vytecny dojem!
KAIX(rave.cz) Po 12.červen 2006 09:11
Zdravim srancery! Tuhle hudbu sice nemusim, ale bavil jsem se dobre, zvlast schranz.cz crew je dobra parta coz jsem necekal, myslim ze na podzim, pokud bude pokracovani zase zajdu...
fly - fleda Po 12.červen 2006 09:09
bylo to super, bavil jsem se vyborne a myslim, ze muzete byt radi, ze se nekdo takovou akci odvazil udelat - priste ma sanci ten komu se to nelibilo, jsem zvedav...thx!
Nirthy Ne 11.červen 2006 17:32
Uz sem to psal do diskuze na foru... Takze zkracene. Schranz.cz nam predvedli jak se nema delat akce... zmatky s VIP vstupy pro Djs z afteru. A neuskutecneni samotneho afteru... Sem zjedav na vyjadreni promoteru jak samotne akce tak afteru.
Kanec Po 12.červen 2006 08:50
tak kdyz nam schranz.cz ukazali jak to NEdelat, tak nam prosim ukaz jak to delat ... myslim, ze z pohledu navstevnika ta akce nemela moc chyb - az na ten nepovedenej zacatek, kdy doslo k posunuti zacatku o cca 20minut a neuskutecneni afteru (coz byl podraz jak svin ze strany perpeta) ale co nekdo takovej,jako jses ty se vzdycky najde, takze na co to resit porad dokola :)
Trebble Ne 11.červen 2006 21:24
Jakozto clen schranz.cz crew, mohu predbezne rici nez bude nejaka tiskovka ci officialni vyjadreni, ze bohuzel nekonany after po Natty.Landu v klubu Perpetum nemel byt a nebyl konan pod zastitou schranz.cz, tudiz to nebyla nase chyba. After byl plne v kompetenci DJ Nekvaka, ktery tyto prostory a celej after zarizoval. Do priste budou vsechny chyby a mouchy z Landu vychytany a verim, ze to bude stat za to! Verim, ze se uvidime na dalsim Landu, kde Vam privezeme nejednu Star! :o)
Anonymous Ne 11.červen 2006 22:31
me nezbyva nic jineho nez se pridat k omluve dj nekvaka k (vydarenemu afteru po natty...) takze, DJ nekvak za nic nemuze mel na starost book djs co tam meli hrat... ja mel domluvit prostor coz sem udelal(3tydny pred akci primo s provoznim Perpeta) a navic jeste v pa sem znovu volal provoznimu i produkcnimu peta jestli vse plati a bylo to vse domluvene a potvrzene... takze dnes rano to pro me byl sok kdyz sem zjistil ze je perpetuum zavrene.... pokouseli sme se opakovane dovolat provoznimu majitelovi i produkcnimu ale marne takze vic sme opravdu udelat nemohli .... odpoledne mi volal provozni uznal ze to byla jeho chyba proto sem mu dal prostor do zitra se k cele veci vyjadrit ... a jestli to neudela udelam to ja a vysvetlim vse tak jak mi to vysvetlil on! Martin Hloch CTRL agency----ctrl.wz.cz/
Nirthy Ne 11.červen 2006 21:32
Uz sem to rozebiral s Nekvakem po icq... Bohuzel i takovy veci se stavaj... No co uz.
dj nekvak Ne 11.červen 2006 18:11
Zmatek byl s akreditaci Mouse7 ,ale byl vyresen a nestoji dal to resit .. Co se tyce Afterparty,Schranz.cz nic nezpusobila,ani mi kteri jsme ji domlouvali ... problem vznikl ze strany klubu Perpetuum!Tiskovku k neuskutecneni afteru dodam!
Fonique Po 12.červen 2006 02:05
Zmatek mas akorat ty v hlave a ne my v AKREDITACICH.
Knedlar Ne 11.červen 2006 22:04
porad byste nadavali...hlavne ze to byla supr kalbickaaaaa;) jen tak dal...na after serte..to vam nestacil ten mltec celou noc??? tak mate prijit hned v 8 vecer a byt tam co nejdyl:) viva la schranz.cz
dj nekvak Ne 11.červen 2006 17:10
Natty se mi libyla,v pohode ..... Jen me teda dostaly z toho Perpeta a ti 2 (no comment) ... sakra skoda aftru :( priste DUDEL.LAND :-D
Knedlar Ne 11.červen 2006 16:26
Tak kdy je zase naplanovany pokracovani???? nakej malej festacek treba v lete?? :)) SUMMER LAND:)) ?????????????????????????
kachna Ne 11.červen 2006 15:36
nejvetsiii!!super videjka)
Knedlar Ne 11.červen 2006 14:28
Jo lidicky tak to byla poradna mlaticka;) hruba akca!!!!
Virus.. So 10.červen 2006 11:32
nevite jestli nekde na morave,nejlip nekde v Brne nebyvaj nejaky Tekkno akce?Tekno,hardtekk,hardkore,jungle?
techboy So 10.červen 2006 12:28
hard core!,splitter je mazec...!
Virus.. So 10.červen 2006 11:30
FledaTekk:-))))
Virus.. So 10.červen 2006 11:30
nazdar lidicky doufam ze to bude bezva kalba....poradnej masakr,uz se tesim jak neco!tak se tam uvidime mej te se!!!?:-)))I love schranz
Lamac Beatu Pá 9.červen 2006 19:26
Nabitej line-up. Az na tu pomalovanou, namyslenou Manicku. Home go home!!!
Fonique Po 12.červen 2006 14:58
Chod do pice, a nejeb do Dj s, priste si tam stoupni ty a zahraj neco lepsiho, kokote.
Lamac Beatu Po 12.červen 2006 22:15
Rekl sem snad ze hraje spatne? Spravna odpoved zni: NE! Tak co se do me seres? Vubec nevis co je Homo zac. Ver mi, ze az ho poznas, tak se mnou budes souhlasit. Tot vse a uz se k tomu nikdy nebudu vracet!
dj nekvak Pá 9.červen 2006 14:28
no jo no no jo no :-D uz zitra :-D chicht :)
smazunka Pá 9.červen 2006 14:24
heh to zase bude jednou kalba se vsema znamyma:)
weekend /Smazhatko Čt 8.červen 2006 20:54
Bohuzeel u me prevlada nase axe TECHNOISE,takze se uvidiime asi az na Apokalbe.....jinak snad vas Natus a Home rozsekajiiiiiiiiiii......cus
dj nekvak Čt 8.červen 2006 23:21
:-D to jsi pis ze jo :-D
Pluschen Po 5.červen 2006 13:20
uz se tam tesim jako malej robert...
Golpe Po 5.červen 2006 13:26
roberTEKK
DestroyER Po 5.červen 2006 14:00
GolpeFreeTEKK soundsystem ?
Anonymous Po 5.červen 2006 09:38
a house stage nebude? :(
DestroyER Ne 4.červen 2006 14:51
Pohrebni sluzba at je v permanenci!!!, uz se chystam ;)))
masser So 3.červen 2006 19:25
Zdravim schranz a tesim se, co nam predvedou cechy v brne za muzicku....prijdu
dj nekvak Po 5.červen 2006 11:49
cau,jasne pojd se pobavit snama :x)
Golpe Ne 4.červen 2006 11:23
taky se tesime:)))
Trebble Ne 4.červen 2006 17:41
Pridavam se! Viva schranzzz
Romisek So 3.červen 2006 15:33
Supr :-)
houkee Čt 1.červen 2006 10:41
cuss technaci. :-D shanim jednoho cloveka, kterej by jel na nattyland autikem. cesta vyjde na 250,- a plati tam i z5. odjezd do brna bude 10.6.06 ve 23:00 z I.P.Pavlova a do prahy az po afterparty. vice info a dotazy ci objednavky na icq: 301640856. diky moc za pomoc
Acedj Út 30.květen 2006 19:41
to poradne rozjedem :-))
Fany Út 30.květen 2006 17:42
Curis technariii. Mazec Vas ceka, tak tahnete paritttt tdtd ttt... Proc ne kdyz jo... Zatjal
dj nekvak Pá 26.květen 2006 10:14
co to pises za kraviny k tomu Aftru ??? !!! zapomel si na DestroyERa z Prahy :-D no a Mouse 7 je ze Zdaru nad Sazavou !voe voe voe !! se domluvime na uprave !!!
Fonique So 27.květen 2006 23:17
Laskave, se uklidni ty chytraku, a ty infa sem si mel vycucat z kouli vole:):):):):)?Mysli, nic si mi neposlal, tak mi napis, nejakou upravu, kua :) :)
Pluschen Čt 18.květen 2006 12:28
kurva drat do prdela prace ktery hovado to zase takhle cely zmrdalo tu upravu???? dve hodiny sem se s tim sral aby to trochu vypadalo, opravoval chyby, prekladal slovensky slova a preklepy, formatoval text a ted to je zase tak jak to bylo????? DETE DO PRDELE!!!
HOUKEE Čt 18.květen 2006 14:46
kua co se hnedka rozcilujes. to je spatny na nervy
Kanec Čt 18.květen 2006 16:00
no myslim, ze mnohem spatnejsi na nervy je, kdyz po nekom par hodin neco opravujes a ten ti to za par minut zpatky prepise na sracky...
Pluschen Pá 19.květen 2006 15:38
tak nevim jestli to mam znova predelavat, ale nechci to delat podruhy zbytecne... to fakt nedela dobrou reklamu akci takovejhle prasackej style...a uz vubec by to nemelo bejt u tak velky akce jako je natty.land....
Fonique So 20.květen 2006 01:55
Sic, nevim kdo to predelal, ale reklamu nedela dobru uz jen to co jsi napsal ;-), skus, myslet nez neco napises ;-) :-D
Herak So 20.květen 2006 19:16
co sa deje?
Pluschen So 20.květen 2006 12:28
mozna to nekdy az budu mit cas jeste jednou upravim...ale jestli to pak nekdo znova smaze, tak smazu schranz.cz:)) schranz reklamu nepotrebuje!!!
Fonique So 20.květen 2006 14:08
Amen Bratre :)
Pluschen Po 22.květen 2006 09:07
no neni to takhle hezci?:) a zkuste mi to jeste nekdo smazat:))) fonyk: a cekam na to pecko z jupilandu;)
mia Po 22.květen 2006 20:28
ale....sme sa o tom raz bawili,uz si nepamatas? :D
Pluschen Po 22.květen 2006 18:37
tak to jsi nabizela asi nekomu jinymu;) se mnou jsi totiz zadny domaci pecko tocit nechtela, no?:)
mia Po 22.květen 2006 10:45
ohohooo,na pecko?no hm...Fonique nic mu nadawaj,ked sme chceli natocit domace pecko tak nechcel!lool :D
Lancra St 17.květen 2006 17:12
uz se nemuzu dockat uz aby to bylo....
Knedlar St 17.květen 2006 09:47
Paraada uz me dorazilo trickooooooo konecne:)
Kanec St 17.květen 2006 14:19
...tak aby mi taky dosly prachy ;)
Knedlar St 17.květen 2006 20:23
Nebooooj zaplaceno;)
Kanec Čt 18.květen 2006 16:01
ono je to stejne vlastne jedno - nekde sem "zalozil" hesla k inet bankingu ;)
Golpe St 17.květen 2006 14:26
:D
dj nekvak St 17.květen 2006 12:08
ja chci takyyyyyy :)
Lancra Út 16.květen 2006 18:21
moc se tesim a co vy?
dj nekvak Út 16.květen 2006 23:53
ja uz se tesim nehorazne na tu skvelou akci :c) bo i na Afterparty v Perpetuu !! :x)
Mishka:-) Út 16.květen 2006 18:54
hrozne moooc:-)
houkee Pá 12.květen 2006 18:46
Nema nekdo info o ty afterparty?? dejte nejaky echo na icq 301640856.. diiik
dj nekvak Pá 12.květen 2006 20:52
Cau,zatim cekam na potvrzeni Klubu (Perpetuum,nebo Ramirez) ..Ale neboj,brzo dam vedet,mam te na Line Upu :x)
antraX St 10.květen 2006 21:10
skoda ze to je brno, envelopa je klasna, ale i tak se asi uvidime
David Čt 11.květen 2006 12:36
Ty sislas i pri psani?? Proc klasna?? To je ted v dudellandu moda?:?
Pluschen Čt 11.květen 2006 17:56
no to je napad na dalsi Land party...Dudel.Land! dekujeme....
Lebron So 13.květen 2006 19:54
Jen to ne nebo to dudlikari budou myslet vazne :)))
Honza Út 9.květen 2006 10:41
Ahoj v3em priznivcum schranzu.Na prvni akci sem nebyl, na druhou taky nepojedu a jestli budou nejake dalsi, tak se take nezucastnim.Radsi si budu parit zadek u televize, protoze by to stejne nemelo cenu jet takovou dalku jen kvuli takovymu vyplachu. Jinak se mejte fajn a na ty drogy ktery do sebe fsichni na techdle akcich cpete abyzste si to lip uzili se vyserte. Protoze na party se jezdi za hudbou a ne fetovat.
techboy Út 9.květen 2006 11:52
mas pravdu,ze jezdime na party fetovat,protoze pro nas je hudba droga!!
Ja Út 9.květen 2006 11:08
Buh rekl: "Staniz se." a na celem svete zavladl klid a mir bez drog.
pavel Pá 5.květen 2006 21:40
AHOJ VEEM PRIZNIVCUM SCHRANZU.SUPER STRANKY.A JAK VIDIM TAKY MOC DOBRE AKCE.JENZE MAM PROBLEM.HLEDAM POHODOVE LIDICKY S KTERYMI BYCH JEZDIL NA PODOBNE AKCE.JENZE JE NIKDE NEMOHU NAJIT.MOJI VRSTEVNICI TOHLE VUBEC NEPOSLOUCHAJI.A TAK CHCI VSECHNY POPROSIT KDO BY RAD JEZDIL NA TAKOVETO AKCE AT SE MI OZVE.BUDU RAD,KDYZ NAJDU MILE LIDI S KTERYMI SE TA OVAZAT NA SCHRANZ..DIKY VSEM.PAVEL pavel.m@centrum.cz tesim se ,ze snad se nekdo najde..
dj nekvak Pá 5.květen 2006 23:50
no,v poho,ale odkud ses ??
pavel So 6.květen 2006 21:29
AHOJ.JSEM Z NOVEHO JICINA A NEJSASTEJI JEZDAM DO OSTRAVSKEHO KLUBU FABRIC.CHODIM TAM OD JEHO ZALOZENI TEDY LETOS TO BUDE 6 LET.CHODIM I JINDE,NAPR...BOBYCENTRUM APOKALYPSA ATD....ENVELOPA OLOMOUC...MAM RAD RANIERIHO...FRANKA KVITU...SWENA WITTEKENA...ROMANY HYDE...RAOO...CHRISTIAN FISCHER...VARELU ATD...POSLEDNI DOBOU POSLOUCHAM HODNE SCHRANZ..NEJAK ME TO CHYTLO.BOHUZEL JEZDIM OPRAVDU SAM I DO BRNA.NO UVIDIME SNAD SE NEKDO NAJDE S KYM SE DA ZAKALIT...PREJI PRIMA DEN.PAVEL
dj nekvak Ne 7.květen 2006 04:08
Ja jsem pobliz Brna :x) No,pises mi tu o sobe takovi zivotopis :x) ... Z Jicina urcite jezdi party people na akce,jen potkat,seznamit se a hura s nima :))) Na Apokalypse budu,treba se potkame :x)
SMAZATKA A KERSTIN St 3.květen 2006 21:59
PROSIIIIIIIIIM MAME TAM S KAMARADEM NAROZKY A AJ KONECNE PO DLOUHY DOBE OD LOPY NEKAM VYRAZIM.... TAK TO NEPOKAZTE A UDELEJTE AFTER PROSIIIIIIM VICE..UZ JE JEDNO JAKY HL. NAKY NIKOMU SE NIKDY NECE DOMU..NEZAPOMENTE... ZE SME TAKOVY JAKO DELATE TY CINSKE POSTAVICKY S VELKYMA OCIMA:-DA SPAT SE NAM NECE MOOC TO OCENIME A ZAVDECITE SE PREMYSLEJTE I KDBY TO MELO S TAT NAKOU MENSI PENEZNI POLOZKU.. HL AT JE DLOUHO ... NAVIC VLAKY...A SPOJE CHPEJ TE NAS.. PLS.. MOC MOC PROSIME...DEKUJEME PREDEM;-)
Marmot Pá 5.květen 2006 17:26
uz se na tom pracuje tag dockej casu jako husa ptaci chripky... :)
Trebble So 6.květen 2006 18:14
Zlodejko!!!!!!!!!
Marmot St 10.květen 2006 21:58
mno proste moc dobra hlaska...
Anonymous Čt 4.květen 2006 02:00
Fonique, no neco s tim udelam, pokusim se, ale nic neslibuju, dam to nekomu na starost ;-)ok?
dj nekvak Pá 5.květen 2006 09:51
Ja chci na Afteru hrat ... Domluvime se vice !!!
DestroyER Pá 5.květen 2006 16:22
taky jsem k tomu povolnej :)
dj nekvak Pá 5.květen 2006 21:22
Delam After po NAtty.Landu :x) tak dojed zahrat :)
DestroyER So 6.květen 2006 18:25
ok:)
Mishka:-) St 3.květen 2006 18:24
Uz aby to bylo:-):-)
dalin St 3.květen 2006 12:14
proc neuverejnite rozhovor s OBIM?
Pluschen St 3.květen 2006 18:15
a meli bychom????
Fonique St 3.květen 2006 12:19
Jaky a kde?
techboy St 3.květen 2006 12:04
novy jmena by to chtelo...
David St 3.květen 2006 10:29
Jsou i jini DJs nez Natus, Wittekind, Kvitta a Ranieri?? Dokolecka dokola.....NUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIKI St 3.květen 2006 22:01
DOKOLECKA DOKOLA JE MOJE HLASKA:-D
dreamliner St 3.květen 2006 10:59
Pokud jde o me, s temito DJ s vzdycky rad stravim party, byt by to melo byt po x-ty... Navic, nevim, kdy tu naposledy hral Natus..?? A pak, vsechno je vec moznyho...
David St 3.květen 2006 10:29
Jsou i jini DJs nez Natus, Wittekind, Kvitta a Ranieri?? Dokolecka dokola.....NUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DestroyER St 10.květen 2006 20:11
Neni to nahodou proto, ze si Natuse vybrali lidi v ankete ktera tu byla ? :D
Kanec Čt 11.květen 2006 02:52
neco na tom mozna bude ;) => www.schranz.cz/jupiland-olomou… :)
Fonique St 3.květen 2006 11:12
Jsou, no, treba Seema, ViperXXL, .a dalsi..neboj, taky se dockas ;-)...a natus tu byl naposled na summer of love, cili, myslim, ze se na to lidi tesi ;-)
Golpe Čt 4.květen 2006 11:24
seema je pritelkine Roberta Natuse:)))) by mohla prit s nim, ale silne pochybuju:((
Herak Čt 4.květen 2006 11:39
Seema bude ;) ale ne na Natty.Landu :( a amas ravdu s nim urcite neprileti :) jo a jinak je k mani aj back to back set natus vs. Seema :) kto xce? :D
txx St 10.květen 2006 12:17
ja
David St 3.květen 2006 11:54
Byl tady naposled na Apokalypse:)
dj nekvak Pá 5.květen 2006 09:54
jo vim,byl sem ?:)
Fonique St 3.květen 2006 12:01
No vidis, mas pravdu, nebyl sem na ni tak mi to uniklo, ale musim uznat ze dj je to dobrej, ne ;-) Tak co se ti nelibi :)
David St 3.květen 2006 14:40
Jako DJ je to vynikajici, to nerikam ale proste vzdyt to vsichni vidite ze to je porad dokola. Pritom je tolik dalsich skvelych DJs ktere by stalo za to pozvat.
chuckin Po 8.květen 2006 00:09
hej borec, ja myslim ze pani ze schranz.cz delaji vybornou praci, tak misto abys jim to pochvalil, tak mas korat blby kecy. zdar zdar... see you later at NATTY.LAND :-D
Fonique St 3.květen 2006 15:39
Tak neco zorganizuj ty, at vime jak se to dela :)
David Čt 4.květen 2006 19:05
Tahle jsem to nemyslel a ty to vis. Nebyla to ztiznost ale spise litost. Respekt za to ze to delate ale je to fakt porad dokola. Snad se nekdy dockam Weichna:)
Fonique Pá 12.květen 2006 17:23
Oka, diky za respekt, ale problem je v nedostiznosti nektrejch djs, a nektrey si reknou prehnane podminky, za to co nabizeji...atd, doufam ze to chapes, ale ver ze sem pozveme nekoho s tvejch favoritu ;.-)
techboy Čt 4.květen 2006 19:12
jo,weichi ten to reze....
dreamliner St 3.květen 2006 15:09
To jo, ale musi sem chtit prijet a neco za to budou chtit, cili, aby je bylo mozno zaplatit...
Veronika St 3.květen 2006 14:40
tak je pozvi :)
vyslak St 3.květen 2006 09:55
jak je to blby?
Ivka Út 2.květen 2006 21:59
Ani stranky Naty.landu nestoji za nic.. Ani komentar nejde pridat:/
Kanec Út 2.květen 2006 22:33
ale jde - pridalas ho hned 2x :) jinak s nattylandem to bylo (a jeste porad tak trochu je) docela blby :-
Ivka Út 2.květen 2006 21:51
To si delate prdel, ne? :)
Fonique St 3.květen 2006 12:28
Uz neni, bude a bude dobrej ;-)
Marmot Út 2.květen 2006 20:55
HEZKyyyyyyyyyyyyyyyyy