Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Report X-MASSACRE 2011

Související

Report od Clubbera

Report X-MASSACRE 2011

Report od Clubbera

Minulý pátek se odehrála má první návštěva tradiční předvánoční párty X-massacre. Line-up napovídal, že v prostorách Kolbenky nezůstane kámen na kameni a stalo se. V hale se nacházely celkem tři stage. Hlavní stage byla věnována frenchcoru a hardcoru, další dvě drum´n´bassu a hardtekku.

Na místo jsme dorazili dobře naladěni něco po 23. hodině a zábava již byla v plném proudu. Všechny stage byly už téměř naplněny na maximum a z reproduktorů se valila notná dávka muziky, která nenechala nikoho jen tak stát.

Následovala menší „exkurze“ po hale. Jako první jsme šli obhlédnout bary, na kterých bylo pití za příjemné ceny. Také záchody v podobě toi-toi byly vcelku dostačujícím množství s netradičním konceptem společných WC. K dispozici byla také šatna, obchody s oblečením a dalšími doplňky.

Co se hudby týče určitě mě potěšila d´n´b stage, která byla rozjetá na 100%. Hlavní hvězdou zde byli Counterstrike z JAR, jejichž set jsem ale bohužel neslyšel ani na chvíli. Po nich se úkázaly domácí hvězdy jako Pixie a X.Morph, kteří určitě nezklamali publikum chtivé lámaných beatů.

Další – tribe stage, byla také nacpaná k prasknutí a dav si vychutnával nářez v podobě hardtekku. Nic méně pro mě bylo hlavní lákadlo na hard stagi, která byla zaměřena na frenchcore a hardcore. Jako headlineři zde byli Radium a Al Core spolu s kytaristou a zpěvákem aka Micropoint live in concert. Jejich vystoupení byl prostě frenchorový nářez doplněný a fire & UV performance a celou halu dostalo do varu. Poté měl přijít na řadu další host ze zahraničí a to DJ Tieum. Došlo ovšem k malé změně a proto se na scéně objevili pánové z Francie – Karnage crew, kteří rozhodně nepolevili v tempu. Když nadešla mnou dlouho očekávaná 4. hodina ranní objevil se za mixpultem mistr hardcoru Tieum. Můžu říct, že to byl opravdový masakr a mohli jsme slyšet tracky, které vytvořil s takovými jmény jako jsou Neophyte (Neophyte & Tieum – Les Saboteurs), či Angerfist (Shitty Rave Track a Just Know), ale i jeho sólovou produkci. Ten kdo přežil tuto ďábelskou jízdu mohl pokračovat s českým duem Hungry Beats v rytmu hardcoru. Pro mě ovšem akce úderem 6. hodiny skončila a já se odebral směrem domů.

Nezbývá už nic jiného než pochválit snahu organizátorů za tyto předvánoční radovánky a doufat, že příští rok budeme moct navštívit další díl této párty.

Fotoreport z akce najdete ZDE!

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se

komunista
komunista
(CZ/Eilonwy
(CZ/Eilonwy
Clubber
Clubber
Jarda
Jarda
Jakub Sedlmajer
Jakub Sedlmajer


Komentáře