Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

ANTISTATIC - 15.9.2006

První série fotek od Trebbla a Swaye. Oficiální video.

Fotky ZDE

VIDEO ZDE


Kdy: 15.09.2006 Kde: Aréna Čas, Ostrava DJs: Frank Kvitta, Sven Wittekind, Ogi, Orbith, Boss, Misa Salacova, Home, Jerry, Plüschen, Evil Kid, Mark Horn, Seth, Zek

Aréna Čas bude návštěvníkům zpřístupněna v 19:00hod, kdy také začne produkce Djs. Vstupenky bude možno zakoupit v pokladně u vchodu kde obdržíte vstupenku a registrační náramek, který si musí každý návštěvník připnout sám. Poté může jit ke kontrole s náramkem a vstupenkou. Akreditace a VIP budou také v pokladně. Platí zákaz vnášení jakýchkoli nebezpečných předmětů, zbraní, nebezpečných látek a vlastního občerstvení. O bezpečnost návštěvníku se postará Bezpečnostní agentura Čechymen. Šatna bude v zadní části haly u záchodů.

Přímo v hale budou 2 podélné bary 1 bar externí Frisco. Těšit se můžete na Laser show z 3D projekcí a koulema (extra silný laser 8 W King SK) Nový značkový zvuk od King SK 30 000 Wat. Masivní Světelnou show Unique, 6 x Gogo, projekce 6×4 metry atd……

Předprodeje do čtvrtka 14.9.2006 250,– + poplatek, na místě je ponechán dostatek vstupenek 300 kč.

Adresu a mapu naleznete zde http://www.websound.cz/jak.php

Spoje na Antistatic naleznete zde http://jizdnirady.atlas.cz/JRCis.asp

Lineup: 19:00 – 20:00 Mark Horn 20:00 – 21:00 Seth + Zek 21:00 – 22:15 Boss 22:15 – 00:00 Ogi + Orbith 00:00 – 00:30 Frank Kvitta 00:30 – 01:30 Frank Kvitta & Sven Wittekind 01:30 – 02:00 Sven Wittekind 02:00 – 03:30 Misa Salacova + Dj Home 03:30 – 04:00 Home 04:00 – 06:00 Jerry + Pluschen 06:00 – ??:?? Evil kid

NÁPOJOVÝ LÍSTEK

OXY IMPULSIVE 750 ml !!! 40,– OXY PŘÍCHUŤ 750 ml !!! 40,– SEMTEX 250 ml 35,– SEMTEX FORTE 250 ml 35,– KOFOLA 0,5 l 35,– ICE TEA 0,5 l 30,–

FRISCO 35,– PUSCHKIN GOLD 35,– VODKA 30,– FINLANDIA 38,– JOHNIE WALKER 48,– TEQUILA 38,– FERNET 30,– STARÁ MYSLIVECKÁ 30,– RUM TUZEMSKÝ 26,–

VÍNO BILÉ 0,2 l 20,– VÍNO ČERVENÉ 0,2 l 20,–

PIVO 10% RADEGAST 0,5 l 20,–

CHIPS SOLENÉ 25,– ORBIT PEPERMINT 20,–

CIGARETY DLE VÝBĚRU

Websound cz vás tímto posledním infem srdečně zve a věříme že si každý najde to své, ať už je to ojedinělé vystoupení Ogiho z Orbithem či spojení takových jmen jako jsou Frank Kvitta & Sven Wittekind.

AFTER PARTY

After párty po Antistaticu

Pro ty co budou potřebovat vydýchat celonoční tažení Antistaticu v Ostravské aréně Čas, mají možnost navštívit After párty kterou se rozhodl udělat bývalý klub Orion ve Frýdku Místku u kulturního domu válcoven plechu. Pro ty kteří nemají ten směr cesty domů, bude přistaven mikrobus u Ostravské arény po skončení Antistaticu, který bude jezdit kyvadlově. Začátek after party je od 07:00 16.9.2006

[i](After párty nepořádá Websound Antistatic nýbrž bývalý disko klub Orion)[/i]

Předprodeje a kudy na Antistatic?

Pet Duo na rádiu Helax

Ve čtvrtek 7.9.2006 se na rádiu Helax v pořadu House Faktory 19:00 – 21:00 s Martinem Grednerem, můžete těšit na lahůdku v podobě nejnovějšího setu Pet Dua, brazilských mistrů, které jste mohli slyšet na březnovém Antistaticu. Bude to malá ochutnávka před blížícím se Antistaticem 15.9.2006 / Čas aréna Ostrava, za účasti velkých jmen jako jsou Frank Kvitta, Sven Wittekind, Ogi a spousta dalších, podpořena masivní světelnou show jedničky na světovém trhu Robe show lighting (Unique) (www.robe.cz) a velmi silného laseru od firmy King sk. Nebudou chybět soutěže o vstupy! Naladit můžete Helax live (www.helax.cz).

Předprodeje

Pro návštěvníky ze Slovenska byl spuštěn předprodej také na www.ticketportal.sk. Předprodeje poběží do 12.9.2006 a to v síti Ticketstream, Ticketpro, Ticketportal sk, a registrace na www.websound.eu Poté bude možno zakoupit lístky na místě za 300 kč.

Jak na Antistatic?

Mapu a spojení na Antistatic naleznete na www.websound.cz Na těchto stránkách si můžete zjistit jakékoliv spojení do Ostravy a zpět. http://jizdnirady.atlas.cz/JRCis.asp

Rozhovor s Wittekindem na www.rave.cz

Na www.rave.cz si můžete přečíst exkluzivní rozhovor s Wittekindem ZDE

Rozhovor s Orbithem

Ahoj Aleši, je těžké ti klást otázky protože jsi toho již hodně zodpověděl, ale jako rezidenta Antistaticu bych si neodpustil pár otázek:

Jak se máš? Docela to ujde v současné chvíli mě a Michalovi Poliakovy (BB Mike) vychází společná deska Phantom EP. Takže jsem docela rád, že jsem opět po letech začal něco dělat.

Jak je v Mersey? Všechno je teprve v začátcích, ale od září by jsme měli začít fungovat na plno. Každopádně pár věcí už se během mé krátké chvíle zdařilo, takže spolupráci hodnotím velice kladně!

Jak hodnotíš letošní festivaly? Tak u mne zatím v tuto chvíli vede Hradhouse a tanec v dešti. Summer of love bylo pro mne tak trochu rozpačité, samozřejmě Kraftwerk byli bezchybní, ale toto už se nedalo říct nad neúčastí Dje Tigy, na kterého jsem se moc těšil ! Určitě byl také dobrý festival na Veveří, kde panovala taková ta správná atmosféra. Minulý víkend jsem absolvoval Mácháč který byl moc vydařený a hned druhý den Freesummer 2006 v Košicích. Těžko se to dá popsat slovy, když publikum skanduje tvoje jméno, byl jsem z toho moc překvapený a už se moc těším, jak navštívím Košice znovu ! ! !

Už jsi byl na dovolené? Jasně, na dvou! Moře – Hory, ideální kombinace. Nejdříve vedro, potom zima.

Co bys napsal jako absurditu v ČR (co ti prostě hlava nebere)? Těch věcí je v naší republice více, takže se mi ani o tom nechce psát, protože bych se musel naštvat.

Rozčiluje tě když v mediích říkají techno místo tekno? Ani ne, už jsem si na to vcelku zvyknul.

Na Staticu si to rozdáš z Ogim ikonou HR technoscény můžeš nám o něm něco říct z tvého profesionálního pohledu. Ogiho jsem zatím nikdy neslyšel hrát, takže jsem si stáhnul jeho set… je to hodně tvrdé Techno, ale podle reakcí co jsem slyšel patří ke skvělým bavičům, takže se na něj docela těším. Bude mi potěšením hrát s takovým dobrým Djem

Můžeme od vás z Ogim čekat tvrdší set tak jak je Orbith na Antistaticu známý? Určitě ano, Techno hraji rád, ale už jen na Techno party, myslím že Antistatic je k tomu skvělá příležitost, takže nebudu nic dlužen tomuto stylu, navíc něž jsem začal hrát Electro, tak jsem Techno hrál a mám v něm pořád přehled. Jen je škoda že se za poslední tři roky nikam neposunulo a zvuk zůstal na stejné úrovni. Každopádně to nemění nic na tom, že na Antistaticu budu hrát techno :)

Tvůj názor na konflikt v Izraeli? Názorů je hodně, jeden z mých je, že Amerika potřebuje vyprázdnit sklady ze starými zbraněmi, nebo víra je i v současné době bič na lidstvo ? ? ? Opravdu nevím k čemu se přiklonit, špatná politika a náboženský fanatizmus jsou ty nejodpornější věci na světě.

Věřím tomu, že partypeople na Staticu miluješ z celého srdce a ušetřím tě posledního vzkazu:). Děkuji za rozhovor Emanuel Yasma

Jak myslíš, ale i přesto, se na Vás všechny těším ! ! !

Rozhovor s OGIm

Ahoj Ogi, nepochybně máme velkou radost že kvůli jistým komplikacím ses ocitl na listině Antistaticu, kde dokonce zahraješ společně z Orbithem. Má první otázka je stručná. Jak se máš? Mám se fajn, tento i minulý rok byl opravdu skvělý !!

Co je u tebe nového v produkci? Momentálně mi vyšlo šest věcí. Můj „antigen“ EP na Wired 003, a tracky na Cardiac Arrest Special 001, Arms 010, H.U.T.003, Cardiac Arrest 004 a na mojí značce Beast Music 004. Do konce roku budu mít vydání na Submission 013 a 014, Canibal Society 005, H.U.T 5 a H.U.T LP, Cardiac Arrest 005, Centefire 002 and on Beast 005.

Letní festivaly vrcholí, jak se ti letos hrálo? Docela dobře, hrál jsem na skvělých párty v Rakousku, Slovinsku, Německu, Chorvatsku, Španělsku, a musím říct … Španělsko je nářez!

Na Antistaticu jsi již hrál před 1,5 rokem, ještě pořádaném ve Frýdku Místku, jak na něj vzpomínáš? Výborně! Musím říct, že Antistatic je jedna z mých nejoblíbenějších českých párty, tím jak je dělaná. A samozřejmě kvůli tomu, ze češti pařmeni jsou jedni z nejlepších na světe.

Prozraď, co je nového na tvých webových stránkách? Ano vždy mám nějaké novinky, o mně a také spoustu nové muziky, fotky, atd. http://www.djogi.com/

Při posledním rozhovoru jsem se ptal na chorvatskou scénu, v jaké fázi je nyní? Loňská scéna nebyla až tak dobrá. Hodně klubů je momentálně zavřeno. Vracíme se zpátky do undergroundu pro 200 lidi. Ale v létě jsme měli hodně dobrých a kvalitních festivalů a letních klubových akcí. Toto léto bylo fakt dobré.

Co Ax klun, stále zde působíš jako promotér? Jak jsem říkal, některé kluby v Chorvatsku jsou zavřené. AX je zrušeno definitivně. Tam jsou teď na jeho místě kanceláře.

Jsme moc rádi za tvou účast a partypeople nepochybně taky. Jsem vždy rád když se vracím do Česka, protože vy máte báječné publikum a párty. Zachovejte si tu pařmenskou náladu!:)

Děkuji za rozhovor Emanuel

spot Evropa 2 na Antistatic Frisco versus

stáhněte si spot na Antistatic Frisco versus běžící na Evropě 2

spot na Antistatic Frisco versus

DJ Ogi misto Diany d´Rouz

Chorvatský monopost Ogi dostává zelenou na Antistatic 15.9.2006. Z o­sobních důvodu nemůže Diana D Rouz přijet a proto jsme se rozhodli o královskou náhradu. Dj Ogi si zahraje Společne s českou ikonou Orbithem a určitě se máme naco těšit !!!

[i]Info: Předprodeje na Antistatic budou ukončeny 12.9.2006, poté budou lístky v místě konání. Kromě www.ticketpro.cz a www.ticketstream.cz Od 16.8. zahájen předprodej také na www.ticketportal.sk, pro slovenské navštěvníky je možnost rezervace levnější vstupenky na www.websound.eu[/i]

Videoclip z předešlého Antistatic s Pet Duo

Stáhněte si před zářiovým Antistaticem Frisco versus videoclip z předešlého Antistatic s Pet Duo !!!

http://www.websound.cz/…icpetduo.wmv

Antistatic – první informace

Antistatic ** Kdy: 15.09.2006 Kde: Aréna Čas, Ostrava DJs: Frank Kvitta, Sven Wittekind, Diana D´Rouz, Orbith, Boss, Misa Salacova, Home, Jerry, Plüschen, Evil Kid, Mark Horn, Seth, Zek ** Websound cz (Antistatic Team) oznamuje další pokračování Antistaticu Frisco versus. Na severní Moravu přijíždí jedni z nejuznávanějších světových djs a producentů Frank Kvitta (Kne´Deep/Insane rec./De) a Sven Wittekind (Abstract/Inflic­ted/De), tito mistři si zahrají společně ze 4 gramofonů a 2 mixů. Pestrost line up zajistí polská women no.1 Diana D´Rouz (Mayday, Poland) která si to rozdá ve společném setu s českou stálicí Orbithem (Mersey/cz). Míša Salačová (Kne´Deep/Apo­kalypsa/Cz) vs Home nepotřebuje komentář. Další dvojicí bude Jerry vs Plüschen. Dj Boss si jako jediný zahraje sám, aby připravil party people na společné vystoupení Franka Kvitty a Svena Wittekinda. Dále vystoupí Seth vs Zek, Evil Kid, Mark Horn.

V areálu haly Čas na Vás budou čekat 3 dobře zásobené bary. Masivní světelnou show vám předvede agentura Uniqe, která bude posílena o Laser show King Light & Sound. Nový sound systém. Go-Go, (šatna) a jiné vychytávky jsou samozřejmostí. Další informace budou následovat..

Předprodeje Ticketpro a Ticketstream

Předprodeje na Antistatic zahájeny na Ticketpro a Ticketstream Objednávat můžete na www.ticketpro.cz www.ticketstream.cz

Prodejní místa Ticketpro Praha,Brno, Brno, Modřice, Hradec Králové, Jablonec nad Nisou, Kladno, Liberec, Most, Ostrava, Plzeň, Ústí nad Labem, Brno, České Budějovice, Chomutov, Jihlava, Liberec, Mladá Boleslav, Olomouc, Pardubice, Tábor , Zlín

Prodejní místa Ticketstream
[ Aš ] [ Beroun ] [ Brno ] [ Břeclav ] [ Chomutov ] [ Dobříš ] [ Frýdek-Místek ] [ Havlíčkův Brod ] [ Havířov ] [ Hodonín ] [ Hradec Králové ] [ Humpolec ] [ Jihlava ] [ Jindřichův Hradec ] [ Karlovy Vary ] [ Karviná ] [ Kladno ] [ Klášterec nad Ohří ] [ Kolín ] [ Kralupy nad Vltavou ] [ Kroměříž ] [ Letohrad ] [ Liberec ] [ Litoměřice ] [ Louny ] [ Mladá Boleslav ] [ Mníšek Pod Brdy ] [ Most ] [ Mělník ] [ Neratovice ] [ Nové Strašecí ] [ Nový Jičín ] [ Náchod ] [ Olomouc ] [ Opava ] [ Ostrava ] [ Pardubice ] [ Plzeň ] [ Praha 1 ] [ Praha 10 ] [ Praha 2 ] [ Praha 4 ] [ Praha 5 ] [ Praha 6 ] [ Praha 7 ] [ Praha 8 ] [ Praha 9 ] [ Prostějov ] [ Písek ] [ Přerov ] [ Roudnice nad Labem ] [ Rychnov nad Kněžnou ] [ Sedlčany ] [ Slaný ] [ Strakonice ] [ Sušice ] [ Svitavy ] [ Tachov ] [ Teplice ] [ Trutnov ] [ Turnov ] [ Tábor ] [ Třebíč ] [ Valašské Meziříčí ] [ Velvary ] [ Vsetín ] [ Zlín ] [ Žamberk ] [ Žďár nad Sázavou ] [ České Budějovice ] [ Úpice ] [ Ústí nad Labem ] [ Ústí nad Orlicí ]

www.websound.cz a www.sunproduction.cz

Autor:
Pluschen

Komentáře

Yasma Út 19.září 2006 09:16
hoj te. plysaku omlouvam se ti za toho kokota z micrakem, to byl asi jediny zadrhel vecera , takze omluva.
Kanec Út 19.září 2006 09:49
prooc?... vzdyt byl dobreeeej yeaaaah :D ... stane se,no :) ..ale jinak dobra reznicina ;)
Matheo Čt 14.září 2006 18:10
Lidiii uz se tam tesiiiiim... Po delsi dobe zas nejakej schranzik ;) Bude to mazec no 8) :D
babySharon Čt 14.září 2006 13:52
Cuuuuz!!!Ha-tak jako jak to tak vypada,tak fakt nepojedem...no,vlastne je to skoro na sto pro,takze - NJHORSIII!!!tak si to tam uzijte vsichni a snad nekdy jindy:(:(:(...to pluschen:nezbyva nez ti poprat stastne a vesele hrani s Jerrym:)!!Musis pak aspon napsat,jaky to bylo:)!!!...tak zatim zdaaaaarek,H.
Pluschen Čt 14.září 2006 21:49
masakr se blizi...no skoda ze nedorazite...tak snad nekdy priste...treba v rijnu v kunstate;)
babySharon Pá 15.září 2006 13:59
No jo,je to nejhorsi no-kdyby se aspon dalo vecer zajit nekam u nas,jenze tady sou jen porad ty dementni diskoteky,kam chodej jeste k tomu uplny magori,takzeee-asi budu doma...pohodicka,no:(...jo jo-priste uz to snad vyjde:)...a co s tim kunstatem:)??tak zatim hooooi,mej se a zmasakrujte to tam dneska:)...
Tatramos Út 12.září 2006 08:31
hej tak to musis dovolenou a neres to ,nebo se hod marod :)
dj nekvak Ne 10.září 2006 10:58
Bohuzel se zase nezucastnim,pac jsem celej weekend v praci :(
Anonymous Út 12.září 2006 10:14
uz si se vubec nekdy zoucastnil?
Anonymous Út 12.září 2006 10:55
co to meles za blbosti
Smazos... St 6.září 2006 12:21
megaaaa se tesinkam.....slavim, tam 18.tiny ...takze se vodrovname.....vsichni....do posledniho..... mejte se Pikova dama....:-)
Balac Čt 7.září 2006 13:45
hele 27.9 lopa honem.
Balac Čt 7.září 2006 13:47
dj Tiesto. 27.9 mozna lopa nebo varna cus olomouc.Radek
bluec Pá 15.září 2006 15:12
tiesto -to uz sem lezou i diskanti,no fuj.ze ty ses ten typ co nosi ty uchylny vytepleny hadriky,nagelovany vlasy a ma na sobe nastrikano pul tuby vonavky.to je fakt na me moc.
Anonymous Po 2.říjen 2006 09:13
jdi do prdele.Mas neco proti diskantum?ty se o sebe aspon staraj,spindiro!!!!!!!!!!!!!!
bluec Po 2.říjen 2006 15:34
jasne ze mam .Fuck off disko.Fuck off commercial parties.A schranz je pro mali deti.Proste sracka nejvetsi.
techboy Po 2.říjen 2006 17:17
co poslouchas ty?pro deti?mas to trochu zkresleny,nemyslis?
bluec Út 3.říjen 2006 11:44
Posloucham toho hodne, elekroniku i rock i urban styly a spostu jine muziky.Nak se jako posluchac neskatulkuju,ale schranz je divna odnoz hard techna,dost na jedno brdo.A sere me ja si schranzari mysli ,ze tekno se dela jen ve 180bpm a vise ,coz je pekna blbost ,prumer je tech160bpm ,takze o teknu vite kulovi a chodite na nazehleny hosanky co hrajou sschranz a myslite si co neposlouchate za undegroud,vy jste proste navoneni technari v disko hadrech.
kachna Út 3.říjen 2006 17:22
tut
kachna Út 3.říjen 2006 17:02
nazehleny hosanci?no aspon zadny spiny,normalni kluci rekla bych....a s tim jak je to na jedno brdo,jak ktery sety,kazdopadne snad nechces rict ze tekno neni na stejny brdo....!a je to jiny,uplne jinak podlozeny beatovani prece....si neumim predstavit jak bych tancovala na tekno stylem schranzu..to nejde,uplne jinej rytmus...a co sem tahas underground?to je vyraz kterej uz v dnesni dobe nic neznamena podle me...
Ivka Pá 8.září 2006 13:44
Kdes na to proboha prisel??? Vim, jak to vypadalo na Tiestovi na podzim v Praze v T-mobil arene. Varna.. Haha..
babySharon So 2.září 2006 11:33
Zdarek,to bude asi vostra akce-antistatik versus...tyy jo,mit tak prachy-jedu hned:(...jinaaac jako vcerejsi akce v Kotelne fakt drsny!!!A jako kazdopadne Pluschen hral nejliiip!!!Fakt ze joooo...no jo,tak zatim:) a zas nekdy:)!!!
Pluschen So 2.září 2006 16:56
ale pojed...bude to mazec...musite nejak prachy sehnat... jo a diky!!...libila se ti barbie girl?;)
babySharon Po 4.září 2006 10:29
Ahoooooj,no ty jo,nech toho:)-vis,jak me to sere ze nepojedu:(:(?!!!Jako,kazdopadne by to chtelo,no,sehnat money,jenze fakt nevin nooo:(-uvidime..treba to nakonec vyjde:))!!!...Coze-barbie girl???Nako nechapu:)-to mi musis vysvetlit:)..zatim cuuuz..jo a-nemas zac- hral?s fakt nejliiiiiiiiiiiiip:))...
DestroyER Po 4.září 2006 17:14
to ma skrytej vyznam, Plysak se citi byt Kentem :)
Amocek Po 4.září 2006 20:44
No ja narozdil od moji neterinky vim ze tam Pluschen zamixnul Barbie Girl - no jako vcelku ulet :) - jinak ale souhlasim ze proste hraje fakt bestovne ! Jestli se hodne naserem tak na ten Antistatic prijedem a budem tam skandovat v prvni rade - Pluschen, Pluschen :) - no tak zatim SCHRANZZZZZZ - teda CUZZZZZZZ :)
Pluschen Po 4.září 2006 20:55
Pluschen? To je teploooous! :)))
babySharon St 6.září 2006 11:39
Nazdaaaaaaar plysaaaku:)...nejsmesnejsi-jako ja sem fakt magor-me to fakt nenapadlo!!!ale pak me to doslo,ze to je ta pisnicka:)!!!Ale tak-teplous:)??-to snad neee:)...nahodou-nam se to libilo:))!!!Tak zatim cuuuuuuuusec...
Herak St 6.září 2006 13:36
on je vazne teplej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty vole preco nikto neveri?on sa len tvari inak :)
Pluschen St 6.září 2006 17:10
ale kus ty buzno kosicka:))
Herak Út 5.září 2006 10:09
potvrdzujem
Amocek Po 4.září 2006 22:54
Tak Plysaku vidim ze sis neco z ty cesty zapamatoval :) :) LOOOOL
DestroyER Po 4.září 2006 21:17
jj buzna diskantska ;)
KJ. Skum Po 14.srpen 2006 15:39
to sem zvedav jak to nakonec bude ten duel s orbitem, ale tesim se lidi bude to tezky hard narez:-D
kachna Pá 11.srpen 2006 09:18
tyvole jestli jeden z nich nedorazi tak me pekne nasere!!!
Yasma Čt 10.srpen 2006 17:36
samozrejme hrat diana ma distanc menime ogiho takze Ogi vs Orbith :) na to jsem i ja zvedavy na tento necekany duel
Anonymous Čt 10.srpen 2006 18:30
to bude lopata
Yasma Čt 10.srpen 2006 14:51
Ogi jede na Antistatic 15.9.2006 :)))
Pluschen Čt 10.srpen 2006 16:55
a hrat nebo se podivat?
boff Ne 6.srpen 2006 13:37
no doufam ze se pluschen poradne predvede,ikdyz zkusenosti ma asi min nebo jakoze hraje kratsi dobu,tak rozhodne talentu ma mnohem vice.Neumi jen napojovat na sebe desky,tak ho tam uzemni....=)
Pluschen Ne 6.srpen 2006 14:41
diky, snad nezklamu ;)
Anonymous Po 31.červenec 2006 12:20
PLuschen vs JErry???Coze, na to se prijdu podivat :-P
Pluschen Po 31.červenec 2006 13:11
no co...bude prdel;)
Fonique Po 31.červenec 2006 13:26
Top teda ;-), sem zvedav jestli tam bude i Orbith.........to by me asi rozsekalo, po jeho ortodoxnich vyrocich.....
techboy Po 31.červenec 2006 16:53
to vis,o cem to asi je??
Fonique Po 31.červenec 2006 21:39
O penizkach preci :-P
Lancra Po 31.červenec 2006 22:14
Ktery nejsou,ale ta akce by za to stala,nekdy jindy..... :(
Anonymous Ne 24.září 2006 11:51
kokote
Rushmeen Út 18.červenec 2006 12:23
uz ted jsem se podelal...tak 15.09.se podelame jeste jednou...jdete do toho se mnou????
Sedon Po 3.červenec 2006 01:07
A co takhle yhunykx, na toho je weiche kratkej, ten to seka na 190bpm :DD ale ta madarska particka se mi dost zamlouva :)
Herak St 5.červenec 2006 00:44
tohto mexickeho reznika mozes ocakavat v kosiciach :) a tak isto aj acid fluxa a podobne..myslim si ze ked das 500 kc za cestu a si na poriadnej party voe :)
DestroyER Po 3.červenec 2006 01:26
190, no to muzes jit rovnou na hardtekk/systemy...
kachna Po 3.červenec 2006 01:23
na 190??au au....
pacho Út 4.červenec 2006 21:45
popici setiki
Kojecak Ne 18.červen 2006 21:01
No vsak Weichentechnikk takdy:-)
Anonymous Po 19.červen 2006 13:02
az na to, ze dalsi acko bude, az v listopadu :p... a weichi nebude
M.A.s.a.k.R.A Po 19.červen 2006 22:56
Prej bude. Na Venezuelu se vysere...
Kojecak Ne 18.červen 2006 18:51
Maraaaaaaaaaaas,jestli je to pravda tak na dalsim acku bude Felix Kr?cher a Weichentechnikk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!www.weichi-rockzzz.com/index2.…
David Po 19.červen 2006 09:48
No super:D Tak to budou i tri mesice potom v Ostrave...:D:D:D:D na antistaticu
Anonymous Ne 18.červen 2006 19:44
krocher bude stopro. ma to u sebe v dates na webu;)
mia So 17.červen 2006 19:40
Orbith....Boss.....lool....uz nech to je!
Mishka:-) So 17.červen 2006 19:55
Kvitta... Wittekind..lool!!!:-) presne tak...kazdy si tam uzije to svy;))
kachna Pá 9.červen 2006 20:49
aspon ze sem jezdi tyhle maseri,,si nestezujme,saak oni prijedou i jiny,jojo,lidi,ty nejsou nikdy spokojeny:))nahodou 15.9. !! jako joo!!
LUcka Pá 9.červen 2006 18:12
No mazzeeeec!lidi tak jestli tohle nebude atomovka tak uz nevim:-D
Kojecak Ne 4.červen 2006 13:58
Mno to neviiiim..........cekame uz moooc dlouho!!!!Hlavne ty NGoHT bych chtel videt podruhe ale tentokrat na morave!!!Protoze takovy nasupy.....to sem jeste live neslysel.....:-)
Kojecak Ne 4.červen 2006 13:48
Hej jakoze Kvitta vs Sven bude dobra morda.....aaaaale........proc tu furt vozijou jen Kvittu,Natuse a Witteka-ne ze by se mi nelibili ale co takhle dovyst lidi jako je:Matt m maddox,Felix Krocher,Kaoz,Remus,Weichentechnikk a taky partu z madarska-NGoHT(reset,nilux,killswitch,morison)kdo ste je slysely na Techno terroru v Trencine tak vite jaky masakry hrajou!!!Sem s nima!!!!!Zkuste o tom please popremyslet:o)
Golpe Po 5.červen 2006 10:33
neboj neco se pripravuje;))))
David St 7.červen 2006 12:36
A co se pripravuje?? reknete nekdo ze bude WEICHI....:)
Pluschen Po 5.červen 2006 10:48
ahooooj:)
DJ.LuSsZy Ne 4.červen 2006 19:06
Weichentechnikk :-))) toz ten kdyby nekde zahral :between your lips tak za to dam i milion =))
David St 7.červen 2006 12:38
Kdyby zahral "SAW" to by byla krasa....:)
CZScream Ne 4.červen 2006 13:50
kdo si pocka, ten se docka;)
Sedon Út 30.květen 2006 23:23
klasika - Jerry bude zase hrat ozraly jak delo. Na konec pusti Iron Maiden a zacne mavat rukama nad hlavou a nadavat a vyhazovat publikum. :D Jak nam kdysi predvedl.
mia Čt 1.červen 2006 08:50
keby len opity ehm ...to by bol ten lepsi pripad : D
Pluschen St 31.květen 2006 09:55
aja:))) no to mam teda radost...:))
kachna St 31.květen 2006 17:26
jaaaaj,co to je za animee ten family groupen:O to much)
Pluschen St 31.květen 2006 17:54
takhle to chodi u nas doma no...
Kanec St 31.květen 2006 00:42
a proto tam je i plysak, aby ho uzemnil svoji ukrutnou silou :D
Lebron Út 30.květen 2006 16:33
Asi si zase bral nekdo inspiraci z apokalypsy versus, ale kazdopadne nektery dvoujce sou dost divny a lineup dost ruznostylovej coz podle me nebude delat dobrotu... dat schranz a elektro, no nevim...
Kanec Út 30.květen 2006 17:26
kdybys vedel co nevis, tak radsi nic nepises :D
Sedon Út 30.květen 2006 19:15
A co to je? :))
Kanec Út 30.květen 2006 20:09
to radsi ani nechtej vedet :) BTW nema to nic spolecneho se stacicem nebo sunproduction! (at tady nekoho nestrasim;)
Sedon Út 30.květen 2006 23:22
No ja bych chtel :))
ovwvecka Út 30.květen 2006 13:05
teeeeda,mame se na co tesit,ze?Tak kdo valite?
Schranz maniak Čt 1.červen 2006 10:08
No to teda mame!!!!!! Na Apokalypse to upe vypalili!! Takze: JEDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Herak Út 30.květen 2006 11:44
Pluschen vs Jerry?co vam jebe?rehot
Sedon Út 30.květen 2006 19:14
Mega LOL :D
Yasma Po 29.květen 2006 23:13
samozrejme satny a zachody jsou vyreseny :)
nyxx Po 29.květen 2006 21:29
Jeste neco doufam, ze tam budou satny (ne jak minule) a ty zachody, to byl fakt hnus...
Kanec Po 29.květen 2006 23:41
no co jsem tam zaslech poradatele, tak to, ze se pos*** zachody, bylo diky par inteligentum co ucpaly umyvadla a nechaly tict vodu ;) a satna uz byla taky jednou vysvetlovana, ze to nebyl podraz od sunu ...takze doufejme, ze tentokrat to bude jen lepsi ;)
nyxx Po 29.květen 2006 21:27
No tepic, uz aby bylo zari:)