| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majkelju Anonymní
|
Zaslal: 20.8.2008 22:22 Předmět: Fuck Tiesto I Love Schranz |
|
|
| Zdravím! Viděl jsem tričko s tímhle nápisem (místo slova LOVE tam bylo srdce) na jednom českým schranz DJ a pokoušel jsem se ho někde na netu sehnat, ale marně...mohl by mi někdo poradit, kde takový triko sehnat, nějaký obchod, cokoliv? Předem díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: 21.8.2008 8:28 Předmět: |
|
|
| zdarec,toto tricko ma kesz,ale nevim kde ho sehnal.Domluv se snim.Cus |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kuk Anonymní
|
Zaslal: 15.1.2009 15:31 Předmět: |
|
|
| No nevim ale jako proc urazi KEZS Tiesta? Zatim toho tolik nedokazal jako Tiesto. Jestli sis to tricko delal sam, coz urcite jo, tak je to za prvy trapny a za druhy bych si osobne nedovolil neco takovyho na tricko dat o komkoli. Podle me tohle se proste nedela..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KESZ Mirne Pokrocily

|
Zaslal: 15.1.2009 15:49 Předmět: |
|
|
| Kuk napsal: | | No nevim ale jako proc urazi KEZS Tiesta? Zatim toho tolik nedokazal jako Tiesto. Jestli sis to tricko delal sam, coz urcite jo, tak je to za prvy trapny a za druhy bych si osobne nedovolil neco takovyho na tricko dat o komkoli. Podle me tohle se proste nedela..... |
a neni to fuk? mistře kuk řešíš kravinu  _________________ i hate my life, i love schranz
http://www.myspace.com/djkesz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kuk Anonymní
|
Zaslal: 15.1.2009 16:04 Předmět: |
|
|
No mozna jo ale zase prijit po tobe nejakej dj s trickem FUCK KEZS,I LOVE TRANCE by bylo asi nemile.... ale to je jedno |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KESZ Mirne Pokrocily

|
Zaslal: 15.1.2009 16:32 Předmět: |
|
|
| Kuk napsal: | No mozna jo ale zase prijit po tobe nejakej dj s trickem FUCK KEZS,I LOVE TRANCE by bylo asi nemile.... ale to je jedno |
to možná, ale já myslím, že Tiëstovi jsem já i nějaký tričko úplně víš kde hawk ...ale dík za názor  _________________ i hate my life, i love schranz
http://www.myspace.com/djkesz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BloodRain Novacek

Založen: 7.8.2008 Příspěvky: 5 Bydliště: Prdel republiky - Rakovnik
|
Zaslal: 6.1.2010 16:17 Předmět: |
|
|
Nevim jak vas, ale nas to tricko inspirovalo k tomu vyrobit si vlastni se stejnym textem A verte mi ze bych se nestydel si ho vzit klidne na verejnost, at se jeho fans treba vite co
Kazdej clovek ma svuj nazor na spousty veci a i spousty lidi a nikdo se nezalibi vsem. Takze resit jestli to je nebo neni urazka je docela zcestny, nicmene souhlasim s tim ze Tiestovi je to u pr**** a sam osobne ho taky nemusim. Na svete je daleko vic lepsich dju i producentu, tudiz nechapu proc neustale protezovat zrovna tohoto cloveka. Nehlede na to ze spousta lidi ani nekoho jinyho nezna.
Fuj fuj fuj celej Tiesto. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KESZ Mirne Pokrocily

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|