Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

MAXIMAL – únor 2012

Čtvrtky v Perpetuum patří Maximalu

MAXIMAL – únor 2012

Místo:
Klub Perpetuum
Rooseveltova 9
Brno 602 00
www.perpetuum.cz

Line-up:

2. 2.
Peter Pea, Nois, Upgrade, Scients, Fawkes

9. 2.
Holy, Rythmique, Dave Legato, Alexx, Saddan, Upgrade

16. 2.
Ecco Rox (DE), Hydrophonic, Nois, Upgrade, Warphil

23. 2.
Kaisersoze, Myself, Toomuch, Nois, Upgrade

Info:
Start: 21:00

Vstupné: do 23:00 za 20 Kč, poté za 40 Kč


Tiskové zprávy k jednotlivým termínům

2. 2.
První únorový čtvrtek se ponese v rytmu nablyštěného tech-house a techna, protkaného směsicí přesně mířených syntetizovaných melodií a úderných beatů, které přivedou každého očitého svědka do tanečního víru o síle hurikánu! Za pult se postaví legenda čaráskového království – Peter Pea, společně s kumpány Scientsem a Fawkesem, kteří nám odprezentují taje své produkce i postprodukce! Celý mejdan odstartuje úderem 21. hodiny rezidentní Nois, který se postará o ten správný techno příděl a posledním do party bude první DJ loňské Apokalypsy – Upgrade. Těšíme se na Vás!

Časový line-up:
21:00 – Nois
23:00 – Scients
0:00 – Fawkes
01:00 – Peter Pea
02:30 – Upgrade


9. 2.
Druhý únorový čtvrtek budou mít pod palcem rezidenti večírku Miami Bitch, a proto se celý mejdan ponese v progresivním, tech-house-trancovém tempu. Hlavními hosty budou Holy a Rythmique a rezidentní kluci z Miami – Alexx a Dave Legato. O pořádnou čtvrteční dávku techna se postará Maximalový velvyslanec Upgrade. Čeká na vás směsice pořádné a rozmanité taneční hudby, která náležitě rozšíří a obohatí vaše hudební rozhledy a samozřejmě vás také pořádně nakopne před začínajícím víkendem!


16. 2.
Třetí únorový čtvrtek se v rámci večírku Maximal představí osvědčené hvězdy brněnského klubového prostředí. Jmenovitě se jedná o německého rodáka Ecca Roxe, který nás již několikrát kvalitně rozbil, pobavil áj potěšil a za toho ho uznáváme a s potěšením zveme znova. Podobně je to i s dalším hostem – Hydrophonicem, který patří mezi nestory brněnského clubbingu a který je vždy zárukou pořádně rozjetého mejdanu. Celkově však celý večer bude orientovaný především na techno v jeho aktuální a rozmanité podobě, a proto se vedle rezidentní dvojice Noise a Upgrada představí ještě DJ Warphil, který umí zahrát pěkně a čistě od podlahy!


23. 2.
Je nám ctí, představit vám nového rezidenta Maximalových večírků, kterým je legenda české taneční scény s vlastní tváří a stylem – KAISERSOZE. Tento DJ k nám dorazí vždy poslední čtvrtek v měsíci a podle toho bude uzpůsoben i zbytek line-upu, který budou tvořit jak zasloužilí techno-nadšenci tak nemilosrdní techno-inženýři. Na posledním únorovém Maximalu proto Kaisersozeho doplní Toomuch, Myself a rezidentní Nois a Upgrade.


Obecně o projektu Maximal:

Maximal je projekt, který zastřešuje nejen čtvrtky v klubu Perpetuum, ale celkový techno organismus, který Vás obklopuje a patřičně zapojuje do dění v našem světě, kterému dominuje techno v celé své rozmanitosti!
Za celým projektem stojí dva brněnští DJové – Nois a Upgrade, kteří mají odehráno bezpočet nocí a to jak v rezidentním klubu Perpetuum, tak po celé České republice (např. Apokalypsa). Tito rezidenti tvoří základní pilíře Maximal večírků, na které si budou zvou zajímavé hosty (stálice i nové talenty) z celé ČR, Slovenska i širšího zahraničí.

Aktuální dění ze světa Maximalu sledujte na našem Facebookovém kanálu:
http://www.facebook.com/MaximalMusic

Autor:
(CZ/Eilonwy

Komentáře