Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Apokalypsa Warm Up - 17.2.2007

Již tuto sobotu: Jerry, Masser, Carlos, Re-Minder, Reyko, Dave Traxx

Atomic crew a DJ Carlos se rozhodli obohatit okresní klubovou scénu a hlavně Kunštát o jednorázovou akci. Přivítejte Warm Up Apokalypsa!

Koho zde můžete očekávat???? V první řadě je to člověk, který se po delší době vrací na místo činu, člověk, který stál u zrodu samotné Apokalypsy, kdo jiný než DJ Jerry. Toto jméno není nutné dlouze představovat. Ale i přesto se u něj na chvíli zdržíme. DJ Jerry, pravým jménem Radek Gehringer, se věnuje DJingu od roku 1991. Má za sebou nabytou DJskou kariéru. Zahrál si po boku nejznámějších světových DJs jako je např. Dave Clarke, Umek, Rush, James Ruskin, Sven Wittekind a mnoho dalších. Rozhodně se můžete těšit na techno set od pravého profesionála. Line up bude doplněn o řezníka DJ Massera, kterého Vám naservírovali přímo pod nos pořadatelé Atomic Night. Pravé tranceové nadšení ve Vás určitě vzbudí DJ a také pořadatel této party Carlos. Tento klučina Vás zaručeně dostane svým energy trance setem. Kapku do moře zcela určitě přilije i brněnský kolega Re – Minder. A pro ty, kteří toho nebudou mít na parketě dost, je připraven výbušný set v podání DJ Reyka a následovně Davea Traxxe.

Opět Vás čeká posílený světelný park s laserem, vizualizace, go – go dancers a na osvěžení drink kamikaze + vodka zdarma. Vstup: 80Kč Open: 20.00, Start: 21.00, End: 5.00 Místo: Disko U Zámku v Kunštátu

Toto vše Vás čeká víkend před pravou Apokalypsou tedy 17. 2. 2007. Přijďte se k nám rozehřát na warm – up!

Info sledujte na www.discokunstat.cz

Autor:
Trebble

Komentáře