Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Hospitality - 24.10.2014

Související

HOSPITALITY PRAGUE 2014 SE PŘESOUVÁ Z PRAŽSKÉHO VÝSTAVIŠTĚ V HOLEŠOVICÍCH DO SASAZU!


.

HOSPITALITY PRAGUE 2014 SE PŘESOUVÁ Z PRAŽSKÉHO VÝSTAVIŠTĚ V HOLEŠOVICÍCH DO SASAZU!

Z důvodu neprofesionálního jednání ze strany pronajímatele, který zrušil rezervaci Hospitality Prague na pražském výstavišti. Proto je nutné, přesunout říjnovou akci Hospitality do vhodnější lokace. Tou je pražský prostor Sasazu. Stávající vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti. Za případné komplikace, které vám přesun akce může způsobit se vám předem omlouváme.

Pokud se z důvodu přesunutí akce nemůžete Hospitality zúčastnit, kontaktujte nás prosím, ohledně vrácení vstupenky na email info@letitroll.cz. Sasazu svým kvalitním zázemím umožňuje naplno si užít, velkolepou drum and bassovou událost, jakou je Hospitality Prague 2014.

_____________­________________________­________________________­_______

Klub Sasazu o rozloze 1500 m2 patří mezi největší kluby v Praze. Klub nabízí nejmodernější technické a zvukové zázemí s kapacitou 2500 osob. Součástí klubu je prostorná galerie rozdělená na dva samostatné balkóny s výhledem na celý klub. Z obou balkónů je velmi dobrý výhled na přízemí. Každý z balkonů nabízí 100 míst k sezení, celková kapacita obou balkónů pojme 300 osob.

Pro říjnovou Hospitality 2014 bude klub posílen o silnější a kvalitnější zvukovou techniku, návštěvníci se mohou těšit i na originální Hospital dekorace a projekci. Technické zázemí klubu nabízí 4 velkokapacitní šatny, 4 bary s akčními drinky a velkým výběrem alkoholický a nealkoholických nápojů.


.

BALCONY TICKETS (limitovaný počet vstupenek / 300 kusů)

Kromě standartních vstupenek, které jsou stále v prodeji za stejnou cenu, je možné pořídit i nadstandartní ,,BALCONY TICKETS,,. Součástí klubu je prostorná galerie rozdělená na dva samostatné balkóny s výhledem na celý klub. Z obou balkónů je velmi dobrý výhled na přízemí. Každý z balkonů nabízí 100 míst k sezení, celková kapacita obou balkónů pojme 300 osob.

Kromě dvou prostorných balkónů nabízí prostor galerie komfortní ,,lounge,, s vlastním barem a sezením. Nachází se v patře v centrální části nad restaurací a klubem s výhledem na obě části. Prostor je vybaven pohodlnými gauči a stoly pro více než 100 osob.

VÝHODY BALCONY VSTUPENEK:

- prostorná galerie rozdělená na dva samostatné balkóny s výhledem na celý klub (limitovaná kapacita 300 osob)

- samostatný vstup pro držitele Balcony tickets

- možnost volného pohybu z klubu a do klubu

- 2× šatny zdarma

- 2× bar

Vstupenky ,,BALCONY,, jsou v prodeji v síti TICKETPORTAL.CZ za cenu 800 KČ (+poplatky prodejce), počet vstupenek je limitován na 300 kusů.

Návštěvníci, kteří už zakoupili standartní vstupenky, mohou k této vstupence dokoupit UPGRADE na BALCONY VSTUPENKU a to za cenu 200 KČ + poplatky prodejce v síti TICKETPORTAL.CZ. Vstupenku Upgrade je nutné doložit společně se standartní vstupenkou na místě akce.


.

DOPRAVA A MÍSTO AKCE

Klub Sasazu je díky své poloze velmi dobře dostupý, jak veřejnou městskou dopravou, tak vozidlem. Klub Sasazu se nachází v areálu Holešovické tržnice. Tramvaje číslo 1, 14, 25 (zastávka Pražská tržnice), autobusová doprava x25. GPS: 50°5'57.536"N, 14°26'38.484"E.

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře