Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Oficiální trailer z Hardshock Festivalu 2016

Související

Ano!! Tady to je! Oficiální trailer z Hardshock Festivalu 2016!!!

Ano!!

Už je to venku!!

Oficiální trailer z Hardshock Festivalu 2016 – preview hymny z dílny N-Vitral

.

Než odjedeš pártybusem na festival, dej si zahřívačku s promomixy těch nejlepších!

.

The 5th Statements’ of Hardshock Festival!

5 důvodů, proč byste neměli chybět na Hardshock Festival 2016.

1. Nakopni festivalovou sezónu v HARDCORE stylu
Hardshock Festival se bude konat v sobotu 16. dubna 2016 a je prvním masivním Hardcore festivalem sezóny! Pojďme odstartovat sezónu spolu!

2. Originální Lineup
Lineup Hardshock festivalu je něco zcela jiného než standardní. Letošní Hardshock Festival má nejvíce unikátních djs a nejrozmanitější sestavení všech dob! Tam, kde jiné festivaly představují stále tatáž stejná jména, Hardshock Festival nabízí velkou rozmanitost a především originalitu! Letos přijede více než 100 umělců celého světa, kteří představí nejširší spektrum Hardcoru, jak jen to bude možné!

3. Nové Místo: Almere Strand
Tato nádherná (pláž) lokalita je jedním z nejkrásnějších festivalových míst dostupných v Nizozemsku a poskytuje Hardshock festivalu ještě více příležitostí; například tvorba 6 neuvěřitelné oblastí (stage-í). Veškerý nápad co nás napadne si dokážeme v Almere zrealizovat. Tím pádem vám nabídneme větší, lepší a hlavně HARDER! verzi Hardshock festivalu!

4. Atmosféra na festivalu Hardshock
Milovníci festivalu z celého světa se setkávají, aby tady zažili jednu věc – a to je HARDCORE! To je velmi jedinečná část toho, co vytváří tu nezapomenutelnou atmosféru, která láká každý rok k opětovnému návratu na Hardshock Festival. Je to pocit, který nemůžete porazit!

5. 100% Hardcore a Harder
Hardshock Festival se může pochlubit tím, že je čistě 100% Hardcore. Festival je díky tomu jedinečný ve srovnání s mnoha jinými festivaly v Holandsku. Hardshock Festival má letos šest oblastí – dva venkovní a čtyři masivní stany! Hudební styly patří: Hardcore, Industrial, Crossbreed, Early Hardcore, Millennium, Uptempo, Frenchcore a Terror. Jsi-li opravdový milovník Hardcore music a všech jeho podob, pak si rozhodně nemůžeš dovolit nechat ujít Hardshock Festival!

Stále nejsi přesvědčen proč přijít?

Oficiální trailer 2016: https://youtu.be/7gFPKM97qQ4
Oficiální Aftermovie 2015: https://youtu.be/LSNMkJBu7_Q
Promomixes 2016: www.soundcloud.com/hardshock
Webové stránky: www.hardshockfestival.com 

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře