Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Schranz Shleha - warm up 02, 26.11.2005

Flis (Slo), Plüschen, Skullcrash, Wizard, XTR, Rectun, Smog, Smoke

V dalekých horách a hlubokých lesích nachází se město Vsetín a v něm mnoho příznivců tvrdého techna. I dohodlo se několik místních djs, že zde chybí párty, kde by se všichni dosytosti vyřádili a proto vznikla Schranz Shleha. Párty, na které se nehraje pomalu. Po kladných ohlasech z prvního dílu Schranz shlehy, přinášíme další díl divokého večírku pro příznivce tvrdé muziky. 26. 11. 2005 jsme pro Vás uchystali v Clubu No.4 (Bunkr) pokračování s názvem SCHRANZ SHLEHA warm up 02. K této příležitosti jsme si pozvali na Vsetín slovinského DJ Flise, který vyniká svými geniálně propracovanými sety a má také unikátní hudební produkci. Více se můžete dozvědět na jeho webu [url]http://www­.djflis.com[/ur­l]. Flis není typickým představitelem schranzu, přesto jeho pojetí hardtechna nemá k tomu daleku. Sekundovat mu budou dva pražští schranz maniaci, DJ Plüschen a live-act Skullcrash, ti hrají to nejtvrdší, co dokáže dnešní techno scéna nabídnout. Dále ranaři z Oh-la-la agency DJ XTR + Wizard, kteří předvedou jako vždy velkolepou show v rytmu schranz techna. Místní djs Rectun, S.M.O.G. a Smoke nezůstanou pozadu a předvedou, že na sobě tvrdě pracují. Posílena bude taky zvukové aparatura (Bazy Sound System). Lahůdkou bude tříbarevný laser a nesmí chybět překrásné GO GO dancers (SMOKE AGENCY). Bude se opět jednat o jedinečnou akcičku na Vsetíně, proto doufáme, že přijdete SHLEHU podpořit a tím také akcičky v budoucnu. Sponzorem večera je energy stimulant Shleha, který bude k dostání na barech za příznivé ceny. Přijďte, bude to opravdu SHLEHA!!!! Vstupné bude zase opět 100 Kč.

Autor:
Pluschen

Komentáře

arsinoe Út 22.listopad 2005 17:04
zdravim vsechny schranzosilence!!!!!!! prijedte do Vsetina na shlehu n.02, vim, ze je to trosku dal, ale nebudete litovat..... taky necekam jen na to,co se tady v miste vyvrbi a obcas jedu mrknout do Olomouce, Brna nebo i nekam dal na akci a nemuzu si stezovat.....zazitku megamoc a nejen tech z cestovani :) :)
vanesss Út 22.listopad 2005 08:44
Ahoj lidicky,dobre znam tuhle akci a lidicky co se postarali o to,aby tahle akce se u nas prosadila.Jestli budou lidicky,kteri budou na tuhle super schranz akci chodit(coz jste vy!!!),muzete cekat stale vice skvelych dj?s(samozrejme i ze zahranici).Takze nesedte doma a prijdte se pobavit a poslechnout si hudbu,kterou prece mate radi :-)
Pluschen Út 22.listopad 2005 17:04
souhlasim!!!!:)
vanesss St 23.listopad 2005 08:00
No uz se tesim,jak male mimi :-D To zase bude,spousta pratelu a skvela hudba...to mi radi. Bohuzel teda tem,kteri se k nam na Vsetin nedostanou.Myslim si,ze ale pokud takovou podobnou akci poradaji i oni,tak si predstavi jake to bude u nas...ale na druhou stranu neuslysi ty nase dj?s,ale co...schranz jak schranz :-) a kazdy si ho hraje po svem ;) Takze uz za 3 dny se ufidime :-)
techboy Út 22.listopad 2005 11:32
i pro nas z jihu to je z ruky...
Mishka:-) Út 22.listopad 2005 09:30
je to trosku z ruky:-(( pro nas ze zapadu.......