Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Apokalypsa - Gold Edition - 30.6.2006

FOTKY z Apokalypsy od Trebbla, Kance a Atronosse

Fotky od Trebbla Fotky od Kance Fotky od Atronosse

Arkus P.

Ahoj…jsi jedním z headlinerů české halové párty Apokalypsa, kde spolu s O.B.I.m budeš reprezentovat trochu drsnější odnož techna. Zajímá mě, jestli jsi už o této akci slyšel, respektive o českém publiku…

Ahoj. Ano, už jsem o této akci slyšel, spousta mých známých z crew už na Apokalypse hrála a tak se ke mně už dost informací dostalo. Popisovali mi hlavně skvělou atmosféru, kvalitní zvku a úžasný prostor, kde se Apokalypsa odehrává. Mám fakt velkou radost, že jsem se na tak vyhlášenou party dostal a ukážu co je to LIVE vystoupení!

Schranz / hard techno dostal poprvé ve větším měřítku prostor právě na Apokalypse a od té doby se stal její neodmyslitelnou součástí. Jak je to v Německu? Jedná se tam o rovnocenný styl, který je častý na všech větších parties?

Hardtechno (výraz schranz se u nás moc nepoužívá) je v Německu stále více oblíbené a považuje se za důležitou součást naší taneční scény. Tento styl je hodně populární zejména u mladých lidí, kteří třeba taneční hudbu teprve začínají poslouchat. Hodně hardtechno djů je také z Německa, vychází zde také spousta hardtechno desek, často se také pořádají akce, kde se tento styl hraje…

Na Apokalypse vystupuješ live, nikoliv jako dj. Jaké to má pro tebe výhody? Jsi jeden z mála live aktů v tomto stylu, myslíš si, že díky tomu máš větší možnost se prosadit?

Máš pravdu, že hardtechno live projektů moc není, a to je také jeden z hlavních důvodů, proč jsem začal hrát live. A moc rád bych se také takto prosadil. Zažil jsem hodně live projektů, kde djs hráli opravdu nudnou hudbu z pc, nebo notebooku a tvářili se důležitě, jen proto, že hrají live. Já chci dokázat, že hraní live může být neuvěřitelně rozmanité, pestré a lepší než dj set!

Jak vidíš budoucnost schranzu eventuelně hardtechna celkově, případně jak dlouho se ty sám budeš tomuto stylu věnovat?

Nemyslím, že bych hrál takto tvrdě už pořád… Beru to tak, že momentálně mě to nejvíce naplňuje, rád hraju hardtechno, dává mi to hodně energie. A kdo ví, co bude v budoucnu? Možná, že začnu třeba příští týden pracovat na minimal deskách….

Kde bereš inspiraci pro svou tvorbu? Je něco, co je pro tvé věci charakteristické, co tě dle tvého názoru naprosto odlišuje od ostatních?

Často používám syntetizátor, mám rád silnou basovou linku a hlasový efektor . Vždy se snažím, abych hraní něčím oživil, používám hodně efektů… Chci aby bylo každé moje vystoupení něčím ojedinělé a zvláštní.

Z mého laického pohledu je live vystoupení mnohem kreativnější než dj set. Zajímá mě, jestli svou produkci v průběhu vystoupení nějak výrazně měníš?

Hrát live je něco jako vytvářet novou skladbu. Když hraju klasický dj set, je to vždy hodně závislé na deskách, od těch se to celé odvíjí. Pokud ale vystupuji jako live act, ovlivňuje mě atmosféra v klubu, lidé a celé hraní je závislé na mně, na tom, jaký podám výkon. Je to velmi kreativní, a to mě na tom fascinuje. Když si pak poslechnu nahrávku mého live vystoupení vím, že už nikdy nemůžu zopakovat ty samé věci, které jsem použil. Hrát live je vždy ojedinělé.

Ovlivňuje tě nějak nálada lidí, atmosféra párty jako takové? Co vlastně potřebuješ k tomu, abys zahrál co nejlépe?

Pro mě je nejdůležitější, aby lidé vycítili, že mě hraní opravdu baví a že hraju pro ně. Mám rád kontakt s publikem a ten se u hraní live vytváří velmi dobře. Všichni mohou vidět, co právě dělám, jak pracuju s efektorem, můžou vytušit, co bude následovat…

Byl jsi vždy rozhodnutý vystupovat live? Nebo hraješ někdy i jako Dj?

Více hrávám live. Jako live act mám totiž více možností k seberealizaci. Někdy hrávám také dj sety, ale jak už jsem řekl, hraní live mě naplňuje daleko více.

Existuje někdo, kdo tě v tvém dosavadním vývoji nějak ovlivnil?

Mohu říct, že mě ovlivnili všichni moji přátelé. Jsou pro mne to nejdůležitější – Sven Wittekind, Sven Schiller aka Dj Kaoz, Tobias Lüke aka O.B.I. a samozřejmě Robert Natus. Často společně děláme nové tracky, hodně se ovlivňujeme. Myslím, že bez něj by „hardcore salsa“ neměla takový úspěch, jaký má.

Zpět k Apokalypse…he­adlinerem tohoto dílu je Dave Clarke. Setkal jsi se už s tímto umělcem a pokud ano, jaký je tvůj názor na něj?

Nikdy jsem se s ním osobně nesetkal, ale jsem moc rád, že budu mít díky Apokalypse tuto možnost. Hodně tohoto dje uznávám a respektuji ho.

Jak vnímáš tyto ikony taneční scény, které vše utvářely a nadále vše významným způsobem ovlivňují? Obdivuješ je? Nebo zastáváš názor, že by už měli uvolnit místo vám, mladým:)

Samozřejmě, že je uznávám a obdivuji. Jsou to právě oni, kdo vytvářeli základ taneční scény. Myslím, že bez těchto lidí by dost věcí dnes nebyly tam, kde jsou. A pro novou generaci je tady přece spousta prostoru a možností k tomu, aby mohli také prorazit.

Máš na Apokalypsu připraveno něco speciálního?

Určitě, vždy jsem připraven něčím překvapit:) Ale nebudu prozrazovat nic bližšího, to by pak už nebylo překvapení:)

Na závěr mě zajímá, jak bys nalákal lidi na své vystoupení. Ale dám ti možnost na to použít pouze tři slova.

Fast, Hard, Loud!!!


Arkus P.

[i]„Hudba byla pro mě vždy něčím ojedinělým. Dávala a dodnes dává mému životu smysl. Když jsem byl ještě dítě, hrál jsem na klavír, později ve školní kapele. Vždy jsem se ale snažil začlenit do hudby nějaké elektronické prvky. Později mě to dovedlo k hraní, které mě natolik okouzlilo, že jsem se rozhodl zasvětit mu celý svůj život.“[/i] Arkus P.

V roce 2001 vydal Arkus P. svou první desku, a to na labelu Schubfaktor. Deska si získala úspěch, hrál ji například DJ Rush na festivalu Nature One a dodnes ji zařazují do svých setů úspěšní DJs. Do roku 2004 vydal tento výborný DJ a uznávaný producent více než 30 desek na mnoha labelech (Highball, Definiton, Artillery…) a hrál v celé řadě klubů po celém světě.

Sám Arkus však o svém hraní říká: „Nejraději hraji live – je to nejlepší pro vytvoření té pravé atmosféry a nálady, která se prostřednictvím lidí odráží na mně. Při live setech člověk improvizuje, nikdy neví, co ho čeká. A to mě nesmírně baví. Na své live vystoupení se nijak nechystám, reaguji v návaznosti na lidech. Je to živé a zábavné!“

V roce 2004 začal Arkus P. spolupracovat s dalším unikátním hardtechno Djem – Robertem Natem. Jejich první společný počin vyšel v roce 2004 a hned se stal jednou z nejlépe prodávaných desek toho roku.Ano, Hardcore Salsa. Následovala úspěšná CD kompilace na Kontor Records. „Moje spolupráce s Robertem vždy přinese něco neobvyklého, něco, z čeho mám vždy upřímnou radost. Máme stejné nadšení pro hudbu a oba jsme „naladěni na stejnou vlnou“, líbí se nám téměř to samé a to je to nejlepší, pro vytváření nových desek. Oba dva jsme sice rozdílní DJové, ale co se produkce týká, jsme téměř jeden člověk.“ Druhá polovička Roberta Natuse v živém vystoupení na Apokalypse Gold Edition. Arkus P live!

Diskografie:

Arkus P. – Letzter Tag // Schubfaktor Records [SFEP003] Arkus P. – Status Enquiry // Definition Records [DEF2015] Arkus P. – Discrete Transform // Thrill Records [BAll012] Arkus P. – Amokfahrt Nach Polen // Artillery [ARTILLERY002] Arkus P. & Wittekind – GFP EP // Inflicted [INFLICTED001] Arkus P. – Arkus VS Friends // Friendly Fire Records [FRF001] Arkus P. – Out Of Sight, out of Mind // Life Form [LFR017] Arkus P. – Isolator EP // HL Series [HL002] Arkus P. & Marco Woods „TBA“ // [VENDETTA001] Arkus P. – Friendship EP // Free Vision [FV002] Robert Natus & Arkus P. „Hardcorde Salsa“ // Bitshift [BITSHIFT005] Robert Natus & Arkus P. „Hardcorde Salsa“ // GangGo [GG093] Robert Natus & Arkus P. „Call By Reference“ // Friendly Fire [FRF002] Robert Natus & Arkus P. „Hardcorde Salsa RMX“ // GangGo [GG093R] Robert Natus & Arkus P. „Hardcorde Salsa RMX“ // GangGo [SPR007] Robert Natus & Arkus P. „Hardcore Salsa“ Kontor Italy [KRI071] Arkus P. – „Personal Source“ // Working Vinyl [WV16]

Remixy:

Mario Ranieri – Pilzpolka (Arkus P. Remix) // Schubfaktor [SFEP006] Energun22 – Forgotten Fly (Arkus P. Remix) // Schubfaktor [SFEP004] Frank Kvitta – Titty Twister (Arkus P. Remix) // Tausendgroove [TG004] Sven Wittekind – No Fear Of Death (Arkus P. Remix) // [FRIGHT003] Frank Kvitta & DJ Mahatma – (Arkus P. Remix) // Artillery [ARTILLERY005] O.B.I. – Gehörsturz EP (Arkus P. Remix) // Tekktribe Records [TKTR001R] Thomash Gee – Trauma (Arkus P. Remix) // [METHADON001] Mhonolog – Steady State EP (Arkus P. Remix) // Exotoxic [EXO002] C. L. Audio – evil kidz gettin`mad (Arkus P. Remix) // [DDR01] Robert Natus & Sven Wittekind – Heroes Of The Future 2 // [BITSHIFT007] Sven Wittekind & Quik&Smart – tba (Arkus P. Remix) // [INFLICTED001]

Ostatní:

V/A „Pleassure and Pain“ // Exotoxic Records [EXO001] V/A „Combat Skill Vol. 1“ // Combat Skill Records [CSK001] V/A „ST artists“ // Soundthology Records [SR005] V/A „The Talents“ // Insane Records [IR002] V/A // Primal Confusion [PRM001] V/A // Tausendgroove [TG006] V/A „Gesichtsdisco pt 2“ // [ABSTRACT003] Trash2Loop EP (Arkus P. loops) // Soundthology Records [SR006] V/A – „NRW CONNECTED EP“ // KDN records [KDN001] V/A – „Dead on Arrival“ // [Psycho Shoxxs 01] V/A – „Methadon Madness EP“ // [METHADON003] V/A – „F.A.T tm session one EP“ // [FAT001] V/A – „favourite tools 2“ // [PLANETNATUS002] V/A – „friendly fire vol 2“ // Friendly Fire Records [FRF003] V/A – „center reset ep“ // [FAT002]

Cd/Album

Robert Natus & Arkus P. „Hardcorde Salsa“ // Kontor Rec. (edel) (MAXI-CD // Kontor Records) Pop Sampler – „Future Trance Vol. 30“ Various – „Welcome To The Club 2“ Pop Sampler – „Sunshine Live Vol. 12“ Pop Sampler – „Top Of The Clubs Vol. 25“ // Kontor Various – „Hit Mix 2005“ Various – „Dance Max 2004.3“ Pop Sampler – „Tuning Tunes Vol. 2“ D.,Gary – Gary D. Presents D. Trance Vol. 28 MIX-CD – „Lagoa 15“ // 541 MIX-CD – „Blank & Jones – The Mix 3“ // Kontor MIX-CD – „Schranz Akut forte“ // Womb Sounds MIX-CD – „More Favorite Tools“ // XXX Records MIX-CD – „Schranz Total Vol 5“ // Toptrax MIX-CD – „Schranz Total Vol 6“ // Toptrax MIX-CD – „Schranz Total Vol 7“ // Toptrax CD Compilation „Urban Reflexions“ // Killerfish Psycho Bitsh – The Day Before // Minuswelt Musikfabrik [SOULFOOD / SONY]

Připraveno k distribuci

Arkus P. – „Isabella EP“ // Mental Breakdown Records [MB001] Arkus P. – „Gottesdienst“ // Artillery Records [ARTILLERY012] Arkus P. – „Fuck That Bitch“ // Carnage Records [CARNAGE] Arkus P. VS A. Kremer – „Big Chips“ // Expanded [XP12] Theo Schwarz – „Leilaila“ (Arkus P. REMIX) [FTR001] Sandy Warez – „…“ (Arkus P. REMIX) [SUBS??] Arkus P. & Mario Ranieri – „Ja Ich will“ [FRF004] Arkus P. & OBI – „…“ [FRF005]

Video

Ukázka live projektu Arkus P.

Mp3

Arkus P. live @ Schranz Total vol.13

www.arkussinus.de

O.B.I. – bio + rozhovor + soutěž

O.B.I.

Ahoj…jsi jedním z headlinerů české halové akce Apokalypsa. Položím ti tedy pár otázek…Předně mě zajímá, jestli jsi o této párty už něco slyšel, vzhledem k tomu, že zde hrálo už mnoho tvých kolegů jako Pet Duo, Sven Wittekind, Frank Kvitta a pod. Těšíš se na české publikum? Je to přece jen tvá premiéra u nás.

Ahoj. Jistě, už jsem o této party od pár lidí slyšel a už teď se nemůžu dočkat, až se setkám s českými partypeople. Věřím, že to bude skvělá zkušenost!

Viděla jsem záznam tvého vystoupení, je vidět, že se při hraní velmi dobře bavíš…Jsi takový vždycky, nebo je tvá nálada na něčem závislá? Co vlastně potřebuješ k tomu, abys předvedl naprosto perfektní výkon?

Rád hraju úplně všude, kde se setkám s příjemně naladěnými lidmi, kteří se dokážou také dobře bavit, a pro které je hudba stejně důležitá, jako pro mě. Pak už nezáleží na tom, jestli je to malý klub, nebo velký open-air festival. Sám mám zkušenosti, že je podstatnější atmosféra na místě. A počet lidí? Jasně, je super, když je na party plno, ale mám také rád menší akce, kde je jen pár přátel…víte, méně je někdy více…

Jaká je tvá definice naprosto perfektního výkonu? Co nesmí chybět k tomu, aby dj vystoupení bylo dokonalé?

To je těžké říct. Pro mě neexistuje způsob, věc, nebo podmínky, které by mi zaručily bezchybné vystoupení. Chci mít u hraní pocit, že mu dávám maximum, a to mi ke spokojenosti stačí. Vždy se ale také dívám na to, co bych mohl při příštím hraní vylepšit, nebo změnit. Pořád se učím a pracuji na sobě

Jsi velmi mladý…jak pojímáš djing? Bereš to už z profesionálního pohledu, nebo na akcích kalíš a mezi tím si odskočíš zahrát?

Pro mě je hraní velká zábava. Rád po hraní zůstanu na akci a bavím se, poslouchám další Dje, povídám si s lidmi… Hraní mi dává ten nejkrásnější pocit, a to když můžu bavit lidi. To je něco, co se nedá s ničím srovnat. Dnes už vím, že jiné povolání bych mohl dělat jen s vidinou vydělání peněz, ne pro zábavu.

Chodíš se bavit na párty? Kterého dje by sis nikdy nenechal ujít, respektive kdo je pro tebe ikonou?

Někdy se jdu bavit s přítelkyní a přáteli, jindy zase raději zůstanu v klidu doma…vždy je co dělat. Je mnoho DJů, které bych si nenechal ujít, je těžké někoho teď jmenovat. Jak už jsem řekl, rád poslouchám ostatní, inspiruji se a získávám nové nápady.

Jsi známý jako schranz dj…preferuješ ještě nějaký jiný styl? Jak vidíš budoucnost schranzu eventuelně hard techna celkově, případně jak dlouho se ty sám budeš tomuto stylu věnovat?

Rád poslouchám hodně hudebních stylů, ale když hraju, preferuji hardtechno. Dává mi mnohem více energie, než cokoli ostatního. Doufám, že je hardtechno teprve na začátku své éry a jeho opravdový „boom“ teprve zažijeme.

Jako producent vydáváš pod různými jmény – O.B.I. vs Tobias Luke…máš k tomu nějaký zvláštní důvod? Je snad rozdíl v tom, co pod kterým jménem děláš…

Ano, nějaké rozdíly v tom jsou…Pod nickem O.B.I. vydávám většinu svých hardtechno desek. Tobias Lüke používám u více groovy tracků a experimentálních projektů.

Tvé desky jsou plné různých motivů…čím se necháváš inspirovat? Co vkládáš do svých tracků a kde bereš tyto motivy?

Inspiraci získává všude, zejména během hraní, nebo vytváření nových tracků.

Co tě vlastně přivedl k tomu, aby ses stal djem, respektive producentem? Co je pro tebe důležitější, djing nebo produkce vlastních desek?

Hudba pro mě vždy hodně znamenala, už od dětství jsem hrál na bubny… Pak jsem se poprvé v životě setkal s někým, kdo hrál z gramofonů. To mě natolik uchvátilo, že jsem hned věděl, že musím dělat to samé. Jinak mě baví stejně produkce, jako hraní. A rád samozřejmě své desky zapojuju do setů…

Je někdo, kdo ti v tvé kariéře pomohl, bez nějž bys nebyl tam kde jsi? Popřípadě nějaká situace, která ovlivnila vývoj tvé kariéry nějakým podstatným způsobem?

Určitě, takových lidí je hodně. Ovlivnili mě mí rodiče, tím, že mě k hudbě vždy vedli a podporoval mě, pak také mí přátele, hodně lidí, kteří hrají a já se díky nim mohl učit nové věci. Všem takovým jsem moc vděčný…

Zpět k Apokalypse…he­adlinerem tohoto dílu je Dave Clarke. Setkal jsi se už s tímto umělcem a pokud ano, jaký je tvůj názor na něj?

Ne, bohužel se osobně neznáme. Osobně Clarka ale opravdu uznávám, líbí se mi jeho produkce a obdivuji jeho hraní. Vím, že má výbornou techniku mixů.

Jak vnímáš tyto ikony taneční scény, které vše utvářely a nadále vše významným způsobem ovlivňují? Obdivuješ je? Nebo zastáváš názor, že by už měli uvolnit místo vám, mladým

Jistě, že je obdivuji. Mnozí z nich mě hodně inspirovali při mé vlastní produkce. Myslím, že některé z těchto postav jsou pro taneční scénu opravdu důležité, zaručují její stabilitu a kvalitu.

Máš na Apokalypsu připraveno něco speciálního?

Pracuji na mnoha nových projektech a některé nové tracky chci na Apokalypse představit.

Jako poslední věc mě zajímá, jak bys nalákal lidi na své vystoupení na Apokalypse…ale smíš na to použít pouze tři slova.

Chci Vás nadchnout!

Biografie: Tobias Lüke aka O.B.I. se narodil v roce 1982 ve městě Greven (Německo). Hudba pro něj měla vždy velký význam, už ve školním věku hrál na bubny. Ve 12ti letech se začal zajímat také o elektronickou hudbu a ke svým 14. narozeninám dostal první vytoužené gramofony. Z počátku hrál Tobias house a trance music a jeho první posluchači byli spolužáci, pro které pořádal malé soukromé party. Od 18ti let V únoru roku 2001 se stal vítězem soutěže Fusion klubu v Munsteru – získal titul „Nejlepší DJ mladé generace“, když předvedl technické dovednosti za použití 3 gramofonú, 1 cd přehrávače a svého externího efektoru. Díky tomuto vítězství na sebe O.B.I. upoutal pozornost a Dj Andreas Kremer si jej bere pod svá ochranná producenstká křídla a poskytuje mu své rady a studio k tvorbě tracků.V témže roce začíná O.B.I. také pořádat párty ve svém rodném měste Greven. Založil si proto vlastní agenturu TekkTribe. V dubnu roku 2003 vzniká label TekkTribe rec a Tobias vydává svou první desku – „Gehoersturz“. Později vznikají i „sublabely“ – Distorted a Free Vision. V současné době O.B.I.mu vychází desky na mnoha různých labelech -Lifeform, Carnage, Compressed, Distorted, FreeVision, Crowbar, Artillery, , Friendly Fire, Frighten, Crazy H, Schubfaktor…Hrál také v celé řadě zemích, procestoval za svou zatím krátkou, ale velice úspěšnou kariéru téměř celý svět ( Bulharsko, Maďarsko, Francie, Anglie, Polsko, Slovensko, Rakousko, USA, Holandsko, Skotsko, Řecko, Brazílie…) O.B.I. je také členem mnoha bookingových agentur, které ho zastupují pro různé části světa např: Ngoht (HU), Methadon (PL), TekkTribe (G), Matame (USA) O.B.I. patří mezi novou generací hardtechno djs jako Sven Wittekind, Frank Kvitta, Boris S. nebo Felix Krocher a věříme, že o svoji pověsti „zblázněného dítěte“ nás všechny na Apokalypse Gold Edition jen utvrdí. Více informací o OBIm najdete na www.tekktribe.de nebo na www.distorted-records.com

Video: O.B.I. live @ video Budapest Kashmir 01 O.B.I. live @ video Budapest Kashmir 02

Mp3: " O.B.I. @ HardTribe Kashmir 21/8/2004":http://www.dirtybass.hu/…21.08.04.mp3 O.B.I. @ Budapest Kashmir 31/12/2005 O.B.I. @ Kind Radio

Bonus Soutěž: Jak se jmenuje O.B.I.ho track, který hraje na pozadí webu www.apokalypsa.com ? Odpovědi na : info@knedeep.cz Výhra: 3× volný vstup na Apokalypsu

Diskografie: FreeVision 001 – Tobias Lüke Distorted 003 Hardtrax vs OBI She is asking for trouble Distorted 002 Dj Amok vs. O.B.I. Spiel ma Tech-house nicht nur Geballer Distorted 001 Hardtrax vs. O.B.I. Some Hard Shit for your Woofers TekkTribe 002 O.B.I. Anatomie EP TekkTribe 001 O.B.I. Gehoersturz EP TekkTribe001R OBI Gehörsturz Remixe TekkTribe 003 OBI Fragmentations TekkTribe 004 OBI Disturbing Dreams TekkTribe 005 O.B.I. Double Penetration Lifeform / lfr20 Andreas Kremer & O.B.I. remix 1,2 The way of the drum TekkTribe 006 O.B.I. – Killer Instinkt Crazy H 007 O.B.I. – Deadly Sins Frighten O.B.I. – Mortal Fear LifeForm 0a9 O.B.I. – Disturbing Dreams Crazy H O.B.I. – Strange Days TekkTribe 0a1 O.B.I. – Lord Of Destruction Compressed F1Y – O.B.I. – Life Suxx Absrtact rec. O.B.I. – Latin Tool CrowBar O.B.I. – Painkiller SchubFaktor 004 O.B.I. – Slut Wake Up TekkTribe 013 O.B.I. – Distorted Reality Friendly Fire 14 O.B.I. – Gehörsturz e.p. (Arkus P. Remix) Carnage009 OBI Wan Kenobi EP Asbtract 004 – Pet Duo rmx. O.B.I. Gesichtdisco Compressed com028/ O.B.I. Seek and Destroy EP JLI records jli002 O.B.I. , Arkus P & Co Combat Skills CSK001/ O.B.I. & Amok Fright 001 – O.B.I. Fright Domination Artillery 003 – O.B.I Darwins Low EP SchubFaktor 007/ Frank Kvitta Tlučete rmx O.B.I.

Lístky na Apokalypsu v předprodejích

Lístky na červnovou Apokalypsu v prodeji! Lístky na Apokalypsu GOLD EDITION jsou od tohoto týdne už k dostání, a to v sítích Ticketpro a Ticketstream! Tato dnes už legendární party proběhne 30.června opět v Bobycentru a jako hlavní hvězdy se vám představí charismatický mistr mixu a efektů – Dave Clarke a temperamentní Valentino Kanzyani. Milovníci hardtechna se mohou těšit na špičku mezi německými live-projekty – DJ Arkus P.live! Zahraniční line-up završí mladý, talentovaný DJ, jehož kariéra velmi rychle stoupá – Tobias Luke aka O.B.I. Celý line-up pak samozřejmě doplní výborní DJ´s z české i slovenské taneční scény. Červnová „zlatá“ Apokalypsa slibuje skvělý hudební zážitek!

Více info na: www.apokalypsa.com

Stáhněte si ojedinělou ukázku té nejlepší techniky mixu, kterou můžete na akcích spatřit. Dave Clarke bude ůřadovat 30.6. na Apokalypse Gold Edition.Zde je malá škola Djingu v podání veterána světové techno music. Dave Clarke @ Perfection (25mb)

První informace k Apokalypse – Gold edition

Zkombinování kvalitního funky groovy techna a hardtechna udělalo na Apokalypse Shleha Energy radost snad všem a konečně to počtem a úrovní publika vypadalo jako na velkém zahraničním eventu, kde se baví všechny generace pospolu. Sloučením se s party Imperium vznikají Apokalypse nové a více neomezené možnosti vozit Dje a producenty, jejichž honoráře samotná Apokalypsa zaplatit nikdy nemohla. Vítejte v nové a lepší úrovni Apokalypsy, jejíž díl je tentokrát po právu nazvaný – GOLD EDITION.

A co Vám tahle zlatá edice přinese? Troufáme si tvrdit, že 30. června se v prostorách Bobycentra odehraje neopakovatelný díl s tím nejlepším, co techno a hartechno scéna v roce 2006 nabízí. Aktuální techno sound bude na prvním místě reprezentovat 38letý mistr mixu a efektů, ďáblův advokát a punker v mnoha podobách, Dj, který Apokalypsu v roce 2003 okamžitě katapultoval do nejvíce navštěvované indoor party v České Republice. Je jím anglický techno ambasador s oblibou v kouření doutníků a dráždění těch nejrychlejších aut, který je v neposlední řadě synovec známého spisovatele a cestovatele Arthura C. Clarka. Velmi uznávaný remixér a producent, Dj s kamennou tváří a s tím největším odhodláním publikum šokovat svým umem – pan DAVE CLARKE.

Různorodost Apokalypsy nezná meze a zde je náš další důkaz. Minulý headliner Uroš Umek je asi nejlepší „warm up Dj“ pro další výraznou postavu naší Gold Edition. O trochu rychlejší techno a elektro experimentátor má po Umekovi připravenou půdu dokonale. Jeho věrný spolupracovník, kamarád, Dj který sklízí úspěch po celém světě, producent jehož desky zná každý, kdo se elektronické hudbě alespoň trochu věnuje a nebo zná desky vydané na labelu Carla Coxe. Majitel značky Recycled Loops a Earresistible, slovinský rodák s temperamentní krví – VALENTINO KANZYANI.

A to jsme teprve na začátku. Jak již je známo, Apokalypsa má i své choutky na rychlejší a zběsilejší jízdu, kterou tentokrát dokonale připraví první hardtechno-live vystoupení v Čr, a vůbec nejlépe znějící hardtechno live projekt v Německu. Hlavní mozek rodiny Roberta Natuse a Vipera XXL, jméno jehož podpis najdete na 80% hardtechno vinylech, věrný spolupracovník Svena Wittekinda a Franka Kvitty, který svým nevhodně-impulzivním chování připomíná spíš přívržence satanovy církve, pan producent a showman – ARKUS P. LIVE!

A aby toho nebylo málo, máme pro vás další NEJ. A to hned 2×. V této sestavě se poprvé v České republice odprezentuje asi nejmladší hartechno producent, jehož tracky jsou často doplňovány zvuky z porna a autentických nářků, Dj hrající od svých 14ti let, který o tři roky později vyhrál titul „největší objev roku“ v Dj kontestu v Munsteru, favorit Andrease Kremera, majitel labelu TekkTribe, Distorted a Free Vision. DJ, který je tak ještě trochu „bláznivé dítě“, ovšem s citem profesionála, který Vás garantovaně „rozseká“, mladý, schopný a ještě bez morálních zásad – TOBIAS LÜKE alias O.B.I.

A je tu další nej – první společné vystoupení těch nejpovolanějších ze slovenské techno komunity, výteční a po světě uznávaní producenti za jedním mixem – SLOVAKIA MURDER BOYS alias TOKY vs. DALO vs. BOSS. Celou tuhle sestavu na hlavním podiu doplní rezidenti DJ JERRY, MISA SALACOVA, liberecký střelec kvalitního techno-breaku SPYRO, velmi opomíjená Djská a producentská osobnost PAUL HAWK a tech-progressivní BB MIKE.

Pod záštitou Sound of Ibiza crew se můžete nechat oddat trance a progressive tónům na Oxy Impulsive stagei. Hlavním lákadlem se stane remixer tracků od Armin Van Buurena, Kyau vs. Albert , Binari Finari, Above&Beyond, jehož desky hrají DJs jako Paul Van Dyk, Ferry Corsten či Tiesto. Východoněmecký umělec, který se řadí mezi 100 nejlepších DJs planety, účastník a bavič na Love Parade v Mexiku a Acapulcu, člen uskupení Euphonic, člověk, který už jednou dokázal vytvořit skvělou atmosféru právě na Sound of Ibiza – pan RONSKI SPEED.

Sekundovat mu bude MICHAEL C, který se právem řadí mezi nejoblíbenější české DJe a stal se stálící a propagátorem trance-progressivu u nás. Neméně lákavé vystoupení předvede DJ MAASKOT, člen ComUNIQUEation teamu, jehož styl se pohybuje na rozhraní uplifting tranceu a progressive. Svůj styl a hudební cítění měl možnost prezentovat na akcích s takovými velikány hudební scény, jakými jsou Judge Jules či Niklas Harding. Zbytek lineupu doplní zlínský JET FEVER, objev posledních měsíců a zástupce Sound of Ibiza DJ TYPHONE a DJ LEVIS ze stáje technisco.cz

Ozvučení: Nexo by Marcel Audio Multimediální videoprojekce: Cube Vision Plnobarevné lasery: King Light&Sound (SK) Plazmové obrazovky: Mix.cz Dekorace,doplňky: Cube Vision Cena vstupenky: předprodej: 349/ na místě:449 Start: 19:00 – 08:00

After Party: MICHAEL SCUBERMAN | HYDROPHONIC | RADAN MACH | TOMMY ROGERS | MILHAUS

PŘEDPRODEJE: ČESKÁ REPUBLIKA: Praha – MusicLand – 28 října 8 | Plzeň – bar Mazaný Králíček, Sedláčkova 20 | Brno – TOSCATOUR cestovní kancelář Velký Špalíček | Brno – TOSCATOUR cestovní kancelář – Galerie Vaňkovka | Brno – Fatal records – Jánská 9 | Brno – Indies – Kobližná 16 | Brno – Dům pánů z lipé – Nám.Svobody |Olomouc – Indies – Denisova 8 | Břeclav – Excess shop – Shoping center| Hodonín – Arizona | Jihlava – Havířská 5 – Galerie pod schodama |Ostrava – Masarykovo nám. – BontonLand |Prostějov – Gramo H + Y – Kramářská 1 | Uh.Hradiště – Record music – Prostřední 44 | Zlín – Forte music u podchodu Svit | Třebíč – Music House– Karlovo nám. |Boskovice – Shit music | Vyškov -Bike pro – Masarykovo nám. 7 | Blansko – Lucky style – Natalie |Ždár nad Sázavou – skate street shop | Sít Ticketpro(po celé Čr) | Sít Ticketstream | SLOVENSKÁ REPUBLIKA : Trenčín – Fatima club – ul. Pod Hradom 6 | Malacky – V.I.P. caffe – Radlinského ulica | Bratislava – Net caffe – Polus city center Vajnorská ulica | Bratislava – Storm watch – Aupark shoping center – Einsteinova ulica | Bratislava – Eden klub – Zabotova ulica | Bratislava – Cajovna Radost – Obchodna ulica 52 ONLINE SHOP: WWW.RAVE.CZ | WWW.TECHNO.CZ | WWW.BAJKONUR.SK

Sety z minulé Apokalypsy a Iperia ke stažení

DOWNLOADS APOKALYPSA SHLEHA ENERGY – 24.2.2006

Frank Kvitta @ Apokalypsa Shleha Energy

Sven Wittekind @ Apokalypsa Shleha Energy

Misa Salacova @ Apokalypsa Shleha Energy

"Home @ Apokalypsa Shleha Energy ":http://www.knedeep.cz/…alypsa22.mp3 "Spyro @ Apokalypsa Shleha Energy ":http://www.knedeep.cz/…alypsa22.mp3

Lucca @ Apokalypsa Shleha Energy

Jerry @ Apokalypsa Shleha Energy

DOWNLOADS IMPERIUM – 27.1.2006

"Amok @ Imperium ":http://www.exclusivebytt.cz/…Imperium.mp3

BBMike @ Imperium

"Dirty Bass @ Imperium ":http://www.exclusivebytt.cz/…Imperium.mp3

Dylan Drazen @ Imperium

Boss @ Imperium

O.B.I. a Arkus P.

Autor:
Pluschen

Komentáře

Bobface Ne 28.leden 2007 00:44
zdarec nemate nahodou negdo Tracklist Mario Ranieri - Live at club piano slovakia 18.03.2006.....alebo aspon nazov tracku,ktory hral ale od 58 do nejaqej 61 minuty...dikec
Radovan Pá 14.červenec 2006 13:12
nemuzu se zbavit dojmu,ze tato apokalypsa byla nejaka zmatena,serazeni dj se mi na prvni pohled zdalo dobre,ale opak byl pravdou.DJs svoji hudbou zastavovali pak zase rozjizdeli a neustale to tak haprovalo.Nebit dj o.b.i.h.o tak bych rekl,ze to byl propadak.Ale jak se rika 100 lidi 100 chuti
Pluschen Ne 2.červenec 2006 18:39
Just be good to me...
Ivka Ne 2.červenec 2006 11:51
Budou tady zase sety ke stazeni? A fotky?
Kanec Ne 2.červenec 2006 19:27
fotky urcite, sety jdou absolutne mimo nas ;)
dj nekvak Ne 2.červenec 2006 13:49
jaaaj :D Fotecky urcite budou :D a snad i setiky,ale to trva vzdycky dele :D ...
kachna Ne 2.červenec 2006 17:45
heh,tys byl taky mooc peknej tam:)))hezci nez my:D
dj nekvak Ne 2.červenec 2006 19:18
no jaaj, sem si dal az na O.B.Iho pulku kolacku no a strasny no ..sem se za sebe stydel :-D no co uz no ... :-D krasne ocka,no
kachna Ne 2.červenec 2006 17:56
zluta windows kachnule chybela;)
CZScream Ne 2.červenec 2006 08:11
Jako OBI uplne nejvetsi showman;) Pro me nejlepsi set ze vsech schranz djs co na Apo hrali. Skoda jen toho kiksu pri Out of space
dj nekvak Ne 2.červenec 2006 08:50
no asi se shodnem kamo :D Schranz Hell DJ :x)
DestroyER Ne 2.červenec 2006 18:06
Kdyz si to srovnam v hlave tak se mi hudebne nejvic libil Dave Clark, OBI mi prisel dost minimalistickej:(, kazdopadne Arkus splnil ocekavani... mazec;)
Kanec Ne 2.červenec 2006 20:53
no Arkus byl jednoznacne NUMBER ONE ;) Dave hral technicky velmi dobre, lec mam pocit, ze trosku neodhadnul dav a moc lidi to nebralo :)
Pluschen Ne 2.červenec 2006 20:55
a jak hrala Karma?
Kanec Ne 2.červenec 2006 22:59
Karma nevim jak hraly .. nebyl sem na private, ale tak v lete si prej moc nezahrajou
kachna Ne 2.červenec 2006 18:46
dave? asi sem zpovykana,ale pomaly se mi to zdalo....:(
dj nekvak Ne 2.červenec 2006 06:33
Arkus P._Live hral nejlip :-D ty voe,kdo byl tak vi :-D todle byla reznicina,ale brutalni :D
bila.vdova Čt 11.květen 2006 10:31
Jestli to bude takovy narez jako na unorove aposce, tak se teste lidicky:)))) Jo a jestli jste na ni byli, tak mi napiste svuj nazor na ni, moc rada si o tom s vama pokecam;) tak zatim kalici:)
RADUSKA:) Pá 5.květen 2006 08:34
Mazec!!! koukam ze tam budou samy good:) hvezdicky:) Bude to stat za to:)
dalin Út 2.květen 2006 16:02
Proc nezverejnite rozhovor s OBIm k APOKALYPSE?
David Po 1.květen 2006 20:11
Nema nekdo tracklist ke schranz total 13 od Arkuse?? Potrebuju nutne jeden track ale bohuzel ho neznam...
Golpe Po 1.květen 2006 20:29
kolikata minuta?
David Út 2.květen 2006 09:32
7
techboy Út 2.květen 2006 11:21
01 Seema Red Planet 02 Tomash Gee Poly 03 Theo Schwarz Get Up 04 Ben Santo More Bullshit 05 Tomash Gee Devon Is Back 06 ViperXXL Bitches 07 Mario Ranieri Pimp Your Character 08 DJ Mahatma Ulstertaler Kletterhase 09 Waldhaus & Chris HighHat What We Love 10 Arkus P. Hungarian Polka 11 Sandy Warez This Is ... I 12 Frank Kvitta vs. Switchblade Shitbull 13 Arkus P. & Robert Natus Our Profession 14 Arkus P. & Hardtrax (2) The Thrill 15 Weichentechnikk Lost Souls 16 Weichentechnikk La Vida De Latina 17 Mario Ranieri Fuck Schranz! Call It Hardtechno 18 Tomash Gee vs. Switchblade Makombo ale moc mi to nesedi!!!?!!!
David Út 2.květen 2006 11:26
Tenhle jsem uz videl a taky se mi to zda divne
Golpe Út 2.květen 2006 12:39
mam doma original 2cd a sedi to presne, krome toho, ze viper xxl bitches je (mhonolog rmx)
David Út 2.květen 2006 15:10
Ten track z te sedme minuty je luxus....
RADUSKA:) Út 25.duben 2006 11:35
Apokalypsa bude urcite narez. 100% tam pojedu a uz se na tu akci tesim. Mejte se krasne lidicky zatim papanek.
Oswaald St 19.duben 2006 02:56
maso maso masicko
kunis Po 10.duben 2006 22:17
Schranz good :o)
hardtecher So 8.duben 2006 21:40
mohly by ste davat vic takovych mp3.......
kurisystem St 5.duben 2006 21:37
Hej lidi uz se na vas tesim na te HROBOTVARSKE A MASAKROVE AKCI O.B.I. nas rozseka ;)
Ozzakk St 5.duben 2006 09:22
Valentino and O.B.I. - supeeeer :))
dj nekvak Čt 30.březen 2006 00:44
O.B.I a ARCUS P moji oblibenci :x)
Anette St 29.březen 2006 18:28
Bude to cele rezba jako blazen.....vidim to na doost luxusni maras!!!...wooow uz se tesiiim!!!!
Dj John St 29.březen 2006 13:36
jo,jo,jo,uz se tesim na tenhle brutalne naslaplej mazec,citit jak se basy rvou prez tela tancicich lidi.Viva HARDCORE!!!!!!!
dreamliner St 29.březen 2006 12:14
To bude forsage jak zakon kaze...mazec, peklo, fasa. 30.6. za vysvedceni hura na Apo....:)))
Ivka St 12.duben 2006 12:50
Ja uz vysvedceni nedostanu:( Ale nadelim si ji za neco jinaciho.
Golpe St 29.březen 2006 10:43
O.B.I to tam zbori
Fonique St 29.březen 2006 12:42
Arkus P, vic ;-)
Golpe St 29.březen 2006 20:50
tak to fakt neee, Arkuse jsem slysel vs Natus a mazec, ale O.B.I to je "tu mas, na a tobe aby to nebylo lito, plesk" ale kazdymu se libi neco jineho:))))
Anonymous Út 18.duben 2006 13:26
Arkus P LivePA ruezzzzzzzzzz ;.)
DestroyER St 29.březen 2006 13:36
jako ArkusP livePA bude strasny peklo;)
jiriq St 29.březen 2006 12:32
jj na O.B.I.ho se taky moc tesim:)
David Čt 30.březen 2006 16:54
Vim, ze jsem momentalne na schranz.cz, ale vsichni se tesi na vyvar od Obiho a Arkuse a pritom nikoho nenapadne, ze uslysi i mistra v akci ktery opravdu neco umi...Dave Clarke.
CZScream Čt 30.březen 2006 17:26
I kdyz sem schranzer telem i dusi musim uznat ze Clark je borec se vsi uctou... a co teprve Kanzyani...
David Čt 30.březen 2006 17:31
Aspon nekdo....ja mam schranz hodne rad (Hlavne Weichna a Fluxe...:)) ale proste Clark je pro me jednicka a vzdycky bude...Pokazde me ohromil a vim, ze to tak bude znova...
Golpe Čt 30.březen 2006 18:13
jj, ja mam taky rad Clarka, proste klasik