Chat

Přihlásit
Registrovat
přihlásit přes Facebook

Forbidden Society Label Night BEATS FOR LOVE 2017

Související

POD PECÍ BUDE POŘÁDNÉ HORKO!

POD PECÍ BUDE POŘÁDNÉ HORKO! FORBIDDEN SOCIETY LABEL NIGHT NA BEATS FOR LOVE 2017

Festival Beats for Love oznamuje další jména pro 5. ročník, tentokrát část vystupujících na Drum and Bass stage! Podle oznámených interpretů bude pod Vysokou pecí číslo 1 pořádné horko, protože dorazí čtveřice projektů z labelu Forbidden Society. V Ostravě tak v létě 2017 zahrají své sety Katharsys z Francie, italský Hallucinator, rumunský Freqax a majitel labelu Forbidden Society z České Republiky!


.

Duo Katharsys vzniklo v roce 2001 a tvoří ho Hugo a Tom z Francie. Tato formace patří, stejně jako ostatní členové Forbidden Society label, k tomu nejtvrdšímu co Drum and Bass v současné chvíli nabízí! Katharsys produkují různé odnože DnB, od darkstepu až po velmi tvrdý neurofunk. Kromě labelu Forbidden Society vydávali své tracky například na Habit (USA), Guerilla (USA) nebo Barcode (UK).


.

Dalším projektem této label night bude italské duo Hallucinator, které začalo vznikat v roce 2007 a jeho členové jsou Luca Lodi a Simone Sighinolfi. Jejich zvuk je velmi specifický a kombinují v něm směs heavy way, metal-core a atmosféru zvuků z hororových filmů. Toto maskované duo vydávalo na spoustě vydavatelstvích a v roce 2015 vydalo svoje první album ‚The New World Disorder‘.


.

Freqax je zkratkou Frequency Axe a vznikl v roce 2008. Jednalo se o dvojici, kterou tvořil Adrenalina a Weidro až do roku 2012. Nyní Freqax, po odchodu svého kolegy, reprezentuje samotný Weidro z Rumunska. Posledním nově oznámeným jménem není nikdo jiný než šéf stejnojmenného labelu Forbidden Society, vlastním jménem Jindřich Brejcha. Ten pochází z Českých Budějovic a patří k vůbec nejtvrdším umělcům v ČR. Ve velké míře se prosazuje na zahraniční scéně a vystoupil tak například v Holandsku, Francii, Belgii nebo až v daleké Kolumbii a Japonsku. Stal se také jediným českým producentem, který dosud vystoupil na největším světovém indoor festivalu Pirate Station v Rusku!


.


.

Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 390 CZK + poplatky předprodejce a zároveň byla spuštěna limitovaná edice vánočních balíčků dvou vstupenek za cenu 648 CZK + poplatky předprodejce. V prodeji jsou i vstupenky do Love kempu a na festivalové parkoviště.


.

PŘEDPRODEJ ZDE

Nezapomeňte nás také sledovat na facebookovém profilu www.facebook.com/beats.for.love

Autor:
(CZ/Eilonwy


Züčastní se



Komentáře